icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tehulkake
7. nov 2011

@carie32 fiha takze mas dlhe cykly, a folikulometriu si neskusala? inak mne velmi pomohol alchemilkovy caj, som mala obrovske krce, bolesti, nepresnu, a pila som ho asi cca 3 mesiace, a hormonalny profil ti nerobili?to vyzera na nizku hladinu estrogenu, pomali ti dozrieva vajicko, ci?

lulien17
7. nov 2011

Ahoj žienky, mohla by som sa k vám pridať aj ja 🙂 chceli by sme bábo - zatiaľ sa snažíme druhý mesiac a zdá sa mi, že prežívame podobné veci 🙂

tehulkake
7. nov 2011

@nikinka1111 hihi no ja som si to hovorila 10 mesiacov, ale na 11 som sla, tak uvidime, mozno sa aj zadarilo, ale ja to vnutorne citim, ze hormon bude nizky, kedze som mala dost bolestivu mršku, ako uz sa to zmenilo, tak uvidime, drzim palce, a beries aj nejaky vitaminy? ja uvazujem, ze ak sa teraz nezadari tak si kupim ten Sarapis, je varj super na upravenie hormonov,

nikinka1111
7. nov 2011

@tehulkake zatiaľ len kys.listovú a pila som alchemilkový čaj 1.pol cyklu. snažíme sa len od augusta. keby som vedela aké to bude ťažké, nečakáme tak dlho.

purina12345
7. nov 2011

@tehulkake ja by som tiež rada chodila na folikulometriu len u mňa je to nemožné, minulý mesiac som bola na gynde a išla som 9DC a všetko bolo ok a vajíčko bolo pekne vidieť

tehulkake
7. nov 2011

@purina12345 ako nemozne, pretoze pracujes niekde prec? inak je to super vidiet vajicko, neviem, mne to prislo take mile 😀 a aky mas dlhy cyklus?

rybicka3
7. nov 2011

@barushkaaam jeeej, gratulujeeem 🙂 a chytam tehu virusiky 😉

baby tu je kazdy tyzden nejaka tehulka 🙂 nemali by sme sem uz nikoho pustit a o chvilu budeme vsetky 😀

carie32
7. nov 2011

@tehulkake ešte nie, zatiaľ skúšame 3 mesiace po vysadení HAK. keď teraz nedorazí mrcha, pojdem dokimu a poviem mu nech to pokuká, či tam vôbec niečo prebieha... skúsim aj ten čaj.. uvidíme..

tehulkake
7. nov 2011

@nikinka1111 no presne to, keby sme vedeli, pred 11 mesiacmi som si citala forum, ze sa snazia rok, tak som sa zhrozila, a pozri uz preslo 11 mesiacov a ani neviem ako, ako zaciatky ma dost vzali, ale uz to akosi neriesim, len verim, ze raz budem mamickou🙂

barushkaaam
7. nov 2011

@rybicka3 tak aj tebe posielam tehu virusiky. Tfuj, tfuj nech sa skoro zadari 😉
@carie32 pokial myslis alchemylku, tak tu mi doporucali viacere kocky tu. Takze bude fakt asi dobra. Ja mam jednu neotvorenu krabicku zbytocne doma, som nestihla zacat pit 😀

tehulkake
7. nov 2011

@carie32 velmi drzim palce, 🙂 cajik je super, ale pi ho aspon dva krat denne ked mas mrchu, a po ovulacii nedopurucujem 🙂

purina12345
7. nov 2011

@tehulkake chodím za prácou preč, tak preto. no je to fakt super pocit vidieť vajíčko, celý deň som bola vysmiata 😀 môj cyklus nebol pravidelný tak som si kúpila kvapky gynex a posledný som mala 30DC a dnes som 7 DC ale tak môžem povedať že sa mi upravila ms bola dlhá 8 dňová a posledné 4-5 dní len chabé špinenie a teraz 5 dní a teraz som mala na 6-ty deň ešte doobeda špinenie tak to je super oproti tomu, tak uvidíme ako bude ďalej

nikinka1111
7. nov 2011

@tehulkake veď to vedieť, že to bude komplikované tak začneme hneď ako som vysadila HA , to bolo vlani v októbri keď sme sa vzali

tehulkake
7. nov 2011

@nikinka1111 asi tak, tak zacnem hned po svadbe 🙂

delideli
7. nov 2011

@nikinka1111 : mi hovor..to cakani je na tom uplne najhorsie..keby sa to aspon nejako dalo urychlit..ale takto?a ani za nic sa neviem prestat sledovat..🙂

nikinka1111
7. nov 2011

veď to. minulý mesiac som mala všetky priznaky - bolesti v podbrušku, nevolnosti, závraty a potom strane divná silná menštruácia. teraz som povedala že kašlem na to, nesledujem sa. ale nemohla som si nevšimnúť, že ma pár dní polia prsia, sú ovela pevnejšie a plnšie. a divné chute mávam pravidelne 🙂

lucecita
7. nov 2011

@nativanativa @delideli.....zlé a zlé správy, som na antibiotikách, cysta sa nezmenila, ostala taká ako pred tromi mesiacmi, ak antibiotiká nezaberú, tak pôjdem na laparku...v decembri mám dofrčať na kontrolu a tam sa rozhodne či laparka alebo antibiotiká zabrali...mám zakázané akékoľvek milovanie s mangelkom po ďalší cyklus (mimochodom, je z toho sklamaný)...ale ak mi to má pomôcť, musíme vydržať...žiadna fazuľka ani hrášok sme nevideli, len tú hnusnú škaredú cystu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

carie32
7. nov 2011

@tehulkake ďakujem 🙂 dúfam že aj Tebe sa čoskoro zadarí, tiež držím palec 😉

lucecita
7. nov 2011

a ešte mi povedal, že mám folikul o veľkosti 16mm a že praskne asi budúci týždeň v cca 21-22mm , čo to znamená?

tehulkake
7. nov 2011

@lucecita no ze ked preskne, tak úrebehne ovulacia 🙂mne napr. praskol vajicko az na 24 mm 🙂folikul rastie 2 mm. za den, kto ma dlhsie cykly tak 1 mm za den, drzim palce s tou cystou

nativanativa
7. nov 2011

@lucecita ježiiiiiiiiiš , ☹ to mi je lúto, budeme veriť že to bude fajn

lucecita
7. nov 2011

@tehulkake no takže ovu som mala teraz štvrtok podľa výtoku, no keďže podľa toho folikulu mi praskne buduci týždeň a ja nemôžem robiť silno silné cmuky cmuk 😀 , tak je to v háji ☹ ☹ tak uvidím ako ďalej, lae ďakujme za vysvetlenie

lucecita
7. nov 2011

@nativanativa ďakujem, budem snívať ďalej, hádam sa to raz podarí...ale nie je mi bohvieako dobre...

roka84
7. nov 2011

@lucecita boooože, moja, to mi je ľúto a teba som tak tipovala za ďalšiu tehulko... ale neboj, na všetko dobré sa dlho čaká, nestrácaj nádej a vydrž!!!! Držím palce a želám skoré uzdravenie 🙂

roka84
7. nov 2011

Ahojte baby,

pekne v práci zarezávam, dnes ráno mám pocity a ťažkosti ako pred kramami, som 28 DC, mrcha by mala doraziť počíam tak v stredu... ale nemusela byt ... 🙂 tak snáď ....

lucecita
7. nov 2011

@roka84 dakujem, ja tiez nechapem tym priznakom, boli nejake silne a aj tak nic z toho...no co, idem dalej a uvidime co bude...ale nevzdavam sa a budem bojovat ako lev dalej

delideli
7. nov 2011

@lucecita : to ma hrozne mrzi :( :( tiez som si uz mysela,ze to bude ono.. (ale inak minuly mesiac som mala tiez bolesti v podbrusku, ktore som dufala,ze budu implantacne,lebo zacali uz tyzden pred ocakavanou MS anormalne mavam max. 1-2 dni pred, co sa mi nikdy nestalo, v obcohdaku mi doslo zle a motala sa mi hlava a mala som druhy krat v zivote palenie zahy..a nic z toho nebolo...psychika asi dokaze vela..)
budem velmi drzat palce,aby si to mala cim skor za sebou a mohli ste sa zacat naplno snazit..

snazilkas
7. nov 2011

@carie32 ahoj, tak som sa sice testla, ale ani som nemusela, lebo vcera prisla aj mrcha uz ☹ Takze zaciname dalsi cyklus...nejdem sa uz vobec sledovat, kaslem na to, tento mesiac IUI, tak to necham na nahodu. Uz som zvolila aj pristup nemyslenia na to, aj pristup pozitivneho myslenia, tak teraz uz vyslovene na to KASLEM!!! ☹ ☹ ☹

snazilkas
7. nov 2011

@tehulkake ahoj, mne prisla akurat mrcha, tak mam opat smutne obdobie, ale neriesim...rozhodla som sa, ze na to KASLEM, nebudem nic riesit, nebudem sa sledovat...teda riesit budem, pojdeme na IUI, ale inak sa nesledujem oddnes ☹

carie32
7. nov 2011

@snazilkas ☹ tak to ma moc mrzí... som myslela že to klaplo.... ach jaj... človek sa sleduje, aj si nejaké príznaky možno tak vsugeruje, a potom bác, dorazí mrcha.... úplne Ťa chápem ako musíš byť sklamaná, posielam silné virtuálne objatie!
a čo to je to IUI?