Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 mam na teba prosbu, davaju mi 5 dvi zadara VIP a ja neviem ako to potvrdit, mozno som uz aj nieco pobabrala
@azzura podľa teploty to vyzerá na tretieho, no uvidíš ako to nakoniec bude, najdôležitejšie je či ste pekne snažilkovali 😉
@purina12345 snazilkovali 😀 😀
@azzura v správe som si našla tvoje heslo a už som ti to urobilo
@purina12345 dakujem, si zlata, este ze ta mam 😵
caute baby dnes zas v praci nestihacky 😠 ako sa mate, co noveho? Ja som mala mrchu len 3 dni, dnes uz nic 😀 to som este nemala, uvidime zajtra co a ako 😝
baby,kde kupujete tu macu ci ako sa to vola?
@anett6212 veru, najlepsie je ked nemas doma ziadne testy...to viem podla seba...ked mam toma testy tak ma to ovela viac laka aby som ich predcasne ocikala 🙂
najhorsie na tom je, ze ked sme boli teraz na slovensku tak som si tam kupila par 10kovych testov, lebo u nas sa nedaju kupich v obchode - jedine cez internet, a tak neviem, neviem ci vydrzim az do stredy 😲
@azzura len mi povedal, že biopsia dobre dopadla, že sa nemusím báť, že je to nezhubné a o pol roka pôjdem znova na to, čiže zasa tá bolesť 😠 😠 😠 koncom januára sa mám k nemu objednať s tým vaječníkom a dohodneme či laparoskopia alebo ee...ja dúfam, že ee a bude tam fazuľka jako lusk 😀 😀
@azzura naša mamča @purina12345 to jednoducho s grafmi vie, aj ja jej vďačím za ten svoj 😀 😀 😀
@lucecita no proste @purina12345 je vo vsetkom 1 😉 , esteze ju mame
baby hodte tu svoje tehulkovske grafiky nech nemusim hladat 😉 😝 😝 😝

@delideli myslím že zvládneme, hlavne nech sme zdraví 😵 a ktorý si DC? už sa blíži k rozhodnutiu, či?