icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 mojka tak budem sa chvaliť len s // ak to nebude tak ani nenapišem 😖

jorgie
4. jan 2012

@lucecita @vardzikova babenky, ak pockate s testovanim do stredy tak sa k vam pridam aj ja 😀

chorucka
4. jan 2012

@bubacik5 kolky si DPO

vardzikova
4. jan 2012

@azzura no mojka ale mne niekedy meška aj 3 dni .. a potom aj ak pride svina jedna 😠 šľak by ju trafil 😀

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 tak dufam že to vyjde 😉

azzura
4. jan 2012

@chorucka som fakt zvedava zas cim dojdes od tvojho dokyho 😀

chorucka
4. jan 2012

@azzura dufam ze dojdem z tehotenskou knizkou 🙂

vardzikova
4. jan 2012

@azzura jooj tak to určite .. ja len sa preto čudujem lebo on mi povedal že žiadne nič nebude brať .. asi ho osvietil duch svaty 😀

monika707
4. jan 2012

@vardzikova aj ja a že na dovolenke mi už mrcha nepride a lepšie si to tam užijeme 😀

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova ale nooo, nebud taka smutna....mozno nas prave prekvapis, ze to budeeee // 😀 😀 😀 a aj keby nahodou nerob si z toho tazku hlavu a napis, aspon ta polutujeme lasko...a nastartujeme ta na dalsi cyklus. tak zatial nestresuj...ece nevies aky bude vysledok!!!

azzura
4. jan 2012

@vardzikova to neva, vsak si urobis v case ked nemala dojst a potom aj neskor. Musi 😉 to vyjst

vardzikova
4. jan 2012

@jorgie takže počkame do stredy čo ty nato ? @lucecita ?

chorucka
4. jan 2012

@jorgie pockajte do 15 na mna 😀 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@chorucka 😀 😀 😀 😀 no od tvojo doktora aj to mozno ocakavat

vardzikova
4. jan 2012

@monika707 no maš skvele plany 🙂

anett6212
4. jan 2012

@jorgie aha. tam si sa vydala?

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 dakujem lasko .. ale ved ty to poznaš sama na sebe .. depku mame ked pride mrcha potom mame depku ked ju len čakame .. furt len ta hnusacka depka

bubacik5
4. jan 2012

@chorucka ja este ani neviem ci bola ovulka, lebo som si nahodou 10 DC testla a bola silna ciarka, len jej este kusok chybalo, kukni mam to v albume...a podla tt, tiez ece neviem.. kukni http://www.fertilityfriend.com/home/393359 zatial mi program nevyznacil ovulku, uvidim podla zajtrajsej tt,

azzura
4. jan 2012

@vardzikova cica, co depkujes, ved sme si povedali že až ked bude dovod, ani žiadne čierne myslienky nesmu byt

vardzikova
4. jan 2012

@azzura dakujem laska moja ,,, a ty si dnes ktory DPO ? 3-4

vardzikova
4. jan 2012

@azzura ja viem lasko .. ale len tak ma to napadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova tak to ano, ale potesi ma, ze to so mnou prezivate a nabijem si sily na dalsi cyklus...takze 😉 ale hej nikto sa tomu neubrani...aj mna stastne stve ze nejsom tehu a nedari sa...a nesmieme sa tolko depkovat, lebo prave kvoli tomuto sa nam to nebude darit!!!

chorucka
4. jan 2012

@azzura ja by som uz chcela pocut dobru spravu od lekara nie same bludy A zajtra musi ist este k neurologicke a potom k obvodnej joj tolko na raz ☹

azzura
4. jan 2012

@vardzikova fuha, neviem, graf mi to este neukazal http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

monika707
4. jan 2012

@vardzikova no len to je ešte daleko idem až 30.01. do 5.2. mali by sme isť lyžovať ale ja nebudem, budem s našim havkom len pozerať na svahy aj tak som len lyžiar začiatočnik, dnes sme jej boli kupiť dalšiu bundu aby mala dve aby nam tam neprechladla 🙂

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova a už je tu streda 😀 😀 😀 mojka, prosím ťa, vyber si jeden deň a vtedy testneme 😅 😅

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 mojka ty si dnes za tu rozumnu ... no dobre no .. veduca ako povieš 😀

azzura
4. jan 2012

@chorucka ty mas zajtra lekarsky den. Moja hlavne nestresuj, možno ta zajtra prekvapi 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura jaaaj no ale ved kedy si si robila ovu testik? tak ja vačšinou počitam tak že ak mi vyšiel ovu test pozitivny tak to počitam od dalšieho dna 😉 ja to počitam podľa seba 😀

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova to som rada, ze si mi dala za pravdu 😎 😎 😎 zajtra co porabas?