icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
8. jan 2012

@gelinka75 ja nemeriam ako kedy sa mi chce ale ja robim ovu testy 😉

anait
8. jan 2012

@danjelca ááále čoby skláňať...mne to tak príde prirodzené...proste moja životná cesta mala viesť takto...niekto je nastavený tak, že zásadne takú myšlienku odmieta a nie je to jeho vina... a niekto zase to má ako prirodzenú vec a tiež to nie je jeho zásluha... aspoň takto to mám odsledované 🙂

danjelca
8. jan 2012

@anait aj tak...považujem to od teba s manželom za úžasné. 🙂

vardzikova
8. jan 2012

Babky idem ja spať aby som sa skôr vyliečila..pridem neskôr

anait
8. jan 2012

@danjelca ďakujeme 🙂

kandee1201
8. jan 2012

@vardzikova bruu noc 🙂

spula22
8. jan 2012

@azzura ajoj cicka.mame sa super, len nestihame nic 😀 a ty sa mas ako?? 😀 😀 😀

spula22
8. jan 2012

@azzura pjeco mas blbu naladu? ☹

spula22
8. jan 2012

@vardzikova jeeeeeeeeeeeej milacik ma som toho dost a aj dnes velmi nestihacka 🙂 a ty sa mas ako?? este brusko boli? 😒 😒 😒

delideli
8. jan 2012

@anait : tak drzim palce, nech nemusis vela trpiet a hlavne nech si com skor das od mrchy 9mesacnu pauzu 🙂

mirka385
Odpoveď bola odstránená
ivka228
8. jan 2012

@gelinka75 u mna je to presne naopak, LF chodi ako hodinky 😀

kikaneu
8. jan 2012

@anait mne zaberá novalgin...no dnes mu to trvalo zo 3 hodiny....ale už lepšie chvalabohu, bola som aj s manželom na prechádzku so psom, tak sa teraz vyvaľujem na gauči 🙂

mata_ba
8. jan 2012

ahojte baby..ako travite nedelu?a mame nejake novinky?

kikaneu
8. jan 2012

@kandee1201 ahoj, tak ja som testovala už včera, lebo mi to nedalo, test bol negatívny a dnes došla mrcha...takže takto oničom to celé dopadlo.....plno príznakov, lineárny graf a aj tak nič

kikaneu
8. jan 2012

@delideli mne novalgin zvykne pomôcť, ale aké má vedľajšie účinky, neviem, nikdy som to nečítala....tak držím palce, nech už príde a netrápi ťa ďalej s bolesťou.....mne je už lepšie, už som aj na prechádzke bola 🙂 tak už len oddychujem dnes

kikaneu
8. jan 2012

@ivka228 ja už budem len piť alchemilkový čaj, teplotu budem meriať len kým mi graf nevyznačí ovu a sexíkovať budeme asi kedy sa nám bude chcieť....už ma nebaví mať to načasované a keď sa manželovi akurát vtedy nechce tak sa stresovať a hnevať na neho....dohodli sme sa, že tomu nechávame voľný priebeh a o ôsmej vypíname notebooky a venujeme sa už len nám.....dosť bolo somarín
hej a ešte idem cvičiť od zajtra 🙂

kikaneu
8. jan 2012

@azzura vďaka, no tušila som to už od včera, takže ma neprekvapila, bola som na ňu pripravená.... a už je dobre 🙂

kikaneu
8. jan 2012

@vardzikova držím palce, aby nedošla už vôbec 🙂

kandee1201
8. jan 2012

@kikaneu do haja sklamanie zas ☹

kikaneu
8. jan 2012

@kandee1201 zas, už dvanástykrát.....ktoviekoľko ich ešte bude

mata_ba
8. jan 2012

babulky nezufajte...veci sa deju tak,ako maju..takze ked pride cas na babatko,bude mimi 😉 hlavu hore a uzivajte zivotik...

kandee1201
8. jan 2012

@kikaneu tak ako si pisala nechaj tomu volny priebeh.ja nemeram ani teplotu ani nic akurat chcem tento mesiac urobit ovu testy ze ci je ovulka vtedy ked si aj myslim

kikaneu
8. jan 2012

@azzura moja, nevzdávaj to ešte....mám kolegyňu, ktorej povedali, že deti mať nebude a porodila, keď mala 38 🙂 teraz má doma ešte ani nie 2ročného špunta 🙂

kikaneu
8. jan 2012

@kandee1201 ja som si na to meranie veľmi zvykla, tak pri ňom ostanem, ale fakt len prvú polovicu cyklu....potom už nie

kandee1201
8. jan 2012

@kikaneu to s tvojou koleginkou je pripad toho ze co ma prist pride

delideli
8. jan 2012

@kikaneu : ja pribalove letaky zo zasady necitam,aby som si nevsugerovala neziaduce ucinky- mam s tym uz skusenosti 🙂 ale toto ma riadne prekvapilo a aj neprijemne zaskocilo..uz si budem davat pozor a nejak to budem musiet vydrzat bez tabletiek..novalgin sa ako tak pozeram neodporuca tehotnym o snazilkach som nic nenasla..kedysi mi pomahal aj algifen,ale ten sa takisto u tehuliek nesmie..kedze dost bab malo v case bliziacej sa mrchy bolesti a potom boli napriek tomu tehotne,budem si musiet zrejme davat pozor,lebo zit potom x tyzdnov v strachu ci som fazulke neublizila by bol des..

kikaneu
8. jan 2012

@lucecita moja, ja teraz dočítavam, tak nič prevratné dievčatá nepísali 🙂 a ja som dostala tú mrchu....tebe ale držím palce, nech nepríde 🙂 a ešte že na pochmúrne myšlienky pomáha kúpiť si šteniatko 🙂

delideli
8. jan 2012

@kikaneu : tvoj plan sa mi paci,asi sa tiez budem drzat niecoho podobneho..🙂

kikaneu
8. jan 2012

@delideli však iná možnosť nie je 🙂 a ešte si teraz zariaďujeme aj kuchyňu 🙂 tá nás teda absolútne asi zruinuje 🙂 v jari chce manžel kúpiť nové auto a ja chcem ísť v lete na dovolenku...no niet ani času na to dieťa 😉
a tehotná nie som, však test bol negatívny, teplota klesla a mrcha silná....takže novalgin nemal komu uškodiť....ale zas mna včera ešte nič nebolelo....mala som výhodu