Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova len si daj 🙂 ja idem dnes s manzelikom na oslavu 7.narodenin jeho neterky..zase sa prejem 😀
@vardzikova cau draha, akoooo? dufam, ze uz oddychujes a ziadne umyvanie cohokolvek 😀
@vardzikova mne sa to tiež zdá podozrivé tie testy...jednak tá cena, jednak to asi bude z číny...keď ani nevieme, odkiaľ ich má..radšej ja miniem viac a kúpim v lekárni...
a
@mata_ba neni vôbec negatívna...mne sa vidí v pohode 🙂
@anlady ahoj my me zacali v decembri 2011 ale zatial nic a uz som zufala,,asi je este skoro aby som to vzdavala ze ? 😉 neviem prestat mysliet na to ci sa to dalsi meaic podarí,, 😖 a takto to pojde dookola
@vardzikova inak mňa tiež bolí od rána podbruško...furt čakám, že čo z toho bude 😀
@vardzikova Dakujem:D
@mata_ba tak s tym prejedanim mi niečo hovor je to hrozne po čom siahnem to zjem, takto som ešte nikdy nejedla .. uff budem sa musieť krotiť 😀
@adriana_13 december 2011 bol ešte ešte pred pár dňami...to si naozaj už zúfalá? no uf...
@anait ja si myslim, ze ich objednava z ebaya, tam vychadzaju smiesne lacno a ked objedna viac naraz, vyplati sa jej aj postovne a potom to tuna predava, nic viac, nic menej 😉
@vardzikova no co..babo si pyta 😀
@palculienka2011 dobre draha, oddychujem jem burske oriešky, popri tom si z času načas vyfukam nos 😝 a lenošim ,, a ty ako dnes?
@anait a ty si dnes ktoryDC?
@adriana_13 sme tu viacere ktore sa snazia omnoho viac niektore aj vyse roka a niektore su tu take, co hned na prvykrat otehotneli. hlavne nemysli na to a enbud zufala. hore hlavu. raz to pride 🙂
@palculienka2011 aha ... a ebaya je prosím čo?
tak moj príznak bol iba to podbruško, čo nezvykne ma pobolievat v strede cyklu do ms..až posledné dni trocha citlivost prs a žravost..podla mna ked vás pobolieva, nemáte zápal niečo natom predsa len musí byt.Ja som myslela že začínajuci zápal vaječníkov.
@mata_ba ja na taketo veci neverim,,, kym nezažijem..,. 😉
@vardzikova 24
@anait ja som dnes 26DC 😖
@vardzikova my hovor, ja som si akurat urobila mrte krokiet a jem ich len tak, vymagane v tatarke 😀 😀 😀 ked musis, tak musis
@vardzikova uuž? a kedy (ne)máš dostať?
@palculienka2011 tak to hej ked musiš tak musiš .. ty kokso ale toto je už až pažravosť ešte že sa to neodzrkadľuje na mojej vahe lebo inak by som sa už asi ani neprepchala cez dvere 😀 mnam ale kroketky by som si dala ,,, jooj nerob mi chutky, takto mi to urobila aj@lucecita a hned som si išla urobiť palacinky .. ale kroketky si neurobim jedine žeby som išla do obchodu a to sa mi veraže teraz nechce 😠

@mata_ba pocity daj zlatko stranou .. ja som si momentalne otvorila baliček s burskymi orieškami mam pocit že ich dnes dorazim 😀