Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ani mna vobec nebolia a ani brucho zacne az ked dojde mrcha 😒
@vardzikova konecne nestresujes 😀
@vardzikova tolko optimizmu hned zrana, to sa dobre vidi. Lucecita by bola na teba hrda. 😀
@vardzikova a kolko vas bude v stredu testovat?chichi aj na hodinu ste sa dohodli?
@kandee1201 a ty si mojka dnes ktory DC?
@kandee1201 tiež som chcela v stredu, ale asi ešte počkám, budem len 24 DC a ešte beriem utrogestan, ráno keď cikám, tak mám zvyšky toho lieku v moči 😀 mám ho brať do 26 DC, tak testnem až na 27 DC, pre istotu 😉
@kandee1201 tak tak mojka už s i z toho nerobim nič prišla somnato žeked sa stresujem tak je to horšie jedine pre mna ..
@ivka228 no tak to ti poviem, ale je to naozaj tak ked sa nato neskutočne upneme tak sa nam to možno preto nedari musime tomu nechať voľny priebeh a len sa usilovať aby sa nam to podarilo, a to čakanie na mrchu? som už uplne vypustila z hlavy pride pride nepride nepride no bože,, pride druhy cyklus a snim moja nova nadej 😀
@kandee1201 tak myslim že nas bude okolo 5? ale niesom si veľmi ista 😀 a na hodinu sme sa ešte nedohodli,, ved každa to urobi rano,,, ja budem o šiestej predtym ako pojdem do prace 😀 😀
@vardzikova no ja som 9ci 10 ako to mam vlastne pocitat ked som dostala mrchu az vecer mam este ten den pocitat?30teho som dostala vecer zajtra asi kupim ovu testy a skusim testovat 😉
ahojte ako sa dnes máte? 🙂
@fifitko25 drzim ti palceky 😉
@vardzikova ja mam pocit, ze by sa mi to mohlo teraz zaciatkom roka podarit, lebo po Vianociach som pekne oddychnuta. V decembri to bol stres na dennom poriadku, ale teraz mam uplne ine myslienky.
@monikka707 ahoj moja. ja sa mam dnes super. nedela, volny den, vonku mame krasne bielo 🙂 a co ty?
@vardzikova 5?paaaana beka tak to musi niektora mat // dufam ze aj ty 😨
@monika707 ahoj 😎 dobre dobre a ty?az o siestej zacnem nadavat idem do nocnej 😖
@kandee1201 no tu nočnu ti nezávidim už aj ja dobre mrchaňa včera skončila tak možeme začať snažilkovať 🙂
@kandee1201 ano mojka počitač to už v den kedy prišla mrcha takže 10 DC 😉 ale kupi si repi clear su najlepšie stoja iba 7 eur a maš tam 5 ovu testov 🙂
@monika707 my sme uz vcera zacali ked moj dosiel domov 😀
@ivka228 tak to ti mojka budem držať prsty ,,, ja som si povedala že do pol roka by sa mi to mohlo podariť takže ak to tentopokus nevyšlo tak mi ostavaju ešte 4 😀
@vardzikova no ci tu take aj budu mat ale skusim kupit 😉
@kandee1201 my asi od dnes ked nedojde príliš neskoro domov, lebo si chodia každú nedeľu po práci s kolegami zahrať futbal a ak nie dnes tak určite zajtra 😀
@kandee1201 tak to som aj ja zvedava koľke z nas budu mať // dufam že aspon jednej to vyjde ajked to jasne želam každej jednej z nas
@kandee1201 v lekarni by taketo mali mať ,, tie su fakt dobre z osobnej skusenosti 😉
ahpjko baby, takze žiadna tehu 😒

@kandee1201 ja no ja som v tej skupine čo testujeme v stredu .. len dufam že dovtedy mrcha nepride .. ale zasa to je jedno .. už som si povedala že to nebudem tak uplne riešiť kedpride tak pride no bože ved svet sa proste nezruti ..