Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte žabky...tak ja stále rovnako s teplotou http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 neviem kam to speje a som zvedavá na výsledok...čo ste tu popísali za doobedie? som sa až teraz dostala k PC a teším sa na drobčeka, ktorý o chvíľku príde 🙂
@ivka228 hej, len ja to mám o to ľahšie, že nemám problém prijať akékoľvek dieťa a že to nemám podmienené tým, že ho musím porodiť... ja som celý život vedela, že či budem mať vlastné alebo nie, tak či tak si aj adoptujem 🙂 a neverím, že to porodené budem ľúbiť viac alebo inak...iba dlhšie, lebo s ním budem od prvého dňa splodenia... ale o tom tu netreba polemizovať, proste chcem aspoň 3 deti 🙂
@azzura ale mojka ty nas nenakazuješ blbou naladou ,, čosi 😉
@lucecita ahoj cicka 😀 😀 😀 😀 , takže nakoniec pride navšteva,, je ti asi lepšie čo? šikulka? 😀 ale teplotku maš krasnu ,, len čo je prava
@anait dobre povedane 😉
@vardzikova dnes som 7 DC a ovu testy nerobim, mne chodi ovulka vzdy na 13DC ako hodinky 😀
@vardzikova áno prídu, dnes mi bolo znovu ma vracanie a točí sa mi hlava, hrdlo stále pobolieva, ale kmotrička mi včera do telefónu povedala, že aj tak prídu, že sa na nás tešia.....juuuuuuuuj, akosi ja vystískam malinkého drobčeka 😀 😀 😀 no teplota je fajna, ale štvrtok asi príde mrchaňa, tie bolesti sú fakt silné v podbrušku 😖 a ty ako?
tak ja ked som si priniesla moju malú opicu tak pol roka som nemala hlavu inde ako pri nej. Ako som ráno o piatej bežala po schodoch von na cikanie a v noci o pol jednej venčila🙂A ten polrok ked máte hlavu v uplnom relaxe, lebo ten psík vám to naozaj prinesie je čas na plodenie, lebo verte že na grafy a myšlienky nebude čas🙂
Ja som vždy chcela psíka a dieta, lebo mne ho nikdy nedovolili mat, takže som si povedala že moje dieta bude žit so psíkom aj keby čo bolo🙂
@danjelca viem o čom je to nám tiež trvalo kým sa naučila čo všetko má robiť vonku a nie vo vnútry a teraz ju už mame viac ako rok a nemenila by som už nám len to bábo chýba ale snáď tento rok to vyjde, aj ked potom nás bude čakať ešte jeden boj lebo náš fenka je strašne žiarlivá tak ju potom budeme musieť postupne na to pripraviť 🙂
@gelinka75 tak aspon neminaš peniažky na ovu testy ked to vieš tak presne 😉
@vardzikova tak zatial to funguje, viem na zaklade teploty, ale ty nemerias, tak si robis ovu testy 🙂
@lucecita no tak si tu navštevu poriadne uži mojka hlavne toho drobčeka, mna dnes podbruško neboli ,, ale uvidime do kedy to tak bude včera ma pobolievalo cely den .. mojka ale tvoj grafik vyzera fakt sľubne 😉

ok,idem off, lebo vas nakazim blbou naladou