Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no ved to .. že ak ma prisť tak nech pride a ak nema chodiť tak nech si z nas nerobi dobry den..
@bubacik5 ja viem že to mam od našich lebo ja som bola ešte zdrava a oni všetci chorí .. takže oni su všetkemu na vine
@lucecita asi to tak bude mojka.. si nas nakazila 😠 😀
@vardzikova presne tak!!
@fifitko25 ja viem, počúvam koľko ľudí je chorých 😒
@vardzikova nooooo, to ja rada takto nakazím ľudí 😀 😀 😀 a to až do Prešova prešlo? koksoooooo
@ivka228 tak ak to bude pravda, tak veľmi rada vám ich poposielam 😉 😉
@nikasv29 gratulka k //, máme ďaľšiu tehuľku 😉
@vardzikova aha tak tomu sa clovek neubrani, ked to ma rodina. ale u nas to nik nema...asi v obchode sa to na mna nacapilo. no mojka, ja idem offik. majkaj sa krasnucko a nech ta to coskoro prejde 🙂 papa
@mata_ba no ale už ma to rozčuľuje,,, 😠
@lucecita mojka virusik prejde aj taku dialku vieš čo to je prenho nič,,, uff ale je mi blbie 😝
@vardzikova daj si čajík s medíkom mojka, ono to prejde 😉
@vardzikova my sice mozme nadavat,ale asi nam to prd pomoze 😀
@nikasv29 tak to blahoželam a vyšlo to na ktory pokus? 😉
@bubacik5 aj ty mojka ahooj 😉
@lucecita neverim mojka ono sa to ešte len rozbieha .. a to podbruško boli ešte vždy teba boli tiež?
@mata_ba ale aspon sa vynadavame a je nam o trošičku lepšie 😀
@vardzikova mňa cez deň nebolí, len tak sem tam...teraz momentálne nie 😅
@vardzikova myslíš koľko sme sa snažili??? prvý mesiac.. 🙂 preto sa mi nechce ani veriť že by už mohol byť testík pozitívny... 🙂 ovulku som mala okolo 23-tieho decembra a 3. januára som mala slabé špinenie tak 2-3 kvapky krvi a bolesť ako pri mrche... ale dnes mi prišlo zle tak som skúsila testnúť a bol tam duch... 🙂

@l_e_n_o_c_k_a a ako sa cítiš? už ti je lepšie?