Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova áno ležkali...sex nebol...vraj zajtra 😀 😀 😀 😀 a ja aj tak idem zajtra na gyndu ohľadom výsledkov z biopsie a čo keby ma cel doki mrknúť aj tam dolu? 😀 😀 😀 😀
@lucecita jaaaj a ja že ste si dali raku rychlovku 😀 a prečo ti robili biopsiu?
@vardzikova neboj to utecie ako voda 🙂 a ako sa majkas?
@vardzikova ooo, tak sa vytesujes🙂 svrbiet prsty? 😀 😀
@bubacik5 ja viem mojka,,, ale aj tak sa už neviem dočkať ,, inak mam sa dobre len sa už neviem dočkať kedy si urobim test 😀
@vardzikova 🙂 bude to ine ked už budete mať všetko hotove a budete byvať, viem o čom hovorim a to sme len v byte menily kuchynu a byt som mala rozbombardovany asi 3 mesiace kym som dala všetko do kopy 🙂
@azzura 😀 😀 😀 ano ano ... joj ale musim sa ovladnuť lebo teraz by mi aj tak podľa mna ešte nič neukazalo aj keby som bola tehu .. ehm vydržim , vydržim vydržim .a ty ako mojka? už dosnažilkovane? 😉
@vardzikova blondínečka....šak mi brali vzorku z prsníka, čo som si hrčku nahmatala...výsledky síce mám, ale ja ich viem od pani, čo ich robila, to ja kamarátova mama...od doktora ich ešte nemám, tak akože neviem ako to dopadlo 😀 😀 😀 😀
@vardzikova Dakujem! aj ja tebe budem drzat palceky lebo sme na tom tak isto. ja tiez necakam mrchu v pondelok alebo v utorok...
na dovolenke sme boli na Slovensku 🙂 pozriet nasich cez vianoce. boli sme aj na par dni v Budapesti ale inac sme boli len u nasich a potulovali sa po okoli. Takze ziadne more alebo hory...ale Vianoce s rodinkou. K moru ideme vo February 😀
@monika707 ja viem ,, naši tiež prerabali kuchynu a bola to tiež katastrofa .. ale ja mam take robotky rada len okna neznašam umyvaaať 😝
až ked nepride mrcha tak potom skusim, aby som nebola sklamana ze nic tam nie je
@lucecita jaaaj mojka .. ja som rura no čo.. dnes mi už uplne haraši .. mojka kedy budeš testovať? testnime spolu na buduci tyžden niekedy v utorok ha? ja to už nevydržííííííííííííííííííííííííííím 😠 😀
@vardzikova no to ani ja nerada umyvam kym sa da tak sa tomu vyhybam
@jorgie no prosim .. ale treba si ešte užiť lebo čoskoro budete traja a už si len tak po dovolenečkach chodiť nebudete ,, ja si to takto tiež hovorim 😀
@monika707 no ved ja sa tomu vyhybam už od leta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova jaj, sis is chcela robit test, mi doslo 😀 . Este vyckaj, resp ako si s teplotou? Jasne, snazili aj dnes rano a predtym nez sme sli prec, tak dostal chut na rychlovku....no co odopriemu 😀 😀 😀 😀
@vardzikova a kolky si DPO? aj citis nejake priznaky? mne je dneska akosik divno, je mi na grc a strasne ma bolia bradavky 😅
@vardzikova a už teraz nastal čas na okna?a inak ako sa dari?
ako vas citam tak zistujem.............bude vela tehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

@azzura vycurala az vycural 😀