icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
4. jan 2012

@mattuliatko30 ahaaaaa...to som ja nevedelaaa 😅 ale tak zase...nahoda je "blbec" 😀 tak drzim paste 😉 ja mam v lete 25 a strasne rada by som uz slavila s bruskom 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@chorucka a co si spievas?mozno aj ja sa potom chytim 😉

lucecita
4. jan 2012

@chorucka daj sa do podrepu, strč prstíky do pipinky a mala by si nahmatať taký výbežok, ja neviem takú hrudku alebo kopček a na vrcholci bude mať krížik...neviem ako by som ti to popísala, skús a uvidíš...ak je nízko, že si ho ľahko nahmatáš, máš pred mrchou a keď je vysoko, že ho nemôžeš nahmatať je pred ovu alebo po nej....ja mám po ovu už 6 dní a je vysoko, že som ho ledva nahmatala...
@kikaneu ahoj moja....no pekne sa teda držíš, sa bojíš pádu alebo vzletu a nevieš sa rozhodnúť? 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
4. jan 2012

@mata_ba Deasmod Zostane ticho

anett6212
4. jan 2012

@lucecita a to si jej len napisala ze chces testy? a kolko je v baleni alebo vlastne ako si to mam objednať? 😀

chorucka
4. jan 2012

@lucecita a ked je baba tehu tak sa to da od kolkeho dna zistit pomocou toho krcka

lucecita
4. jan 2012

@chorucka pekná pesnička, ja momentálne frčím na tomto

https://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg

@mata_ba

mata_ba
4. jan 2012

@chorucka dobry song..ked ma napadne,aj ja si zaspievam 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@lucecita moje zvonenie na telefone..vzdy si najprv zaspievam a potom zdvihnem 😀 😀

lucecita
4. jan 2012

@anett6212 mne na ňu dala kontakt purinka a len som jej napísala IP, že či predáva ovu a tehu testy....tak som jej napísala, že by som si kúpila 5 a 5...sú po 40 centov plus poštovné, len si už nepamätám koľko...napíš jej a ona ti odpíše, milá babenka...
@chorucka no to práveže neviem, ja ho mám stále vysoko 😀

lucecita
4. jan 2012

@mata_ba aj ja ho mám ako zvonenie, vždy nechám dlhšie zvoniť a až potom dvihnem 😀 😀

chorucka
4. jan 2012

@lucecita to sa aj mne paci 😵 😵 😵

delideli
4. jan 2012

@kikaneu : tak nech len to drzi takto pekne zaseknute 🙂

mata_ba
4. jan 2012
lucecita
4. jan 2012

@mata_ba supeeeeeeeeeeeeeeer song...

anett6212
4. jan 2012

@lucecita dobre idem jej napísať. ďakujem za info. 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@lucecita ze? 🙂 aj nova tina sa mi paci 🙂

chorucka
4. jan 2012

@mata_ba Ja to mam rozdelene niektore na spievanie a ine na tancovanie Tu Daru si pustim aj niekolko x za den 😵

mattuliatko30
4. jan 2012

@mata_ba tak budem držať palčeky... 🙂 moc moc moc.....je to krásny pocit....práve preto to chcem zažiť ešte raz....lebo predsa teraz v 30ke by som si to zase inak užila... 🙂)) tak aj ja sa spolieham ,že náhoda je blbec...aj keď si dáva pozor..možno raz nedá..alebo bude mať slabu chvíľku a povolí 😉 uvidíme

mata_ba
4. jan 2012

@chorucka tak mozme spievat spolu 😀

chorucka
4. jan 2012

@mata_ba ktoru?

mata_ba
4. jan 2012

@mattuliatko30 moja mamina mala dvojicky v 21 a mna v 30-ke..a povedala mi,ze pri mne sa sice tazsie davala dokopy,ale uplne inak si ma vychutnala 🙂 a dakujem..neviem sa dockat niekolkych okamihov...prvy bude,ked najdem dve ciarky..dalsie radost mojho draheho,ked mi bude hladkat brusko,uvidime babatko na sone..a ten pocit,ked mi prvykrat daju malinke do ruk...ach...uz aby to bolo ☹
aj ja moooooooooc drzim paste,aby si to zazila este aspon raz 😉

mata_ba
4. jan 2012

@chorucka daru 😉

lucecita
4. jan 2012

@mata_ba nová Tina? neviem, ešte som nepočula...pošli link 😉

chorucka
4. jan 2012

mysli si co chces aj ked viem ze lutujes ja ti za vcerajsok pisem minus jazva na dusi zivot nas 3 otoci lalala

mattuliatko30
4. jan 2012

@mata_ba no hovorí sa ,že aj tretí pôrod býva tažší...a predsa si staršia....ale zase si zbehnutá...je to úplne iné ako pri prvom..tam je všetko nové..takto už vieš, čo a ako...tak je to ľahšie..... neboj sa....príde to ani sa nenazdáš.....ja som najskôr len ms nedostala...a to bolo dosť znamenie....lebo mne nikdy! nemeškala..ani neprišla skôr...takže som len asi jeden deň trošku špinila...ale iné príznaky som nejako ani nevnímala...a keď už neprišla ani 4 deň...a brucho ma prestalo bolieť....ako na MS..tak som si urobila test...a // čiarky 🙂))

chorucka
4. jan 2012

to podstatne uz vies mi hlavov putujes vo mne najdes to co chces

kikaneu
4. jan 2012

@lucecita a ty zas krásne stúpaš 🙂

kikaneu
4. jan 2012

@delideli vďaka 🙂