Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova jej zlatino super tam normalne pasujes 😀
@vardzikova celkom to ujde len keby už mrcha chcela skončiť 🙂
@lucecita joooj už sa tešim ked si v nej budem vyvarať .. ved pozeram že ma depku .. a nevieš prečo ? nedostala mrchu alebo ano ? 😒
@luciok zlatko ale ja by som už do toho naozaj nešla.. ved je to hruuuuuuuuza 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@chorucka ccc ja viem ,.... 😀 😀 😀 😀 😀 a dakujem 😉
@monika707 dnes si ktory Dc ?
@vardzikova neviem čo sa jej stalo, to až teraz napísala...mrchu má dostať myslím tak nejak ako ja alebo až po mne, takže neviem....
@vardzikova 4DC a ešte 3dni sa ta svinucha bude u mna držať 🙂
@monika707 no mojka ale to už nieje až tak veľa .. zleti to ako voda 😀
babulky, chcela by som pocut vas nazor....ja sa snazim neanalyzovat vsetko co sa so mnou deje ale ta moja mysel si aj tak robi co chce
takze...vcera som si na nohavickach vsimla maly hnedy fliacik. vecer, ked uz som lezala v posteli ma zacalo dost boliet, pichat v oblasti maternice. trvalo to asi 15 minut. bol to taky isty pocit ako ked sa mrcha spusta...uz som si aj myslela ze sa moje telo zblaznilo a dostala som mrchu na dc21. ale mrcha to nebola a dnes mam uz od rana vela bieleho vytoku....myslite ze to moze nieco znamenat. Neviem ktory den som mala ovu, tento mesiac som nic nesledovala
taketo stavy si snad nemozem privodit len strasnym chcenim alebo??? uz mi asi uplne preskocilo
@vardzikova no už by mohlo byt aj po nich ale uz tych par dni neako vydrzim a ako dobre ze uz len zajtra do prace a v piatok volno 🙂
a este som zabudla dodat, ze dnes sa citim ako keby som mala mrchu ale nemam 😒
@monika707 neboj mojka všetko bude.. aj to voľno 😀
btw,baby,nebyt tu cely den a zapnut kona vecer,to je smrt ociam,sak kym vas tu docitam,co rozoberate a az som trochu v obraze...no konec 😀 😀 😀
@jorgie ahooj moja 😉 ako sa mi máš? 🙂
@vardzikova zlatino nechcem ta strasit ale skus len tak zo zvedavosti premerat ten priestor ma vstavany sporak nam poliak tvrdil ze tam bude pasovat a nakoniec nam par centimetrov chybalo 😠 Mame vstavany sporak zelmer a indukcnu 4platnu zelmer
@vardzikova hej hej všetko bude občas trocha oddychu cez tyzden nezaškodí, a ty ako si na tom?
@chorucka zlatino nepomeriam lebo už som doma a to koľko by malo byť? počkaj idem do kuchyne pozriem aky mame my .. ale my tam mame velku dieru až 60 cm..
@monika707 tak ja som si dnes veľmi neoddychla a zajtra to iste.. lebo si musim celu linku umyť od prachu..takže mam čo robiť cely den a ešte sa asi pustim aj do mojich 13 okien lebo už na nich nemôžem pozerať
@vardzikova to som robila nedavno tak viem o čom hovoriš a na okna sa teraz nechystam asi až ked bude vonku teplejšie 🙂
@monika707 aj ja som to pôvodne tak to chcela riešiť ale mam nanich ešte stierku .. tak si to nechcem nechavať na neskôr lebo potom neviem ako mi to pôjde dole..
@lucecita milačik kde si mi ušla? 😠

@vardzikova Zlatko, to hovorí každý, ale keď už si vo svojom tak si povieš, že celá tá námaha predsa len stála za to. A ja by som aj 4 domy postavila ako by som mala bývať pod jednou strechou s mojím svokrom...