icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
5. jan 2012

@delideli myslím že zvládneme, hlavne nech sme zdraví 😵 a ktorý si DC? už sa blíži k rozhodnutiu, či?

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba presne kazdy dookola sa vypytuje a uz si tehotna, a este nechcete? nedari sa? a to je najhorsie ked nechces odpovedat. lebo ak povies ze sa nedari, tak hned to rozsiria ze nemozme mat deti a tak dookola. veru nech uz je na týžden ze vieme co

azzura
5. jan 2012

@purina12345 mam na teba prosbu, davaju mi 5 dvi zadara VIP a ja neviem ako to potvrdit, mozno som uz aj nieco pobabrala

azzura
5. jan 2012

@mata_ba som sa docitala.ze uz aj ty riesis tehu priznaky a testovanie, ci 😉

purina12345
5. jan 2012

@azzura podľa teploty to vyzerá na tretieho, no uvidíš ako to nakoniec bude, najdôležitejšie je či ste pekne snažilkovali 😉

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 a tak ja som zase typ,ze mne je jedno,co druhi hovoria..my dvaja s drahym vieme co a ako a ostatnich mam na haku...teda okrem najblizsich a ti tiez vedia co a ako..

azzura
5. jan 2012

@purina12345 snazilkovali 😀 😀

mata_ba
5. jan 2012

@azzura no ano..dnes som 9 DPO a test mi vysiel negativny...tak som trochu sklamana..ale zase mozno je aj skoro..v stredu ma prist mrcha,tak dufam,ze nepride..

purina12345
5. jan 2012

@azzura v správe som si našla tvoje heslo a už som ti to urobilo

azzura
5. jan 2012

@mata_ba este je skoro, vyckaj, si zbytocne smutna 😉

mata_ba
5. jan 2012

@azzura no ved uvidime 🙂

azzura
5. jan 2012

@purina12345 dakujem, si zlata, este ze ta mam 😵

azzura
5. jan 2012

@mata_ba potom cakam info, ale aj ked bude negat. tak neva, hlavne ze meska 😉

gelinka75
5. jan 2012

caute baby dnes zas v praci nestihacky 😠 ako sa mate, co noveho? Ja som mala mrchu len 3 dni, dnes uz nic 😀 to som este nemala, uvidime zajtra co a ako 😝

mata_ba
5. jan 2012

@azzura jasneee...poinformujem..bud takto 😀 alebo takto 😢 ale rozhodne som sa odhodlala,ze ak pride mrcha,začnem merat BT 🙂 a nabehnem na alchemilku,kys.listovu a mm macu..

mata_ba
5. jan 2012

baby,kde kupujete tu macu ci ako sa to vola?

azzura
5. jan 2012

@mata_ba jasne, treba nejaky doping a nezabudni na lanove semena na zlepsenie hlienu 😝

jorgie
5. jan 2012

@anett6212 veru, najlepsie je ked nemas doma ziadne testy...to viem podla seba...ked mam toma testy tak ma to ovela viac laka aby som ich predcasne ocikala 🙂
najhorsie na tom je, ze ked sme boli teraz na slovensku tak som si tam kupila par 10kovych testov, lebo u nas sa nedaju kupich v obchode - jedine cez internet, a tak neviem, neviem ci vydrzim az do stredy 😲

lucecita
5. jan 2012

@azzura len mi povedal, že biopsia dobre dopadla, že sa nemusím báť, že je to nezhubné a o pol roka pôjdem znova na to, čiže zasa tá bolesť 😠 😠 😠 koncom januára sa mám k nemu objednať s tým vaječníkom a dohodneme či laparoskopia alebo ee...ja dúfam, že ee a bude tam fazuľka jako lusk 😀 😀

mirka385
Odpoveď bola odstránená
lucecita
5. jan 2012

@azzura naša mamča @purina12345 to jednoducho s grafmi vie, aj ja jej vďačím za ten svoj 😀 😀 😀

azzura
5. jan 2012

@gelinka75 ahoooooooooojko

lucecita
5. jan 2012

@gelinka75 avooooj, no jaká si ty rýchla 😀 😀 tak šup do snažilkovania 😀
@mirka385 a ja kukám jak puk, že čo je to za novú holku 😀 😀 😀

mata_ba
5. jan 2012

@azzura a tusim aj grapefruitovy dzus 🙂 tie lanove semiacka kupim normalne v potravinach?

gelinka75
5. jan 2012

@azzura cauko :D dnes nebudem citat pol hodku nechce sa mi a bolia ma oci :D

mata_ba
5. jan 2012

@mirka385 ale nepovedz..no vitaj novy nick 😀

azzura
5. jan 2012

@lucecita super, že dobre dopadala biopsia. No nemusela by si ist na tu laparku, a dufam že ani ja nebudem musiet ista a tento cyklus vyjde a ked nie, tak budem mat aspon dalsiu skusenost a aspon ma kuknu zvnutra, vsetko zle je na nieco dobre 😕

azzura
5. jan 2012

@lucecita no proste @purina12345 je vo vsetkom 1 😉 , esteze ju mame

gelinka75
5. jan 2012

baby hodte tu svoje tehulkovske grafiky nech nemusim hladat 😉 😝 😝 😝