Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ajoooj
@vardzikova no možno len s jednym našim krstňaťom ak sa nebude chceť učit lyžovať a s našim havkom 🙂
@vardzikova ajooooj
@bubacik5 zajtra mam taky plan no .. rano vstanem ,, tak pojdem na stavbu , musim umyť linku lebo je cela od prachu a ešte umyť všetkych mojich 13 okien a ty? 😀 😀 😀
@vardzikova že za rozumnu 😀 😀 😀 , ma ten moj tak pozitivne naladil, že sa mu to podarilo a dnes na navsteve riesil ako budeme chodit na vylety s babou a oni kukali ako puk, ale nespytali sa ci som v tom 😀
@monika707 ja som raz stala na lyžiach ale lepšie sa citim ked s držim pevne nohami na zemi .. 😉
@vardzikova @jorgie ok, testujeme stredu na zástrčkový deň 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 ahooooooj micinka 😉
@azzura jaaaaaaj .. tak to je supa 😀 😀 😀 😀 a čo ak si myslia že si tehu? 😀 😀 😀 😀 asi im riadne pošalil hlavy čo?
@vardzikova vsak kukni graf, 2.1 som mala pozit.test
@vardzikova aj ja asi tak a tom stala na lyžiach všeho všudy asi dva krat 🙂
@azzura takže tak 2DPO? mooojka ale ty si ešte počkaš kym si urobiš testik čo?
@vardzikova ja rano vstanem, uvarim obedik, pojdem do robotky a potom uvidim. ale som strasne nervozna, lebo mam zhon v praci a do toho prislo, ze moja babka je chora 😢 zajtra ide do nemocnice tak sa bojiiim o moju zlatunku pipinku ☹
@mattuliatko30 ahooooooooooooojko, ten tvoj graf si neviem kuknut 😒
@monika707 no mojka a ja mam pocit že toto bude asi aj posledny
@vardzikova som tu len nakukla 🙂)) zajtra popíšem..z práce 😉
@vardzikova @ lucecita vy dve budete testovat skor....vy mate rano o 9 hodin skor ako ja 😀
uz aby bola streda....dufam, ze to do vtedy vydrzime 😝
@vardzikova vsak nech si myslia, teraz urcite Milosova sestra zhavi telefon a rozsiruje famu 😀 😀 😀
@vardzikova no tak to dufam,že na dlhšiu dobu to bude posledný krat aj tak ma to neako nechytilo ešte,že nemame doma lyže ani lyžiarky neoplati sa nam to kupiť ked chodime tak malo 🙂
@vardzikova micka, áno ráno sa robí test...jóóóóóóóóóój 😀 😀

@monika707 ty budeš s deckami čo? no ... tak to je fasa 😀 😀 😀 😀