icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
8. jan 2012

ok,idem off, lebo vas nakazim blbou naladou

ivka228
8. jan 2012

@anait ja si tiez neviem predstavit zivot bez deticiek, je to zmysel zivota, ale to asi kazda z nas tak citi, preto sme sa tu stretli

lucecita
8. jan 2012

ahojte žabky...tak ja stále rovnako s teplotou http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 neviem kam to speje a som zvedavá na výsledok...čo ste tu popísali za doobedie? som sa až teraz dostala k PC a teším sa na drobčeka, ktorý o chvíľku príde 🙂

anait
8. jan 2012

@ivka228 hej, len ja to mám o to ľahšie, že nemám problém prijať akékoľvek dieťa a že to nemám podmienené tým, že ho musím porodiť... ja som celý život vedela, že či budem mať vlastné alebo nie, tak či tak si aj adoptujem 🙂 a neverím, že to porodené budem ľúbiť viac alebo inak...iba dlhšie, lebo s ním budem od prvého dňa splodenia... ale o tom tu netreba polemizovať, proste chcem aspoň 3 deti 🙂

vardzikova
8. jan 2012

@azzura ale mojka ty nas nenakazuješ blbou naladou ,, čosi 😉

vardzikova
8. jan 2012

@lucecita ahoj cicka 😀 😀 😀 😀 , takže nakoniec pride navšteva,, je ti asi lepšie čo? šikulka? 😀 ale teplotku maš krasnu ,, len čo je prava

anait
8. jan 2012

@lucecita na šak ty si tehotná podľa grafu! 😎

vardzikova
8. jan 2012

@anait dobre povedane 😉

ivka228
8. jan 2012

@anait aj ja by som chcela 3 deticky a tiez som rozmyslala podobne ako ty, ak to nevyjde prirodzene, tak si dietatko adoptujem, ale nie je to take jednoduche sa pre to rozhodnut.

gelinka75
8. jan 2012

@vardzikova dnes som 7 DC a ovu testy nerobim, mne chodi ovulka vzdy na 13DC ako hodinky 😀

lucecita
8. jan 2012

@vardzikova áno prídu, dnes mi bolo znovu ma vracanie a točí sa mi hlava, hrdlo stále pobolieva, ale kmotrička mi včera do telefónu povedala, že aj tak prídu, že sa na nás tešia.....juuuuuuuuj, akosi ja vystískam malinkého drobčeka 😀 😀 😀 no teplota je fajna, ale štvrtok asi príde mrchaňa, tie bolesti sú fakt silné v podbrušku 😖 a ty ako?

lucecita
8. jan 2012

@anait a to si ako na to prišla? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivka228
8. jan 2012

@lucecita ja nemam rada, ked mi teplota stagnuje, lebo neviem ci sa mam tesit alebo smutit, ale je to vzdy lepsi pripad ako keby klesala 🙂

anait
8. jan 2012

@ivka228 ja som chcela, aby adoptované bolo prvé, aby si užilo to obdobie, že sa všetko sústredí na neho...a bolo to dobré rozhodnutie, určite, som so sebou spokojná 😀

danjelca
8. jan 2012

@monika707

tak ja ked som si priniesla moju malú opicu tak pol roka som nemala hlavu inde ako pri nej. Ako som ráno o piatej bežala po schodoch von na cikanie a v noci o pol jednej venčila🙂A ten polrok ked máte hlavu v uplnom relaxe, lebo ten psík vám to naozaj prinesie je čas na plodenie, lebo verte že na grafy a myšlienky nebude čas🙂
Ja som vždy chcela psíka a dieta, lebo mne ho nikdy nedovolili mat, takže som si povedala že moje dieta bude žit so psíkom aj keby čo bolo🙂

ivka228
8. jan 2012

@gelinka75 ty sa mas, aj ja by som chcela mat pravidelkny cyklus ako hodinky 😒

gelinka75
8. jan 2012

@lucecita pekny gaf, len nech sa drzi aspon takto 😵 😵

anait
8. jan 2012

@lucecita pozrem a vidím 😀 ja tým grafom vôbec nerozumiem, ale z tvojho je jasné, že si tehotná 😎

gelinka75
8. jan 2012

@ivka228 tak u mna je taky paradox, ze ovulka pride presne, ale tu druhu fazu mam rozhadzanu od 11-14 dni, pricom vsade sa pise, ze je to opacne 😀 😀

danjelca
8. jan 2012

@anait ty máš adoptované dietatko?🙂))

monika707
8. jan 2012

@danjelca viem o čom je to nám tiež trvalo kým sa naučila čo všetko má robiť vonku a nie vo vnútry a teraz ju už mame viac ako rok a nemenila by som už nám len to bábo chýba ale snáď tento rok to vyjde, aj ked potom nás bude čakať ešte jeden boj lebo náš fenka je strašne žiarlivá tak ju potom budeme musieť postupne na to pripraviť 🙂

danjelca
8. jan 2012

@monika707 neboj stačí aby si sa s nou neprestala maznat a spojila dietatko s odmenou🙂Psík sa naučí že dietatko=odmena.

lucecita
8. jan 2012

@gelinka75 ďakujem moja, aj ja chcem aby sa takto držal, len som zvedavá dokedy 😀
@ivka228 veď práve, človek nevie na čom je, ale dobre že neklesá.... 😉
@anait díky, zmeň si nick na sibila 😀 😀 😀 bodaj by to bola pravda 😉

vardzikova
8. jan 2012

@gelinka75 tak aspon neminaš peniažky na ovu testy ked to vieš tak presne 😉

anait
8. jan 2012

@danjelca áááno 🙂

gelinka75
8. jan 2012

@vardzikova tak zatial to funguje, viem na zaklade teploty, ale ty nemerias, tak si robis ovu testy 🙂

monika707
8. jan 2012

@danjelca no tak to potom vyskusam aj ked som nečakala taku reakciu ako mala na sestrine dietatko myslela som,že bude inak reagovať a bola uplne v pohode aj ked som ho mala na rukách iba ho onuchavala ako keby citila,že je to babetko totiž sestrin maly ma iba mesiac a pol 🙂

vardzikova
8. jan 2012

@lucecita no tak si tu navštevu poriadne uži mojka hlavne toho drobčeka, mna dnes podbruško neboli ,, ale uvidime do kedy to tak bude včera ma pobolievalo cely den .. mojka ale tvoj grafik vyzera fakt sľubne 😉

anait
8. jan 2012

@lucecita šak len počkaj, keď si fakt tehu, tak zmením! 😀

danjelca
8. jan 2012

@anait Tak sa pred tebou skláňam!
Naozaj adoptovat si dietatko ešte pred vlastným sa nevidí často. Máš velké srdce.)