icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

jorgie
4. jan 2012

@anett6212 aj ja taku poznam....sice nebolo to na prvy pokus, oni skusali uz dost dlho a potom sa nastvali a tiez mali sex kazdy den a podarilo sa im
my uz sa snzime 9 mesiacov takze teraz by si mrcha mohla dat na 9 mesiacov pauzu 🙂

gelinka75
4. jan 2012

@lucecita vychadza mi to na buduci vikend 😀 este mam cas dovtedy.. a ty kedy testujes? 😵

bubacik5
4. jan 2012

@chorucka
@azzura asi z toho, ze som skoro nic nepapala. som 13 DC. a mozno aj od nervou mi je zle...len preco ma bolia bradavky? http://www.fertilityfriend.com/home/393359

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita mojka nieje to jedno . jednoducho chcem .. ale uvažujem .. najlepšie je kedy? ktory DPO?

chorucka
4. jan 2012

@azzura no ja mam dostat 18.1 ale mne chodi aj 2dni skorej tak 16to isti ale zase podla lekara som na zaciatku cyklu hura znova ovu tak mrchana nech sa ani neukazuje 😀

lucecita
4. jan 2012

@chorucka jáááááááj, no jasnééééé, blondínečka @vardzikova dnes makala, tak má všetko odpustené 😉 😉
@azzura veď áno, ja som chcela nedeľu na 10DPO... 😀 😀 😀 😀

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova ani nie to uz by ti mohlo ukazat...kamoske uz 10DC ukazovalo ducha 🙂

anett6212
4. jan 2012

@jorgie a to by vam pekne vyslo. drzim ti silno palce nech to vyjde 🙂

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita cicka ešte že .. no .. ja som dnes pracovala ako dračica .. 😀 😀 😀 len som chrlila ohen 😀

azzura
4. jan 2012

@vardzikova nic, isiel pracovat na svojom PC 😀 , vsak aj dnes so mno robil gymnastiku a tak som mu povedal, ze jemne, lebo co sme predvcerom zamiesali tak vytrasie. Jaj oni mozu furt, aj za sebou, nechapem že sa im to tak rychlo tvori 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 jooj ale ja sa bojim toho že sa testnem a neukaže nič aj keby som bola tehu

lucecita
4. jan 2012

@gelinka75 júúúúj, tak to bude sexový víkend, tak držím palčeky 😉 😉 ja som rozmýšľala teraz v nedeľu, to budem 10DPO, len neviem či je to priskoro.....
@vardzikova ako steš, môžme nedeľu ráno?

monika707
4. jan 2012

@vardzikova tak držim palčeky aby boli // 😀 na testiku

vardzikova
4. jan 2012

@azzura tak my tiež mame za sebou niekedy poriadnu hodinu gymnastiky .. ale moj mm sa smeje že sme si aspon poriadne rozcvičili naše staré kosti 😀 ale ten moj tu macu teda je .. to sa sama sebe čudujem ani mu nemusim hovoriť ..

azzura
4. jan 2012

@bubacik5 tak si nieco daj lahkeho, lebo by ti uskodilo keby sa sa napratala. Aj mna po ovulke zacnu boliet prsia a potom podbruska a ked to zacne ustupovat, až uplne prestane tak viem ze svina dorazi

chorucka
4. jan 2012

@bubacik5 no moze to bit od nervov ale bradavky asi od nervov nebolia to maju na svedomi hormony ja by som uz testla 😀 som citala ze testnut sa uz moze 4dni pred ocakavanou mrchou

jorgie
4. jan 2012

@anett6212 dakujem! aj ja vam drzim palce!
dufam, ze Januar bude plodny mesiac 🙂 a bude tu vela novych tehuliek 🙂

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita nedeľuuuu? mojka ale to budeš ešte iba 11 DPO nieje to malo? alebo počuj tu počkame do stredy? len dufam že do vteddy nepride ...!!

anett6212
4. jan 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to nechapem ani ja 😀

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova neboj sa toho, ved uvidis teda ako sa rozhodnes...potom sa pochval 😀

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 dakujem mojka a ja ti prajem aby si už mala tiež //

azzura
4. jan 2012

@chorucka jaj ten tvoj doky nieco prehliadol, vsak tak ides este tento tyzde, ci???

anett6212
4. jan 2012

@jorgie to dufam aj ja. inak platis si to dobrovolne nemocenske?

bubacik5
4. jan 2012

@chorucka ja mam do mrchy este dalekoooo....sak ktovie co robia moje hormony 😀

azzura
4. jan 2012

@lucecita super, tak potom podat aj s @vardzikova hlasenie a ked sa nic neukaze, neva, hlavne že bude meskat 😉

jorgie
4. jan 2012

@anett6212 nie neplatim, u nas tak nefunguje 🙂 ja byvam v Kanade

monika707
4. jan 2012

@vardzikova dakujem tešim od pondelka začiname pokušať tu našu náhodu 😀

bubacik5
4. jan 2012

@azzura moze byt, este som to takto nemala, ale nic nieje vylucene....no idem sa ja napapat 🙂 papa

chorucka
4. jan 2012

@azzura idem zajtra a aj pondelok mi to hned oznamil ze ideme sledovat co ten vajecnik planuje 😀 Dufam ze uz netrba planovat ze sa tam cosi uz deje po za lekarov chrbat 😀 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@vardzikova 😀 vsak bud rada, že mu to nemusis ordinovat. Myslim si ze uz by boli radi keby sme boli tehu, lebo uz su z nas na nervy a z tych nasich nalad a ko vsetko riesime do spiku kosti 😎