Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita čože testla a nič? ako je to možne?
@mattuliatko30
@vardzikova
@spula22
@lucecita
@delideli
@luciok ahoooooooooooooooj
@spula22 och keby sa tak dalo 😠
@azzura ahoooooj mojka
@azzura čo nové moja???
@mattuliatko30 ahoj mojka 😉
@vardzikova tak ako sa dnes máš?... 😉
@azzura ahooooooooj, ako?
@vardzikova oooo, testla a len jedna čiarka 😠
@zuzanka9999 príznaky? hm, predvčerom ma bolelo v podbrušku a pichalo na pravej strane, ale to len ten deň, už je to fuč a od včera ma bolia kríže 😀 dnes ráno som mala asi nízky tlak, lebo sa mi dosť točila hlava, ale už to prešlo.... nepovažujem to však za žiadne príznaky, môže to byť aj z prechladnutia, lebo mám silnú nádchu a necítim sa fit 😠
@kikaneu mojka ale čo to tu čitam? dnes si testovala? a nič? 😢
@mattuliatko30 tak tebe je fajne. aj ja sa tesim domov. ale budem tu este 8 h. nechce sa mi 😒
@mattuliatko30 na prd .. stale pocitujem tu svinsku bolesť v podbrušku . a ty dnes ako?
@lucecita a ja som do nej vkladala všetky moje nadeje 😢
@anett6212 a čo robíš?....kde? tak keď si na nete dá sa to vydržať nie? 😀
@vardzikova ja ok...stále by som spala..z toho počasia....uvarila som ..a pôjdem ku susede na kávu 🙂
@mattuliatko30 da sa to v pohode vydrzat, len zakazníci su daktorí otrasní a vedia nahnevat cloveka. som predavacka v detskom obchode 🙂
@mattuliatko30 no tak ty si ale šikulka 😉 my sme už tiež po obede 😀
@anett6212 tak to áno....ale tak netreba si to všímať... 🙂)) tak sa môžeš kochať na detských veciach 🙂
@vardzikova a čo dobré ste mali????ja by som si dala dáky koláčik :( 😕
@fifitko25 nooooo tak som zvedava ci budu dve ruzove ciarky, budem drzat palceky, napriklad ja sa citim uplne normalne, ani nemam pocit ze by mala prist mrcha.
@zuzanka9999 : my zatial 4 mesiace 😕
@mattuliatko30 my sme mali guľašik s knedlikom 😝 mnam ale kolačik by tiež nebol odveci
@mattuliatko30 presne tak. hned by som babo vyobliekala do tych veci. take su krasne. uz sa tesim na novu kolekciu jar leto ked pride. a mozno uz budem aj ja nieco nakupovat. 🙂 ktovie. ako sa dnes máš?
@vardzikova co nove?
@mattuliatko30 nic, dne s som nevarila, lebo dojedame po vcerajsku akurat som zehlila

@azzura ajoooj