icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
6. jan 2012

ahojte, ja si staviam vlastné Vysoké Tatry 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0

fifitko25
6. jan 2012

@kikaneu joj moja, bodaj by to bola fazuľka 😵

gelinka75
6. jan 2012

@lucecita vy ste sa nejak dohodli? 😀 😀

lucecita
6. jan 2012

@gelinka75 asi si ráno podávame teplomer 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

Čavte babkyyyy 😀 😀 😀 😀 Tak ako dnes? ja mam od rana bolesť v podbrušku .. veľmi neprijemne ale na mrchu by to bolo ešte skoro 😖

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita čau lasko ... no pekne pekne s tym grafom tak dufam že budeš hlasiť v stredu uspešne //

vardzikova
6. jan 2012

@kikaneu ahoj mojka .. pekny maš ten grafik 😀 len tak dalej v nedelu chceš testovať čo?

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova ahoj milač, tak vyzerá pekne, ale bojím sa, že zasa padnem pod obraz boží 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita mojka nič sa neboj .. vydrži uvidiš 😉 ja momentalne pociťujem bolesť v podbrušku bojim sa že sa mrchana hlasi ale bolo by to skoro.. 4 dni skôr to sa mi nestava často

fifitko25
6. jan 2012

@vardzikova ja pracujem - nadčasy 😠

vardzikova
6. jan 2012

@fifitko25 čože dnes si v robotke? ooo mojka tak nech ti to veľmi rychlo zleti 😉

fifitko25
6. jan 2012

@vardzikova dík, môžem tu byť dokedy chcem 😀 nadčasy sú momentálne dobrovoľné, len máme toľko práce, že radšej dobrovoľne teraz, keď môžem, ako nasilu potom 😉

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova ja ich už mám tretí deň, aj keď cez deň sú minimálne, ale v noci sa to rozvalí naplno....ale ja ich mávam týždeň pred mrchou, tak som na pochybách 😠 😠 😠 ale krčok je stále hore 🙂

vardzikova
6. jan 2012

@fifitko25 no tak to maš jasne.. ja nadčasy mam každy den aspon taku hodinu ale aj tak to mam neplatene a nedobrovoľne.. jednoducho nemam nič z toho ked ostatnem dlhšie .. svine jedny

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita joj ale ako bolesť riadna.. ja tiež čakam čo bude .. a čo to znamena že krčok je hore? že mrcha v dobrej dobe nepride alebo ako?

fifitko25
6. jan 2012

@vardzikova bežne nemám ani ja zaplatené, čo som tu navyše.... to len keď máme nejaké kamapne pre zákazníkov nám platia 😠

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova keď je hore, je to dobré znamenie, ale keď klesne nižšie, dôjde mrcha.....

fifitko25
6. jan 2012

@lucecita tak krčok som si ešte nenahmatala... možno aj hej, len neviem, či je to ono 😀

vardzikova
6. jan 2012

@fifitko25 no ale vam aspon niekedy a nam vôbec .. a ešte sa niekedy šef rozčuľuje že čo idem domov načas či nemam už robotu .. debil

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita jaaaj to je tak hej? no tak milačik zatiaľ sme natom rovnako tebe ma tiež prisť 9 alebo 10 nie? či ako to bolo .. joj ja si to nepamatam 😀 😀 😀 😀 lebo mne pondelok alebo utorok ..

delideli
6. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a : ako myslis testovat?ak myslis merat,tak pocas mrchy nemusis,ja som merala len jeden cyklus,pre zaujimavost,ale teploty sa mi nemenili..takze teraz zacinam prvy den po jej skonceni..ovu testy robim podla doporucenia z tabulky z pribaloveho letaku podla dlzky cyklu a tehu testy az po vynechani MS..

lucecita
6. jan 2012

@fifitko25 a čo si nahmatala? 😀 😀 😀
@vardzikova ja mám dostať štvrtok 12teho, dúfam, ale že nedostanem

fifitko25
6. jan 2012

@lucecita no veď práve to, že neviem 😀 😀 je tam teplo a vlhko 😀 😀 a kadečo mäkké, ako má presne vyzerať ten krčok na dotyk? viem, že azzura to tu už párkrát písala, ale tak laicky by som poprosila, som predsa len bloncka 😀

lucecita
6. jan 2012

@fifitko25 v pohodke, aj ja som bloncka, aj keď len melírová 😀 😀 😀 keď tam budeš hmatať, tak nahmatáš taký kopček alebo hrčku, neviem ako ti to opíšem 😀 😀 😀 😀 😀 a na jeho vrchu bude taký krížik, do ktorého jemne strčíš nechtík 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nancycka
6. jan 2012

caute zienky, tento mesiac som po mrche zacala merat, vcera sa ukazal vecer watery hlienik, ale moj uz spal, dnes rano som kontrolovala a zdal sa byt pekny egg hlienik, tak sa moj muz musel vratit do postele, on vsava hrozne skoro.....dnes uz je ale teplota zvysena, tak neviem, ci uz nebolo neskoro, ale vcera rano hlieniki este nic moc, tak ak uz bola ovu, urcite az tak k veceru, tak snad som to este stihla 🙂 inak ja som si vobec neuvedomila, ze netreba pouzivat lubrifikanty, ze mozu otravit spermie....tak dnes bez, aj ked to nie je bohvieco, nejako mi nefunguje dobre zavlazovanie 🙂 ale som citala, ze aj sliny mozu zabijat spermie....tak to fakt neviem, ako na to...:( pokusim sa hodit sem moj grafik - inak na pocudovanie, ja, co trpim zvysenou teplotou a horuckami, som prisla na to, ze BT u mna funguje, teplota sa zvysi prudko az po vstavani....s horuckovymi ochoreniami vraj meranie nemusi byt spolahlive, ale mne to celkom sedi tento cyklus, nato, ze je prvy.....
http://www.fertilityfriend.com/home/3a0e00

fifitko25
6. jan 2012

@lucecita ja to dnes teda ešte skúsim - kopček alebo hrčka s krížikom 😀 inak, tiež som melírovaná bloncka 😀

bubacik5
6. jan 2012

Dobre ranko BABENKY. ako sa mate dneska? ja zacinam byt zachripnuta, mam zapalene hrdlo. tuto noc som vobec nemohla spat a bolo mi zle na grc ☹

lucecita
6. jan 2012

@fifitko25 tak super, sme dve melírové bloncky 😉 😉 😉 😉 skús a daj vedieť čo si "tam" našla 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita joj ale ja to nevidim ružovo u seba.. tak to citim ako by mi mrcha mala prisť každu chvyľu 😠

vardzikova
6. jan 2012

@bubacik5 no tak to si natom podobne ako ja 😒 mna už tiež boli hrdlo 😝