Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@jorgie mojka, tak ten malý hnedý fliačik môže znamenať uhniezďovanie a aj mrcha bolesti sa vtdy pripúšťajú...takže nechcem ti robiť planý poplach, ale možno si tehu... 🙂 🙂 dnes som veľa čítala o uhniezďovaní a tam bolo písané presne o týchto príznakoch...ja mám tiež to isté ako ty, ale hnedý fliačik som si ešte nenašla...ale bolesti aj biely hustý výtok bez zápachu mám od včera...
@vardzikova no tak to nezavidim to sa na tom dobre narobis, viem ked naši davali farbu z vonku na dom a aj to islo dost tažko dole z okien, tak prajem pevne nervy pri umyvani okien ale inak kuchynu mas peknu 🙂 tušim si davala fotku že?
@vardzikova no aj mi sme mali a na koniec nepasovala sak ak mas letak stavanych spotrebicov tam su aj rozmery Len dufam ze vam to bude pasovat Moj mm sa donadaval jak pohan
@vardzikova ajooooj, krasna kuchynka 🙂 tebe sa tam bude ale varit 😉
zdar mladež 😀 😀 😀
@lucecita to aj mne vcera lekar povedal. ja som si našla fliačik hnedy dva dni z asebou a od vtedy mam mierne bolesti v podbrusku a okolo bruska obcas mierne pichnutie a to bolo asi pred tyzdnom. posledne tri dni mam bolestive a zväčšené bradavky a cisto biely husty vytok bez zapachu asi tiez tri dni 🙂
@palculienka2011 supis, tak potom spolu nic nebudeme cakat 😀
@monika707 no ved to že stierka tiež dole akosi nechce isť.. och zajtra mam čo robiť, ano davala som fotočku
@azzura ahooooooj 😉
@chorucka ajajajajaaaaaaaaaaj .. no dufam že my nebudeme podobny pripad 😀 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 ahoj mojka,,, dakujem ,, a už sa neviem dočkať kedy tam budem byvať 😀
@vardzikova tak by si si mala asi ešte zabostarať špachtličku aby si to mala dať čim dole lebo to tak ľahko nepojde a dokončene chcete mať asi kedy?
@monika707 špachličku už mam ale manžel mi ju zakazal použiť lebo že poškriabem okno .. joj použijem vtedy ked sa nebude pozerať 😀 , dokončiť by sme chceli koncom jari ,, čiže v lete už byvame
@vardzikova cauuu, co nove???
@vardzikova prepáč milač, prišiel manžel, tak som s ním papala vývar a troška sme spolu ležkali v postielke 😀 😀
@azzura kuchyna novaaa ,, a inak nič .. dnes ma už začali svrbieť prsty ,,, ach jo 😠
@vardzikova tak držim palčeky aby to vyšlo aby ste tam v lete byvali a moj manžel zase tvrdi,že nepoškrabeš okno špachtličkov
vetrim tu nejake nove tehulky, minimalne 3 a ja medzi nimi nie som 😀 😀 😠
@lucecita ležkali? ty tomu hovoriš už len ležkali? my tomu hovorime sex 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova Ahooooj. ja sa ma dobre. pred par dnami sme prisli s dovolenky. poctivo sme sa snazili, niekedy aj dva krat do dna 😀 😀 tak dufam, ze sme nieco zamiesili 🙂
a ty ako, si pre ovu alebo uz cakas na testovanie
@monika707 mojmu už z toho niekedy riadne praska .. ale ja som si už zvykla 😀 😀 😀 to je cely on
@jorgie tak budem silno držať pršteky aby ti to vyšlo mojka,, ja som už po ovulke v pondelok alebo utorok by už mala prisť mrcha ja len dufam že tento krat si to rozmysli aspon na 9 mesiacov, a kde ste boli na dovolenke?

boze baby, na NG Wild ide dokument o zene, co ma doma 700maciek!!!!