icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
6. jan 2012

@fifitko25 ja som dneska 8DPO, v stredu budem 13DPO a štvrtok mám dostať mrchu, tak som zvedavá čo sa dovtedy stane 😉
@ivka228 to by sme mohli, uvidíme 😀
@anait tak nás je 6...

mata_ba
6. jan 2012

@lucecita fuuuu,tak to bude parada..ale stavim sa,ze sa zadari vsetkym mimo mna ☹ normalne som schopna stavit sa o 1€

lucecita
6. jan 2012

@mata_ba nijeeeee, to nepripadá do úvahy 😠 😠 😠 žiadne negatíva dokedy nepríde mrcha...

ivka228
6. jan 2012

@fifitko25 ty si moj vzor, nemozes byt chora, ale tehotna 😀

purina12345
6. jan 2012

@fifitko25 tak to aj mňa takto bolelo, tiež bedrá a prevažne na pravej strane a kríže a niekedy až celá chrbtica a to som vtedy pripisovala tomu vypekaniu 🙂

fifitko25
6. jan 2012

@purina12345
@ivka228
@mata_ba no bolieť ma to začalo dnes.... kríže, pritom som nič nerobila.... včera ma popichovalo v podbrušku, dnes je to vyššie, v miestach, kde je slepák, tak len dúfam, že buď je to tehu, alebo len planý poplach toho slepáka 😖

anait
6. jan 2012

@mata_ba všetkým sa nezadarí...a nebuď negatívna! no a čo, tak ďalší mesiac je náš! alebo tvoj... 😉

anait
6. jan 2012

@purina12345 mňa kríže a chrbát bolia každý mesiac aspon týždeň... 😀 cez PMS, tak tento ukazovateľ ja asi nebudem brať do úvahy 😉

danjelca
6. jan 2012

držím palce dievčatá🙂ja budem testovat ešte zajtra, v nedelu mám ms..okrem ducha ma pobolievaju klby podbrusko a hrozne" grgám" dá sa to povedat inak? a mne čo som stále zmrznutá tak mi je horko..tak mi držte palce nech v nedelu nič nepríde..

mata_ba
6. jan 2012

@lucecita ved heeej...ale okrem toho,ze som dnes vyblinkala obed,mi vsetky "akoze"priznaky zmizli..teda az na podbrusko..na striedacku ho citim resp. necitim...a este mi manzel povedal,ze sa mi zvacsili prsia..ale cez vianoce som pribrala dve kila,tak to asi preto..

fifitko25
6. jan 2012

@anait to bolieva aj mňa pred mrškou, dnes som ale 19 DC a už ma bolí... myslím pozitívne a strašne si želám, aby to bolo z tehu 😀

mata_ba
6. jan 2012

@fifitko25 na slepak som aj ja myslela,lebo ja mam chronicky zapal...ale mna ked to chyti,tak to je brutal...a toto mam len slabucke pobolievanie..a teraz uz ani nie..par dni dozadu

mata_ba
6. jan 2012

@anait ved uvidime 🙂 neberiem to tragicky,ale bola by som moooc happy keby to vyslo..ale skor si myslim,ze je to omyl...potom je to sklamanie mensie

anait
6. jan 2012

@fifitko25 neželaj si to...nemôžeš sa na to tak upínať...už je to tam, ono je to už rozhodnuté, len ty o tom nevieš ešte, že ako...podľa mňa sa zbytočne dostávaš pod tlak...to ja len preventívne ti, aby si nebola sklamaná...lebo je to vždy 50na50...buď áno alebo nie 😉
ja som už 23DC

mata_ba
6. jan 2012

@danjelca nepride 😉

purina12345
6. jan 2012

@anait každá sme inakšia a väčšinou sa tiež necítime tak isto ako ten posledný cyklus, preto som sa nesnažila si všímať "príznaky" mňa zasa nikdy neboleli kríže a už vôbec nie bedrá a hlavne tak skoro pred mrchou

fifitko25
6. jan 2012

@anait ja viem, som už zmierená aj s myšlienkou, že nič nebude.... v marci by sme chceli s mm vycestovať - dosť ďaleko, tak mám aspoň útechu, že keď nebude mimi, zažijem skvelý výlet 😉 takže 50:50

anait
6. jan 2012

@purina12345 ja závidím ľuďom, ktorých nebolievajú kríže...my to všetci v rodine máme, ešte aj muž...kríže a chrbát a krivá chrbtica, katastrofa

purina12345
6. jan 2012

@anait tak to je nepríjemné 😒

anait
6. jan 2012

@purina12345 ja viem...ale tak čo už, musíme žiť s tým, čo nám naložil tam hore niekto 😉

anait
6. jan 2012

@fifitko25 výýýborne...neboj nič, mimi tento rok isto budeme mať...teda minimálne dve mimi - jedno ty, jedno ja 😉

fifitko25
6. jan 2012

@anait ja viem 😉 ak to nevyjde teraz, výjde to na dovolenke v marci 😀

anait
6. jan 2012

@fifitko25 áno a keď nie tam, tak na letnej alebo na jesennej 😉

anait
6. jan 2012

@fifitko25 a chceš chlapca či dievčatko? čo máš vysnívané?

kikaneu
6. jan 2012

@purina12345 ja mám aj od laurity, aj z lekárne, ale skúšať budem tie od lauritky najprv 🙂

fifitko25
6. jan 2012

@anait úplne jedno 😉 hlavne nech je v poriadku 🙂

kikaneu
6. jan 2012

@lucecita myslím, že s tým nebude mať problém, keď sa ešte necítiš byť fit....a chorobu treba doliečiť poriadne, aby sa nevrátila....

lucecita
6. jan 2012

@kikaneu veď práve...no skúsim sa dať ešte vypísať, ono mi fakt nie je dobre...

kikaneu
6. jan 2012

@lucecita držím palce, aby neboli zo strany lekára námietky 😉

lucecita
6. jan 2012

@kikaneu dúfam, že nebudú... 🙂