Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danjelca ááále čoby skláňať...mne to tak príde prirodzené...proste moja životná cesta mala viesť takto...niekto je nastavený tak, že zásadne takú myšlienku odmieta a nie je to jeho vina... a niekto zase to má ako prirodzenú vec a tiež to nie je jeho zásluha... aspoň takto to mám odsledované 🙂
Babky idem ja spať aby som sa skôr vyliečila..pridem neskôr
@vardzikova bruu noc 🙂
@vardzikova jeeeeeeeeeeeej milacik ma som toho dost a aj dnes velmi nestihacka 🙂 a ty sa mas ako?? este brusko boli? 😒 😒 😒
ahojte baby..ako travite nedelu?a mame nejake novinky?
@kandee1201 ahoj, tak ja som testovala už včera, lebo mi to nedalo, test bol negatívny a dnes došla mrcha...takže takto oničom to celé dopadlo.....plno príznakov, lineárny graf a aj tak nič
@ivka228 ja už budem len piť alchemilkový čaj, teplotu budem meriať len kým mi graf nevyznačí ovu a sexíkovať budeme asi kedy sa nám bude chcieť....už ma nebaví mať to načasované a keď sa manželovi akurát vtedy nechce tak sa stresovať a hnevať na neho....dohodli sme sa, že tomu nechávame voľný priebeh a o ôsmej vypíname notebooky a venujeme sa už len nám.....dosť bolo somarín
hej a ešte idem cvičiť od zajtra 🙂
@vardzikova držím palce, aby nedošla už vôbec 🙂
@kikaneu do haja sklamanie zas ☹
@kandee1201 zas, už dvanástykrát.....ktoviekoľko ich ešte bude
babulky nezufajte...veci sa deju tak,ako maju..takze ked pride cas na babatko,bude mimi 😉 hlavu hore a uzivajte zivotik...
@kikaneu tak ako si pisala nechaj tomu volny priebeh.ja nemeram ani teplotu ani nic akurat chcem tento mesiac urobit ovu testy ze ci je ovulka vtedy ked si aj myslim
@kandee1201 ja som si na to meranie veľmi zvykla, tak pri ňom ostanem, ale fakt len prvú polovicu cyklu....potom už nie
@kikaneu to s tvojou koleginkou je pripad toho ze co ma prist pride
@kikaneu : ja pribalove letaky zo zasady necitam,aby som si nevsugerovala neziaduce ucinky- mam s tym uz skusenosti 🙂 ale toto ma riadne prekvapilo a aj neprijemne zaskocilo..uz si budem davat pozor a nejak to budem musiet vydrzat bez tabletiek..novalgin sa ako tak pozeram neodporuca tehotnym o snazilkach som nic nenasla..kedysi mi pomahal aj algifen,ale ten sa takisto u tehuliek nesmie..kedze dost bab malo v case bliziacej sa mrchy bolesti a potom boli napriek tomu tehotne,budem si musiet zrejme davat pozor,lebo zit potom x tyzdnov v strachu ci som fazulke neublizila by bol des..
@delideli však iná možnosť nie je 🙂 a ešte si teraz zariaďujeme aj kuchyňu 🙂 tá nás teda absolútne asi zruinuje 🙂 v jari chce manžel kúpiť nové auto a ja chcem ísť v lete na dovolenku...no niet ani času na to dieťa 😉
a tehotná nie som, však test bol negatívny, teplota klesla a mrcha silná....takže novalgin nemal komu uškodiť....ale zas mna včera ešte nič nebolelo....mala som výhodu

@gelinka75 ja nemeriam ako kedy sa mi chce ale ja robim ovu testy 😉