icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anait
4. jan 2012

Baby a vy už aj mená máte pripravené? 😉

mata_ba
4. jan 2012

@annieb suhlasim s @palculienka2011 🙂

palculienka2011
4. jan 2012

@annieb paaardon 9DPO som chcela napisat

delideli
4. jan 2012

@mata_ba : aj ja sa bojim verit kdejakym pocitom kvoli sklamaniu,ale niekedy sa neda a clovek aspon dufa..ale baby tehulky tu uz spominali nafucane bruska,takze drzim palce 🙂

palculienka2011
4. jan 2012

@anait jasna vec 😀 😀 😀 😀

delideli
4. jan 2012

@anait : tak dufam,ze to spinenie bude to "stastne" spinenie,ked uz ti skodu narobilo 🙂

delideli
4. jan 2012

@annieb : tiez suhlasim s palculienkou2011..test moze ukazat pozitivitu aj 9.ty den po ovulke,ale na druhej strane nemusi este ani 14.ty ci 15ty,aj ked tam uz malokedy,no videla som ja take grafy,kde ukazalo az 18ty den ..ja tiez budem cakat az do vynechania MS,nemam rada to sklamanie..ale ak chces predsa len skusit, urcite si kup s citlivostou 10 a nie 25 a testuj rano z prveho mocu..drzim palce 🙂

kikaneu
4. jan 2012

@azzura ale ja som nemala chuť 🙂 to on začal, že nedáme si...tak som mu povedala, že keď chce, tak môžeme 🙂 ale už si to rozmyslel 🙂 išiel so psom práve 🙂

annieb
4. jan 2012

@palculienka2011 heh, no jasne, ze kedykolvek :DD ale preto som sa pytala, aby som nie zbytocne, nech viem dokedy mam cakat 🙂)

mata_ba
4. jan 2012

@delideli teraz si ma normalne potesila 🙂 ale stale to beriem s rezervou..lebo je to take..rano som sa zobudila a vravim si,ze super..konecne mam moje brucho..ale len co som presla do kuchyne - puf..piaty mesiac je spat 😀 a uz to mam urcite takych 5 dni..plus ma pichalo v podbrusku,aj ked dnes nepicha,ale citim ho..aj spodok chrbta..a co som vobec nezvykla, chodim v noci na WC...a nemam pocit,ze by som viac pila..

kikaneu
4. jan 2012

@lucecita však ja vieeem 🙂

delideli
4. jan 2012

@mata_ba : no cim viac popisujes, tym to vyzera slubnejsie..ale rozumiem ti,ye sa nechces predcasne tesit,to sklamanie byva neprijemne..kazdopadne mozne priznaky to su,tak dufam,ze tentokrat nebude sklamanie ale radost 🙂

zabka88
4. jan 2012

@mata_ba ja nečakám v utorok, alebo možno v stredu podla toho či bude 28 DC, alebo 29 DC..
@palculienka2011 ahoj, mylela si 9 den po ovu, nie? 😉

mata_ba
4. jan 2012

@anait pripravene nemame,ale uz sme sa bavili o tom 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@delideli kiezby 🙂 ale neviem..nemam problemi s prsiami,ani spinenie..ani nic take,co tu baby spominali...takze zatial to beriem tak,ze nic...ale az by mrcha vazne zostala tam kde je,bola by som najstastnejsia 😀 akurat co mi je este divne,ze ked som si stlacila brucho hoci aj na zaludku,tak ma to trochu zabolelo..co ma pri nafuknutom bruchu neboli..no bud-alebo..

mata_ba
4. jan 2012

@zabka88 nech len zostanu tam,kde su 😉

palculienka2011
4. jan 2012

@zabka88 ahoj, hej, uz som sa opravila...9dc, to by nam bolo hej 😀 😀 😀

anait
4. jan 2012

@mata_ba nooo, ja sa na to nejako neupínam...zatiaľ to beriem ako to ide...my už jedného chrústa máme, tak je ten život predsa len iný...a či bude bio, či nebude, aj tak sa ešte raz chystáme ísť do adopcie...čiže u nás to nie je taká životná otázka...

zabka88
4. jan 2012

@mata_ba veru, nech si dajú odpich,nám ich netreba 🙂

inak súhlas s @delideli , vyzerá to stebou sľubne 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@anait tak to je potom uzasne..my sme sa tiez s drahym dohodli,ze ked nebude babo,adoptujeme si 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@zabka88 jaj baby..bodaj by..ale uz to vidim..ak pride mrcha,bude to na prd..ale zase..budeme sa dalej snazit 🙂

chorucka
4. jan 2012

Baby baby vas tu nechat same bez dozoru 😀 😀

delideli
4. jan 2012

@mata_ba :neboj, to ziadna nema vsetky priznaky naraz...to by sa z toho jedna tehu chudinka zblaznila 🙂 teda aspon ja som citala taky zoznam moznych priznakov,ze by dali aj konovi zabrat 🙂 ale su take ,ktore su castejsie,ine menej,a ak je ich par naraz je to slubnejsie a zhodou okolnosti s tymito ,co ty popisujes som sa tu nedavno stretla 🙂 ..no a je aj kopec bab,ktore nemaju priznaky ziadne,alebo sa objavia az ovela ,ovela neskor..

anait
4. jan 2012

@mata_ba no tak my sa dopĺňame...ja mám špinenie a bolia ma prsia 😀

delideli
4. jan 2012

@anait
@mata_ba
no mozno sa stehotnieva 🙂 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@delideli nuz..nechame sa prekvapit..som teraz ako kinder surprise 😀 len uvidime ci bude vo mne super panacik alebo otrepana mrcha 😀 😀

mata_ba
4. jan 2012

@delideli @anait v pripade uspechu budeme spolocne oslavovat 😉

anait
4. jan 2012

@mata_ba čo oslavovať, ale spoločne rodiť 😉

anait
4. jan 2012

No a aké máte tie mená vybraté? Mňa to hrozne zaujíma 😎

chorucka
4. jan 2012

@lucecita
@azzura Baby dostala som chut na chlebik vo vajku tak som sa zdrzala Nebojte wcko je cele 😀 😀