icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
4. jan 2012

@azzura vycurala az vycural 😀

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova áno ležkali...sex nebol...vraj zajtra 😀 😀 😀 😀 a ja aj tak idem zajtra na gyndu ohľadom výsledkov z biopsie a čo keby ma cel doki mrknúť aj tam dolu? 😀 😀 😀 😀

chorucka
4. jan 2012

@jorgie joj moja dva krat do dna nieje dobre sak tie spermosky budu nedozrete a nic stoho potom

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita jaaaj a ja že ste si dali raku rychlovku 😀 a prečo ti robili biopsiu?

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova neboj to utecie ako voda 🙂 a ako sa majkas?

azzura
4. jan 2012

@vardzikova ooo, tak sa vytesujes🙂 svrbiet prsty? 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 ja viem mojka,,, ale aj tak sa už neviem dočkať ,, inak mam sa dobre len sa už neviem dočkať kedy si urobim test 😀

chorucka
4. jan 2012

@lucecita no a co keby ta chcel mrknut sak snazilkujete nie Ja som veru vcera bola u neho a to sme kexikovali etse pondelok vecer 😀

monika707
4. jan 2012

@vardzikova 🙂 bude to ine ked už budete mať všetko hotove a budete byvať, viem o čom hovorim a to sme len v byte menily kuchynu a byt som mala rozbombardovany asi 3 mesiace kym som dala všetko do kopy 🙂

azzura
4. jan 2012

@chorucka kto ta ocural? si bola v spravnom WC 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura 😀 😀 😀 ano ano ... joj ale musim sa ovladnuť lebo teraz by mi aj tak podľa mna ešte nič neukazalo aj keby som bola tehu .. ehm vydržim , vydržim vydržim .a ty ako mojka? už dosnažilkovane? 😉

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova blondínečka....šak mi brali vzorku z prsníka, čo som si hrčku nahmatala...výsledky síce mám, ale ja ich viem od pani, čo ich robila, to ja kamarátova mama...od doktora ich ešte nemám, tak akože neviem ako to dopadlo 😀 😀 😀 😀

jorgie
4. jan 2012

@vardzikova Dakujem! aj ja tebe budem drzat palceky lebo sme na tom tak isto. ja tiez necakam mrchu v pondelok alebo v utorok...
na dovolenke sme boli na Slovensku 🙂 pozriet nasich cez vianoce. boli sme aj na par dni v Budapesti ale inac sme boli len u nasich a potulovali sa po okoli. Takze ziadne more alebo hory...ale Vianoce s rodinkou. K moru ideme vo February 😀

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 ja viem ,, naši tiež prerabali kuchynu a bola to tiež katastrofa .. ale ja mam take robotky rada len okna neznašam umyvaaať 😝

anett6212
4. jan 2012

@jorgie ved to aj ja sa toho bojim, ale hnedy vytok som mala na 100 % a aj bradavky ma bolia ze sa ich ani dotknut nemozem. ale bojim sa ze sa sklamem opäť ☹

chorucka
4. jan 2012

@azzura nik ma neocural 😀

azzura
4. jan 2012

@gelinka75 vetris 3 tehule? aj si myslim že buduci tyzden budu dake

anett6212
4. jan 2012

až ked nepride mrcha tak potom skusim, aby som nebola sklamana ze nic tam nie je

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita jaaaj mojka .. ja som rura no čo.. dnes mi už uplne haraši .. mojka kedy budeš testovať? testnime spolu na buduci tyžden niekedy v utorok ha? ja to už nevydržííííííííííííííííííííííííííím 😠 😀

monika707
4. jan 2012

@vardzikova no to ani ja nerada umyvam kym sa da tak sa tomu vyhybam

vardzikova
4. jan 2012

@jorgie no prosim .. ale treba si ešte užiť lebo čoskoro budete traja a už si len tak po dovolenečkach chodiť nebudete ,, ja si to takto tiež hovorim 😀

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 no ved ja sa tomu vyhybam už od leta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@vardzikova jaj, sis is chcela robit test, mi doslo 😀 . Este vyckaj, resp ako si s teplotou? Jasne, snazili aj dnes rano a predtym nez sme sli prec, tak dostal chut na rychlovku....no co odopriemu 😀 😀 😀 😀

bubacik5
4. jan 2012

@azzura co noveho? 🙂

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova a kolky si DPO? aj citis nejake priznaky? mne je dneska akosik divno, je mi na grc a strasne ma bolia bradavky 😅

azzura
4. jan 2012

@anett6212 pocuj, ty mas priznaky tehu, supiiiis 😀 😀

monika707
4. jan 2012

@vardzikova a už teraz nastal čas na okna?a inak ako sa dari?

azzura
4. jan 2012

ako vas citam tak zistujem.............bude vela tehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

jorgie
4. jan 2012

@chorucka dva krat do dna bolo len raz...ja viem ze by sa nemalo ale my sme uz skusali ozaj vsetko a zatial sa nic nepodarilo...tak sme stavili kvantitu na kvalitu 😀

azzura
4. jan 2012

@bubacik5 u mna nic a u teba, ako sa citis 😉