Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
No my sme sa boli vyblázniť riadne v snehu na kopci a teraz sme dali malého k našim buvať a ideme na rande ... že kino a uvidíme, čo ďalej 😉
@mata_ba : aj ja sa pridavam do klubu nizkotlakych 🙂 minuly tyzden sa mi kazdy den ked som si lahla zamotala hlava tak,akokeby som bola opita,normalne sa mi hybali veci pred ocami..ale uz je to nastadtie prec..aj ked -motanie hlavy som uz videla popisane ako tehu priznak 🙂 (lenze ja ich uz vidim vsade 🙂 ,tak ma treba brat s rezervou 🙂 )
@mata_ba : ja zacinam byt presvedcena,ze az budem tehu,tak nebudem mat priznaky ziadne..lebo za tych par mesiacov snazenia som uz mala implantacne bolesti, palenie zahy, biely vytok, motanie hlavy, bolestive a zvacsene prsia, citlive bradavky, caste mocenie, nafuknute brucho (nakoniec som zistila ,ze som len normalne pribrala 🙂 ) a jeden den aj zlepseny cuch,no a ked som sa poriadne sustredila tak mi bolo aj na vracanie 🙂
takze si miestami myslim,ze skor nez pripad pre gynekologa by som mohla byt pripad pre psychiatra.. 🙂 teraz sa uz snazim sa pozorovat co najmenej..ale nie vzdy sa podari.. 🙂
a co sa tyka nizkeho tlaku,tak ked dost pijem vacsinou je to v pohode..kavu nemusim,tak ked uz skor si dam zeleny caj..

mam na vas taku otazocku..neviete co mohlo sposobit,ze sa mi rano strasne ale fakt strasne tocila hlava a zle sa mi dychalo?