Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Tak babky čo porabate? 😉
@spula22 no ahoj mojka dnes musiš asi veľa pracovať ked som ta tu ešte nestretla 😀
čo je to zač tie testy od lauritky, či čo...to je kto??
nazdar baby, ako sobotujete? Ja opat sama doma, chlap v praci, aj vcera aj zajtra bude, ochch, si total nesamostatna bez nech pripadam 😀 😀 😀 😀 😀 len sa povalujem, nic nerobim, spim do 11tej...neverila som, ze to poviem, ale uz sa zacinam tesit v pondelok do prace (po 17volnych dnoch) 😀 😀
neviem odkial ich ona ma, ale vraj su najlepsie. teraz som si ich prvykrat objednala. som zvedava 🙂
@palculienka2011 ja by som brala 17 dni volna. cez sviatky som mala len dva dni volna ☹ nic som si neuzila ☹
ona je tu prihlasena na modrom konikovi daj si len lauitka do vyhladavaca a napis jej IP. ja budem platit za testy 8 eur a postovne este nevie. napise mi ked bude posielat. ona ma ovu a aj tehu testy 🙂
@vardzikova no tie bolesti su naozaj priznacne pre velmi vela zien, takze uvicime v stredu, budem drzat palce 🙂
@delissavt milačik ak by bolesť v podbrušku znamenalo že sme tehu tak je tu tehu každa jedna z nas 😀 😀 😀 😀 😀 uvidim v stredu čo to bude
baby,neviem preco,ale som si ista,ze babo nebude...proste to viem...zena vraj citi,ked je tehu a ja nic take necitim...ale vsetkym drzim palceky 🙂
@anett6212 baby aj ja som si od nej objednala ovu testy ale niesom si ista že su dobre,, nikdy mi ani jeden neukazal čiste // vždy tam bol iba duch .. potom som si kupila repi clear a hned tam boli jasne dve čiarky,,
@mata_ba mojaaaa čo to tu čitam,,, maš pochmurne myšlienky .. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 sme si hovorili že myslime pozitivne chceš nam to pokaziť alebo čo?
@vardzikova tak neviem ja som ich este neskusala. ale co som citala prispevky z pred tyzdna az dvoch tak tam pisali, ze su dobre. tak neviem no. necham sa prekvapit. 🙂
@palculienka2011 ahooj mojka 😉
@vardzikova nieee...to urcite nechcem 🙂 len mam taky pocit..
@danjelca zabudla som ešte blahoželam 😀

@mata_ba aha tak to som nevedela. nie tam nie som 🙂 kamoska ma tam len inzerat ohladne svadobnych siat. 🙂