icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
4. jan 2012

@lucecita nie nie fuuuj nedam az mi je slabo s toho 😒

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita 😀 ja viem mojka ja viem 😉

vardzikova
4. jan 2012

@kikaneu ale lasko ved to poznaš 🙂 dohodli sme sa s lucecitou aj s jorgie že si urobime v stredu test tehu 🙂

kikaneu
4. jan 2012

@azzura ani ja to všetko nejdem čítať 🙂 tú som si náhodne všimla na ktorejsi strane 🙂

azzura
4. jan 2012

@vardzikova sme uplne v pohode a triezve, vsak @lucecita 😉. Co by sme uz bez teba robili 😎

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova @azzuraja ťa mám tiež mooooooooooooc rada, tak čo? vôbec nemám horúčku, aspoň myslím 😀 😀
@palculienka2011 tak krížik, to je jedno...no bež a som zvedavá čo nájdeš...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@chorucka vsak aj ja 😀 😀

lucecita
4. jan 2012

@azzura my by sme sa museli bez @vardzikova zblázniť 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura @lucecita JA VAS BABY MILUJEM .. fíííha to je niečo čo? 😀 😀 😀 😀 ALE NEBOJTE SVOJU ORIENTACIU MAM Už DAVNO VYRIEšENU 😀

kikaneu
4. jan 2012

@vardzikova no pekne, pekne 🙂 takže o týždeň 🙂 a to so mnou v nedeľu nikto netestuje? to ja som tu teraz sama hodná na testovanie?

azzura
4. jan 2012

@kikaneu sa chvali@vardzikova a možno nam v nej raz spravi kavu 😀 😀

lucecita
4. jan 2012

@chorucka bóóóóóóóóže 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len sa toho neboj, to je ako keď si dávaš tampón do pipinky, len s tým, že nemáš tampón 😵

kikaneu
4. jan 2012

@azzura ja mám blízko, môžem sa tam kedykoľvek dovaliť 🙂 @vardzikova

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita 😀 joj hviezdička jedna 😉 🙂 no čo robi tvoj chlop? 😀 moj bidačik pracuje ako divy ..už porezal cely les vo vys. tatrach .. chrape ako o život 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@vardzikova 😀 jasne, vsak ja my sme spravne orientovane s @lucecita 😀

vardzikova
4. jan 2012

@kikaneu mojka počkaj do stredy a testneme všetky štyri hm? čo ty nato?

chorucka
4. jan 2012

Babky si musim vybavit 1 mail ale hned som spat 😀

azzura
4. jan 2012

@kikaneu vsak ju potom pojdes skontrolovat, ci nesalila 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura tak to si piš že spravim kavu .. ved sme sa dohodli že pridete a u man čo sa raz povie tak to plati 😉

palculienka2011
4. jan 2012

@lucecita NIC nicovate nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze bud mam kratke prsty alebo dlhu vaginu alebo sa ta svina skovala v dakom zahybe mojej jaskyne 😀 😀 😀 😀 😀 no alebo je proste tak vysoko, ze nedocaaahnem 😀 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@kikaneu len sa dovaľ urobime si žurku 😀

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova môj miláčik šiel do kauflandu Lucinke na pomarančíky 😀 😀 😀 akosi mi zachutili..on rád takto večer behá po kauflande, je tam veľa zliav 😅 😅 no tak nech pekne píli, a nemali ste si náhodou dať vínko a sex, čo to už bolo? 😀

vardzikova
4. jan 2012

babky musime si v lete urobiť stretavku .. jednoducho musime .. aby sme sa konečne poriadne vykecali . jasnačka ? 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura ja viem mojka 😉 🙂 no čo tvoj je ešte stale na PC .. ešte sa nedoplazil? 😀

lucecita
4. jan 2012

@palculienka2011 jeminkooooooo, ty si bez krčková? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aký DC si? nebudeš tehu? to som ešte napočula, že by ju niekto nenašiel 😅
@azzura tak tak, aj ja som správne orientovaná 😉

azzura
4. jan 2012

@kikaneu takze aj ty si dalsia adeptka na testovanie. NOOOO buduci tyzden bude zaujimavy, zas budem musiet byt na nette a sledovat co sa deje, sefka sa zblazni 😀 😀 😀 ako ju budem ignorovat 😉

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita mojka ale to nie dnes .. to bolo ešte včera 😀 😀 😀 😀 ach jo ,, odstavii vedenie aj u teba ? mojka neboj o chvyľu ho určite spojazdnia 😀 😀 😀 😀 takže on beha po kauflande a ty si tu s nami pišeš? ccc ty sa máš? a ako už ti je dufam skvele či?

anett6212
4. jan 2012

@jorgie a rodinu mas na slovensku? ci vstci ste v kanade? nie je ti smutno za domovom?

azzura
4. jan 2012

@vardzikova furt pracuje a pozera Panelak. Vsak som mu povedal že na dnes stacilo a aj na tento tyzdenm vsak musi mat vajko a spermoska klud aby sa zakuklili 😉

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova jasnééééééééééééé, konečne si si aj ty na mne zgustla, keď to robím stále ja tebe, žeeeeee? 😀 😀 😀 už prišlo, nebooooj, nebolo ďaleko 😉 ja nemôžem chodiť von, keď sam na PN a nie je mi skvele, od včerajška ma viac a viac bolí hrdielko 😠