Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
uf to ti verim, lebo najradsej by si to vykricala do svete 🙂 tak pis ako sa dari.. a ako dlho ste sa snazili?
@nativanativa ahoj,citala som ze mavas problemy s mykozou aj ja som mavala a potom ako som sa zacala umyvat so saforele gelom som od tedy nemala
@purina12345 to je strasne cakanie,aj som si to myslela ze to je este skoro,len vzdy na 18 dc ma bolievali prsia a cil nic a to pichanie v podbrusku mi neda pokoja
@nikinka1111 ak dostanes mrchu tak skús porozmýšľať nad meraním teplotky, zistíš kedy bola ovu a akú dlhú mávaš luteálnu fázu
@barushkaaam uf to ti verim, lebo najradsej by si to vykricala do svete tak pis ako sa dari.. a ako dlho ste sa snazili?
@edmi môžeš testovať ale to by si musela byť bohužiaľ len jedna z možno 5% žien ktorým ukáže test // už v 24DC, ja viem niekedy je ten cyklus veľmi dlhý 😖
@tehulkake my sme sa len v oktobri zacali snazit 🙂 predtym som nic nebrala, ani kyselinu listovu...ale kedze som mala take tusenie, ze nieco sa deje, tak uz tyzden papam Femibion 800.
@nikinka1111 ja dobre viem o com hovoris, chapem ta 🙂 aj pre mna bolo tazke, ked mi vysiel ten prvy test negatovne. Tak som potom tu kazdy den kruzila ako sup a cakala, ci dojde mrcha 😀 a vcera som isla do lekarne a este hovorim drahemu, ze ked tento bude negativny tak potom uz neviem 🙂
@purina12345 ja len k teme meranie, ja som si merala bazalku a sledovala hlien, ale teplota mi klesla dva dni pred ovu, aj hlien bol dva dni pred ovu, a ani by som to nevedela nebyt folikulometrie, ze mam az na 18-19 den, niekedy teplota nemusi byt spolahlivy smerovac, pretoze moze klesnut aj skor, ale najlepsia je uplna zdržanlivosť az do dna ovulacie, niektore zeny maju aj bolesti v podbrusku, krizoch, cize sa treba celkovo sledovat, a nie len bazalku, a ty si na tom ako, ako dlho sa snazis?
@purina12345 ja som este len 20 dc ale musim vydrzat couz
@barushkaaam wau tak to je super, tak to musis byt stastna, super, 🙂
@tehulkake veru, este nech sa ukaze, ze je babo zdrave a som ta najspokojnejsia osoba na svete 🙂 a na vianoce uz nic nechcem, uz som dostala, co som chcela 🙂
@tehulkake a nemáš ešte nejaký graf? fakt som zvedavá ako to u teba prebiehalo
my máme za sebou piaty mesiac, dnes som 7DC ale chodím preč a teraz nebudeme mať príležitosť lebo cez ovu som preč a toľko by tiež spermošky neprežili v tele
@purina12345 už som pre meranie pevne rozhodnutá
@barushkaaam no jo, a obrovsky dar 🙂 od Najvyssieho 🙂
@nikinka1111 no super, najlepšie je keď si budeš merať s digitálnym dvojdesatinovým teplomerom 🙂
@barushkaaam gratulujeem !! chytám vírus, môžeš hádzať 😀
@purina12345 jj mam grafy, mala som ich aj tu, ale stiahla som to, ja tej bazalke jednoducho neverim, uf tak to mas cas, sa podari neboj nic, no a niekedy este aj okolnosti neprispievajú k dietatu, najme ked su plodne dni, a pride navsteva na noc, alebo prave je partner chori...
@purina12345 a rozmýšlam aj nad ovu testami.
fiha takze mas dlhe cykly, a folikulometriu si neskusala? inak mne velmi pomohol alchemilkovy caj, som mala obrovske krce, bolesti, nepresnu, a pila som ho asi cca 3 mesiace, a hormonalny profil ti nerobili?to vyzera na nizku hladinu estrogenu, pomali ti dozrieva vajicko, ci?
@nikinka1111 ahoj ak sa mozem pridat tam meranie bazalnej a testovanie s ovu testami je super,ja som si myslela ze nemam ovu a tento mesiac prvy krat som testovala aj merala a nasla som si ovulku taka som rada aj sme sa posnazili dufam ze uz to vide lebo sa snazime 11 mesiacov drzim palce
@tehulkake nemohla by si mi prosím aspoň jeden poslať ktorý sa ti najviac nezdal aj cz ip, prosím pekne
@nikinka1111 jasne ak chceš môžeš skúsiť ale nemusí byť 100%
@carie32 tak teda haaaadzem 😀 tfuj, tfuj, chytaaaaaj 😉
@nikinka1111 ja na tvojom mieste by som sla rovno na folikulometriu, vidis merala som bazalku a sledovala hlien cca 10 mesiacov az som sa rozhodla ist, a je to super pocit, ked viem ze vajicko rastie, s nim aj maternica sa pripravuje a rastie, vies kedy naozaj praskne, odporucam jeden mesiac chodit, aspon sa uistis ci poznas svoj cyklus🙂 lebo mozes mat nejaky hormon zly a ty sa to nedozvies, a budes slepo dufat, tod moj nazor
@tehulkake ak príde mrcha, dám ešte jeden mesiac s meraním teploty a po vianociach to budem už riešiť ak nič.

@barushkaaam zo srdca blahoželám. viem že to bolo skoro, ale kto to má tak dlho vydržať 🙂 ? určite sem budem chodiť pravidelne.