Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ale ja necem byt chorucka 😠 kde sme to len chytili?
@fifitko25 musi bť ničo v povetrí lebo u nás doma sme už všetci chorý bleee 😝 😝 😝 ale mna hrdlo boli neskutočne a stratila som aj chuť do jedla ,. 😒
@bubacik5 mojka to bude asi nieaka vyroza lebo okolo su všetci chorý stačí že na teba niekto v autobuse kýchne a už to je ,,, choroba je na svete
@vardzikova aj mňa bolelo hrdlo, kúpila som si Orofar cmúľacie tabletky a prešlo do 2 dní 😉
@fifitko25 tak si kupim v pondelok .. a možno to do vtedy aj prejde 😉
ahojte babulky..ako?ja som rano ani nemohla vstat..nenormalne sa mi tocila hlava a bolo mi blbo ☹ ale dala som si este spanok,cierny caj a je to lepsie...co inak noveho?
@mata_ba a čo na teba lezie nieka chripka? lebo tu to je už sama choroba .. a noveho ? ja mam od rana bolesť v podbrušku ako by mala prisť mrcha ale ja ju čakam až v pondelok tak neviem čo to je .. dufam že si to rozmysli
ahojte baby... tak dneska ráno ma naplo keď som si umývala zuby, tak som si skúsila urobiť test, mám secret woman 10-kový a je tam vidno ducha 🙂 🙂 🙂 nie je silný ale voľným okom je ho vidno aj môj manžel ho bez problémov videl 🙂 myslíte že môžem byť tehu??? mrcha by mala dôjsť 8.1 tak dúfam, že nedôjde 🙂 akurát ma tak popicháva v brušku 🙂
@vardzikova no hadam nebudem zase chora...ja som si uz totiz pred par dnami dva tyzdne polezala..nadchu mam sice stale,ale inak fajn..ale rano to bolo divne..strasne zle sa mi dychalo..ci ja zase nemam daco s chrbticou 😒
jaaaaj,kiez by mrcha zostala v nedohladne..ja cakam v stredu...ale podbrusko dnes uz necitim...nemam z toho dobry pocit ☹
@vardzikova no ja som mala len také škriabane v krku aj na hlasivkách, priedušky ma zatiaľ neboleli, ten Orofar pomohol. Ale ak máš už hlienik v prieduškách, alebo na mandliach, tak si asi kúp niečo na vykašliavanie 😉
@mata_ba hm tak sme natom rovnako .. neznašam to čakanie .. ked neviem čo pride 😠
@fifitko25 praveže ja mam taky suchy kašel kašlem kašlem a nič ,,,. stale ma to iba draždi
Ahojte baby, tak ja si dnes konecne mozem zaliat alchemilkovy cajik, ktory som si kupila. Kedze sme minuly mesiac zle odhadli ovulku, tak uz som sa mrchy nevedela dockat, aby som mohla odstartovat novy cyklus. V decembri sa mi natiahol cyklus az na 40 dni, co sa mi este v zivote nestalo, ale to sme mali velke stresy v praci. Hadam to tento mesiac bude opat v norme. Mozno pomoze aj cajik.
@vardzikova ved toto..ja som to doteraz brala uplne v pohodicke...ale tento mesiac,co sa vo mne vselico dialo,tak som zostala taka,ze huraaa...a teraz som na nervy..ak ma naozaj prist mrcha a mojmu telu len sibalo,tak chcem,aby to bolo co najskor,nech zase zacnem normalne zmyslat..lebo teraz uz nemyslim na nic ine 😅
@vardzikova to ano clovek nevie ani odkial to chyti..
@vardzikova @fifitko25 babyyyy, čo som vám na diaľku poslala vírusy? no pekne odomňa 😀 😀 😀
@delideli ano, myslela som merat... tak ja som zacala dnes, ale aspon sa to naucim vkladat do tabulky

@vardzikova
@bubacik5 radšej hrdlo keby aj mňa bolelo, ja mám zas už asi 6 dní príšernú nádchu, ledva dýcham 😠