icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova ale to mas asi mladsiu babku,nie? 🙂

azzura
3. jan 2012

@mata_ba vsak asi vieme preco, lebo su nabudene plodnymi hormonmi 😀

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu aha jasne jasne .. tak to bude na 100 % z toho lepšie 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova ja slivky susene bleeeeee

soni1
3. jan 2012

Ahojte, baby v piatok som bola 13DC, presne v ten deň som bola u lekára na folikulometrí, povedal mi, že tam mám jeden dominantný folikul o veľkosti 15mm a že teoreticky by sme sa s mm mohli snažiť tak pondelok, utorok, stredu, že vtedy dorastie do správnej veľkosti. Ja som si kúpila aj ovu testy, ktoré som si začala robiť od soboty, boli tam slabé čiarky, samozrejme myslela som si, že budú silnieť aj podľa slov lekára, ale dnes som si urobila ďalší a je tam ešte slabšia čiarka ako dni predtým. Pritom bolesti v podbrušku stále pociťujem, síce už nie také intenzívne ako cca pred 2 dňami. Neviete mi poradiť, či ovulka ešte môže prísť?

vardzikova
3. jan 2012

@azzura a čo pačila sa mu :? 😀 😀 😀

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova sa smeješ, ale ja chodím aj dvakrát za deň odkedy ich jem 🙂 asi si dnes dám po pauze 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu ja mam s tym nieaky problém? čo ? čo ? čoooooooooooooooo? ja nemam problem či ano ? a inak ja jem ľanove semienka len nie na kila ako vy ale jem 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba tak nieje najmladšia ale ešte vytalna .. hlavne sa da rychlo nahovoriť na hovadinky 😀

fifitko25
3. jan 2012

@soni1 fúha, pri ovulácií má byť druhá čiarka silnejšia ako kontrolná, ktorá sa ti ukáže vždy, minimálne tak isto silná, vtedy je pravdepodobnosť ovulácie najväčšia..... aké dlhé máš cykly? nedal ti doki pregnyl, alebo iné lieky?

azzura
3. jan 2012

@vardzikova nooo, vraj to pozna 😀 😀 😀 . Sa tu furt rehni, vraj kebyze nevie že si pisem s vami tak si mysli ze tam na druhej strane je daky chlap, žiarlivka moja 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura ani ja tie slivky nemám rada ale ked mi potom ide lepšie von kakanička vieš .. lebo v poslednom čase sa jej akosi nechce možno aj preto sa moja vaha trošku zvyšila .. ked veľmi nekakam 😖

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu z tych semienok chodiš kakať ?

vardzikova
3. jan 2012

@azzura moj tiež z času na čas otoči ku mne hlavu a počuva lebo ja si to čo pišem hovorim nahlas neviem prečo 😀 aby som nezabudla čo som chcela napisať asi 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura a to sa rehni ešte vždyy? 😎 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova ja mam s vyprazdnovani problemy od mala. Ja si davam rano na lacno teplo vodu a pomaha mi to. Aj tak viem že mi dojde mrcha, ked dostanem hnacku,lebo ja a WC sa moc nekamaratime

kikaneu
3. jan 2012

@vardzikova tak ja neviem, nestíham všetko čítať, ale keď ješ sušené slivky, tak niečo nebude v poriadku 😉
dobre, dobre 🙂 papaj všetko
asi hej, predtým som chodila len raz za deň alebo každý druhý 😔

vardzikova
3. jan 2012

@soni1 aky maš typ testu ?

soni1
3. jan 2012

@fifitko25 moje cykly sa posledné dva mesiace predĺžili na 33 dní, inak som mávala 28,29 dňové. A doki mi nedal nič, ja som urobila veľkú chybu, že som zmenila lekára. Aký veľký by mal byť folík?

mata_ba
3. jan 2012

baby..musim sem dat vtip.. 😀 😀 😀

Muž: Čo je na raňajky?
Žena : Sex!
Pred obedom sa jej zas pýta : Čo je na obed?
Žena : Sex!
Večer si muž dá na radiátor penis, ide okolo žena a pýta sa: Ty čo robíš?!
Muž : Ohrievam Ti večeru !!!

vardzikova
3. jan 2012

@azzura takže ty maš hnačku len vtedy ked ma prisť mrcha ? čožeee? ALE TAK SA ASPON VYKAKAš 😀 😀 jooj zle to hovorm ... teraz nemože prisť kakanička

soni1
3. jan 2012

@vardzikova no dnes som si robila rapi clear

mata_ba
3. jan 2012

@azzura jednoznacne 😀

vardzikova
3. jan 2012

@kikaneu no tak to potom budem tie semienka jesť vo vačšom množstve

azzura
3. jan 2012

@vardzikova nie, uz skoncil a vraj kedy sa budem jemu venovat 😀 a ja že ci uz ma dorobetu robotu, že zachvilu....tak aj ja že za chvilu 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba Dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova ved to je uplne super... 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@soni1 jaj tak ale maš ju ešte slabšiu ako včera, a nepila si pred tym dve hodiny a robila si si ich okolo 17:00tej hodiny?

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova ze??? 😀 😀 😀 😀 aj ja som sa nasmiala

vardzikova
3. jan 2012

@azzura ty si ....... dobraaaaaaa.. 😀 mojka tak šup šup sa venovať manželikovy treba to ešte poistiť ..