icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba aha tak to som nevedela. nie tam nie som 🙂 kamoska ma tam len inzerat ohladne svadobnych siat. 🙂

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 hej,hej..viem,vela neviest tam predava veci zo svadby 🙂

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba posledne spravy su len nase. 🙂

vardzikova
7. jan 2012

Tak babky čo porabate? 😉

vardzikova
7. jan 2012

@spula22 no ahoj mojka dnes musiš asi veľa pracovať ked som ta tu ešte nestretla 😀

anait
7. jan 2012

čo je to zač tie testy od lauritky, či čo...to je kto??

anett6212
7. jan 2012

@anait ahoj, tak to je baba, co predava testy. jeden test vijde na 0,40 centov 🙂

anait
7. jan 2012

@anett6212 ahoj, a to sú nejaké spoľahlivé testy, odkiaľ ich ona má? akože 0,40 centov a 3,40 je teda riadny rozdiel...ja som za 3,40 kúpila jeden...

palculienka2011
7. jan 2012

nazdar baby, ako sobotujete? Ja opat sama doma, chlap v praci, aj vcera aj zajtra bude, ochch, si total nesamostatna bez nech pripadam 😀 😀 😀 😀 😀 len sa povalujem, nic nerobim, spim do 11tej...neverila som, ze to poviem, ale uz sa zacinam tesit v pondelok do prace (po 17volnych dnoch) 😀 😀

anett6212
7. jan 2012

neviem odkial ich ona ma, ale vraj su najlepsie. teraz som si ich prvykrat objednala. som zvedava 🙂

anett6212
7. jan 2012

@anait neviem odkial ich ona ma, ale vraj su najlepsie. teraz som si ich prvykrat objednala. som zvedava 🙂

anett6212
7. jan 2012

@palculienka2011 ja by som brala 17 dni volna. cez sviatky som mala len dva dni volna ☹ nic som si neuzila ☹

annie6
7. jan 2012

@anett6212 ahoj, a kolko ta vyslo postovne? aj ja chcem za taku cenu, kde najdem tu dievcinu? 😀

delissavt
7. jan 2012

@delideli dakujem pekne... aj ja dufam, ze to bude coskoro .... len by ma zaujimalo, co sa stane potom, ked tu vsetky budeme tehotne :DDDDD

anett6212
7. jan 2012

ona je tu prihlasena na modrom konikovi daj si len lauitka do vyhladavaca a napis jej IP. ja budem platit za testy 8 eur a postovne este nevie. napise mi ked bude posielat. ona ma ovu a aj tehu testy 🙂

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova no tie bolesti su naozaj priznacne pre velmi vela zien, takze uvicime v stredu, budem drzat palce 🙂

anett6212
7. jan 2012

@delissavt ta budeme si vymienat informacie ktora sa ako ma ako sa citi, ktorej vidno brusko a tak ci? 😀

anett6212
7. jan 2012

@annie6 ona je tu prihlasena na modrom konikovi daj si len lauitka do vyhladavaca a napis jej IP. ja budem platit za testy 8 eur a postovne este nevie. napise mi ked bude posielat. ona ma ovu a aj tehu testy 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt milačik ak by bolesť v podbrušku znamenalo že sme tehu tak je tu tehu každa jedna z nas 😀 😀 😀 😀 😀 uvidim v stredu čo to bude

mata_ba
7. jan 2012

baby,neviem preco,ale som si ista,ze babo nebude...proste to viem...zena vraj citi,ked je tehu a ja nic take necitim...ale vsetkym drzim palceky 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@anett6212 baby aj ja som si od nej objednala ovu testy ale niesom si ista že su dobre,, nikdy mi ani jeden neukazal čiste // vždy tam bol iba duch .. potom som si kupila repi clear a hned tam boli jasne dve čiarky,,

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba mojaaaa čo to tu čitam,,, maš pochmurne myšlienky .. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 sme si hovorili že myslime pozitivne chceš nam to pokaziť alebo čo?

anett6212
7. jan 2012

@vardzikova tak neviem ja som ich este neskusala. ale co som citala prispevky z pred tyzdna az dvoch tak tam pisali, ze su dobre. tak neviem no. necham sa prekvapit. 🙂

danjelca
7. jan 2012

@mata_ba no nemusí to cítit.Už som prečítala tolko tém a pred ms to necíti zas až tak vela žien

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 ahooj mojka 😉

mata_ba
7. jan 2012

@vardzikova nieee...to urcite nechcem 🙂 len mam taky pocit..

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba mysli pozitivne ako ti hovori vardzikova. proste vyjde nam to vsetkym 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@danjelca zabudla som ešte blahoželam 😀

mata_ba
7. jan 2012

@danjelca ved uvidim v stredu... 🙂

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 raz urcite 😀