icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
6. jan 2012

@mata_ba mojkaaa? takže si blinkala? uff nezavidim 😝 😝 😝 😝 moja a nebudeš nahodou tehu? hmm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kedy chceš testovať?

vardzikova
6. jan 2012

@kikaneu mojka tak to ti držim pršteky, a dufam že totento krat vyjde a kedy mi mala ale určite nepride mrcha?

vardzikova
6. jan 2012

@azzura ahooj , a ty čo dnes si robila halušky? 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita takže nakoniec sme 5 čo testujeme v stredu? 😀

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova aloha starkáááá...no, je nás trošku viac a už v tom strácam prehľad 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita mojka takže zo zavyslačky na kavu sa stala nezavyslačka 😀 tak to blahoželam

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita no tak to pozeram že počet sa zvyšil ... dufam že to aspon niekomu vyjde a budeme sa tešiť z // , no čo ako ?

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova to je čoooo? ja som tomu aj rada 😀

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova dnes mi treští v hlave a počkaj, zmeriam teplotu...........37,2.....no čo ti poviem, a hrdlo bolí a bolí...ale dneska som si dala budík a o 18 tej som nezabudla užiť ATB 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita jasne mojka vyjde všetkym 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a jasnačka že aj nam, mna už konečne neboli v podbrušku .. tak dufam že ani bolieť nebude 😠

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita tak to maš asi poriadnu vyrozu mojka, len pekne lež v posteli a hlavne sa vypoť lebo takymto štylom budeš ešte marodovať asi dosť dlho ☹ , a mužiček je doma?

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova ani mňa nebolí, ale akokeby ma začínala páliť záha...dúfam, že to je len náznak a nebude... 😠

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova mne by nevadilo marodovať dlho, aspoň mi vyplatia DNP 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 manželko práve frčal zasa do kauflandu, dáme sprchu a hajde do postele 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita mojka ale ked pali zaha tak je to tiež priznakom niečoho nie? nemyslim teraz mrchu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita jaaaj ...no tak to potom poriadne natahuj aspon mesiac aby sa ti peniažky vratili, počuvaj a to si budeš ešte stale platiť alebo ako to teraz vlastne je?

ivka228
6. jan 2012

@vardzikova no ved si pisala, ze si ides lahnut, tak sme ti so spulou zapriali dobru nocku. aspon si si oddychla?

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova viem čoho je to príznakom 😀 😀 😀 neiem ak oo bude, pondelok ak nezabudnem pôjdem sa spýtať na sociálku, ale "teším" sa na tú herečku tam, čo je taaaaaak strašne moc ochotná 😠

vardzikova
6. jan 2012

@ivka228 jaaaj .. ano popozerala som telku .. a teraz som vstala 😀 a ešte medzi tym som bola v kostole, ale dnešna kazen bola uplne perfektna mame noveho kaplana ktory je uplne bombovy tolko sme sa nasmiali

ivka228
6. jan 2012

Ja si idem zahrat s manzelikom scrable, tak sa s vami lucim a prajem opat dobru noc 😉

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita mojkaaaaaa tešim ked budeme testovať mam taky tušak že budeš mať // 😀 😀 😀 😀 😀 , nezabudi a chod sa opytať aby som potom vedela aj ja načom som .. lebo ak by som nahodou neot. tak by som v septembri išla na marodku aspon na mesiac, a aj u nas su veľmi ochotne 😠 😠 😠 😠 😠

vardzikova
6. jan 2012

@ivka228 aj tebe mojka dobru noc 😉

delissavt
6. jan 2012

Dobry vecer dievcata, citam vas uz asi 2 tyzdne. Neviem poriadne ako som sa sem dostala, ale som rada, lebo vase debaty su niekedy naozaj zaujimave, nehovoriac o tom ako jedna druhu pekne podporujete. Pocas tych dvoch tyzdnov ste mi "nechtiac" odpovedali na par otazok. :D zaco vam, naozaj dakujem. Dlho som rozmyslala, ci vam napisat alebo nenapisat, ale dnes som sa zlomila, ved preco nie? :D Dufam, ze vam nebude vadit ak sa k vam pridam. 🙂 inak drzim palce potencionalnym tehulkam. :DDDDD

lucecita
6. jan 2012

@vardzikova to sú ochotné všade...som čítala aj tu na fóre o tom...tie ženy asi nevedia čo a ako, tak si to vybúria na nás....aj ja sa teším na testovanie, aj ty budeš tehu, aj ja budem tehu.....oki? a @kikaneu testuje zajtra ráno, tak sa teším na jej výsledok

vardzikova
6. jan 2012

@lucecita no tak na jej vysledok sa veľmi tešim .,. a jasne že aj na naš ale som taka neskutočne zvedava .. fakt neskutočne 😉

mattuliatko30
6. jan 2012

@vardzikova ahooooooooj..ako moja?
🙂

vardzikova
6. jan 2012

@delissavt takže aj vy sa snažite?

lucecita
6. jan 2012

@delissavt ahojky, som rada, že si nám napísala...my sme tu taká veľká rodina a prajeme si len to jedno, alebo sa k tomu aspoň podporujeme...sme radi každej novej snažilke, tak vitaj medzi nami...ako dlho sa snažíte, koľký DC si? my sa s mm snažíme od septembra, dnes som 21DC a 8DPO

vardzikova
6. jan 2012

@mattuliatko30 ahooj mojka 😉

delissavt
6. jan 2012

ano ano snazime 🙂 o druhy pokus, kedze ten prvy nevysiel :(((((

vardzikova
6. jan 2012

@delissavt ja som natom upne rovnako