Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@annieb suhlasim s @palculienka2011 🙂
@annieb paaardon 9DPO som chcela napisat
@anait jasna vec 😀 😀 😀 😀
@annieb : tiez suhlasim s palculienkou2011..test moze ukazat pozitivitu aj 9.ty den po ovulke,ale na druhej strane nemusi este ani 14.ty ci 15ty,aj ked tam uz malokedy,no videla som ja take grafy,kde ukazalo az 18ty den ..ja tiez budem cakat az do vynechania MS,nemam rada to sklamanie..ale ak chces predsa len skusit, urcite si kup s citlivostou 10 a nie 25 a testuj rano z prveho mocu..drzim palce 🙂
@palculienka2011 heh, no jasne, ze kedykolvek :DD ale preto som sa pytala, aby som nie zbytocne, nech viem dokedy mam cakat 🙂)
@delideli teraz si ma normalne potesila 🙂 ale stale to beriem s rezervou..lebo je to take..rano som sa zobudila a vravim si,ze super..konecne mam moje brucho..ale len co som presla do kuchyne - puf..piaty mesiac je spat 😀 a uz to mam urcite takych 5 dni..plus ma pichalo v podbrusku,aj ked dnes nepicha,ale citim ho..aj spodok chrbta..a co som vobec nezvykla, chodim v noci na WC...a nemam pocit,ze by som viac pila..
@mata_ba ja nečakám v utorok, alebo možno v stredu podla toho či bude 28 DC, alebo 29 DC..
@palculienka2011 ahoj, mylela si 9 den po ovu, nie? 😉
@delideli kiezby 🙂 ale neviem..nemam problemi s prsiami,ani spinenie..ani nic take,co tu baby spominali...takze zatial to beriem tak,ze nic...ale az by mrcha vazne zostala tam kde je,bola by som najstastnejsia 😀 akurat co mi je este divne,ze ked som si stlacila brucho hoci aj na zaludku,tak ma to trochu zabolelo..co ma pri nafuknutom bruchu neboli..no bud-alebo..
@zabka88 ahoj, hej, uz som sa opravila...9dc, to by nam bolo hej 😀 😀 😀
Baby baby vas tu nechat same bez dozoru 😀 😀
@mata_ba :neboj, to ziadna nema vsetky priznaky naraz...to by sa z toho jedna tehu chudinka zblaznila 🙂 teda aspon ja som citala taky zoznam moznych priznakov,ze by dali aj konovi zabrat 🙂 ale su take ,ktore su castejsie,ine menej,a ak je ich par naraz je to slubnejsie a zhodou okolnosti s tymito ,co ty popisujes som sa tu nedavno stretla 🙂 ..no a je aj kopec bab,ktore nemaju priznaky ziadne,alebo sa objavia az ovela ,ovela neskor..
No a aké máte tie mená vybraté? Mňa to hrozne zaujíma 😎

Baby a vy už aj mená máte pripravené? 😉