Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 tak to aj mňa takto bolelo, tiež bedrá a prevažne na pravej strane a kríže a niekedy až celá chrbtica a to som vtedy pripisovala tomu vypekaniu 🙂
@purina12345
@ivka228
@mata_ba no bolieť ma to začalo dnes.... kríže, pritom som nič nerobila.... včera ma popichovalo v podbrušku, dnes je to vyššie, v miestach, kde je slepák, tak len dúfam, že buď je to tehu, alebo len planý poplach toho slepáka 😖
@purina12345 mňa kríže a chrbát bolia každý mesiac aspon týždeň... 😀 cez PMS, tak tento ukazovateľ ja asi nebudem brať do úvahy 😉
držím palce dievčatá🙂ja budem testovat ešte zajtra, v nedelu mám ms..okrem ducha ma pobolievaju klby podbrusko a hrozne" grgám" dá sa to povedat inak? a mne čo som stále zmrznutá tak mi je horko..tak mi držte palce nech v nedelu nič nepríde..
@anait každá sme inakšia a väčšinou sa tiež necítime tak isto ako ten posledný cyklus, preto som sa nesnažila si všímať "príznaky" mňa zasa nikdy neboleli kríže a už vôbec nie bedrá a hlavne tak skoro pred mrchou
@purina12345 ja závidím ľuďom, ktorých nebolievajú kríže...my to všetci v rodine máme, ešte aj muž...kríže a chrbát a krivá chrbtica, katastrofa
@anait tak to je nepríjemné 😒
@purina12345 ja viem...ale tak čo už, musíme žiť s tým, čo nám naložil tam hore niekto 😉
@purina12345 ja mám aj od laurity, aj z lekárne, ale skúšať budem tie od lauritky najprv 🙂

@fifitko25 ja som dneska 8DPO, v stredu budem 13DPO a štvrtok mám dostať mrchu, tak som zvedavá čo sa dovtedy stane 😉
@ivka228 to by sme mohli, uvidíme 😀
@anait tak nás je 6...