icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
5. jan 2012

dobre ranko bambulky 😀 😀 😀 😀 . vyspinkane do ruzova?

fifitko25
5. jan 2012

@spula22 ahoj mamina 😉 do ružova úplne nie, ale do biela, od rána sneží 😒

spula22
5. jan 2012

@fifitko25 ajoj.aj tu zacalo,ale len asi pre 5 minutami 😀.vcera prsalo, dnes snezi-toto je zima 😒

kikaneu
5. jan 2012

@vardzikova nie, nie 🙂 ja len pekne testnem v nedeľu....ale nevidím to veľmi ružovo, dnes ma bolí podbruško presne ako na mrchu

kikaneu
5. jan 2012

dobré ráno dievčatá 🙂 ja som pred chvíľou vstala 🙂 môj graf je stále zaseknutý, http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a brucho bolí ako na mrchu, takže asi príde sviňa červená 😠

fifitko25
5. jan 2012

@kikaneu ja som dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
neviem, čo to znamená.....

mattuliatko30
5. jan 2012

@fifitko25 pekné ránko....ja dnes takto 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

fifitko25
5. jan 2012

@mattuliatko30 hm, zatiaľ nevyzerá zle, kedy chceš testovať?

mattuliatko30
5. jan 2012

@fifitko25 ja počkám až budúci týždeň , 14 má prísť mrcha...takže načo sa zbytočne stresovať 🙂)) aj tak príznaky ms keď budú...tak mrcha isto príde...a to ja mám koľkokrát aj týždeň dopredu...čo ma brucho bolí... 😒 ty ideš testnúť skôr?

mattuliatko30
5. jan 2012

@fifitko25 myslíš ,že teplota ešte stúpne...?..či už by sa mala len takto držať..kolo tej 37 😒

fifitko25
5. jan 2012

@mattuliatko30 ja mám mať mrchu v nedeľu na budúci týždeň až, chcem testnúť deň pred, čiže v sobotu 14.1. ak ostane teplota hore, je to dobré znamenie, ak začne padať, tak väčšinou príde mrška

anett6212
5. jan 2012

@jorgie no tak dufam, ze sa ti to velmi rychlo splni ze budes cakat babo. drzim ti silno prsty. a ako sa dnes citis? ake mas priznaky?

alyce
5. jan 2012

@fifitko25 @vardzikova no co vy dve poctive snazilky, ako sa citite po ovule? dajte nejake priznaky 😀

delideli
5. jan 2012

@kikaneu : hlavne,ze neklesa..tak nech si da mrchana odpich..

delideli
5. jan 2012

@spula22 : dobre ranko..dnes sme vstavali o piatej,takze do ruzova bude az zajtra..dufam 🙂 a co ty?ako sa citis?

bubacik5
5. jan 2012

Dobre ranko BABENKY, moj graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359 ten cerveny krizik znamena, ze je to oznacenie ovulky???

kikaneu
5. jan 2012

@delideli zatiaľ nie, ale na pokles by bolo ešte aj skoro, dnes som len 10DPO

anait
5. jan 2012

Caute, mna vecer bolelo brucho ako pred kramami...tie prsia ma furt cele bolia a spinenie zatial uz nie je...podivne...ale ako sa ja poznam, tak z toho nebude tehu, ale nejaky problem...

kikaneu
5. jan 2012

@fifitko25 ešte nič moja 🙂 si len 3DPO, ale teplota je typická poovulačná a to je dobre 🙂

delideli
5. jan 2012

@kikaneu : 10DPO a pobolieva ta brusko?zeby dobre znamenie?🙂

delideli
5. jan 2012

@anait : ja dufam,ze z toho nebude ziadny problem ale naopak..take bolesti mozu byt pri hniezdeni..drzim palce 🙂

kikaneu
5. jan 2012

@delideli 🙂 len aby sme to nezakríkli 😉 bolí ma aj chrbát, ale keď ja neviem ako bolia kríže (nikdy ma neboleli, tak ani neviem či to sú kríže alebo čo) 🙂 ale snažím sa nevšímať si to a netešiť sa dopredu

bubacik5
5. jan 2012

@kikaneu hadam nepride mrcha! nech je radsej tt zaseknuta 😀

kikaneu
5. jan 2012

@bubacik5 pekne je zaseknutá 🙂 ale skúšala som ju aj potom keď som už definitívne vstávala a bola vyššia, takže teplomer nie je pokazený 🙂 manžel sa dnes smial, keď videl graf, že aký super 🙂 a že taký som ešte nemala 🙂

fifitko25
5. jan 2012

@alyce pobolieva ma bruško ako pred mrškou, na pravej strane viac.... dnes som 18 DC, od včera si na večer dávam utros (progesterón) až do 25 DC.... mám ale pocit, že aj tak asi nič 😒

spula22
5. jan 2012

@delideli o piatej je skoro ☹ .ja som ok,len som si to asi zakrikla s tym,ze mi nebyva blbo ☹ uz mi byva 😝 😝 😝 aj vcera celyyyyyyyy den a aj dnes mi je trochen bleeeeee.

bubacik5
5. jan 2012

@kikaneu tak to je super...hadam to bude tehu 🙂 a prosim ta cerveny krizik znamena ovu? http://www.fertilityfriend.com/home/393359 aj hej preco mi neukazuje DPO?

kikaneu
5. jan 2012

@bubacik5 hej, hej, to ti označilo ovu....a asi už nemáš VIP členstvo, keď ti neukazuje DPO (ale máš ich v tabuľke nad grafom-tú vidíš len ty)

bubacik5
5. jan 2012

@kikaneu jaj tak dakujem, uz vidim 😀 u mna je uz tiez vyhra, ze som mala ovulku, lebo minuly cyklus to vyzeralo na anovulak. tak sa tomu tesim 🙂 ale ten graf je smiesny ako mi stale stupa. keby to su akcie som bohata 😀 😀 😀

alyce
5. jan 2012

@fifitko25 mna bolelo brucho tyzden pred tym ako som mala dostat, totalne PMS, co som pred tym nemavala, uz som kazdy den cakala, ze sa to spusti, az take to bolo silne napatie. A nespustilo sa. Tak tieto pocity su dobre znamenie 🙂