icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
9. jan 2012

@delideli gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem to je supeeeeeeeer.........🙂

fifitko25
9. jan 2012

@delideli to je skvelé moja, strašne gratulujem 😉 to sa ten týždeň super začína 😀 😉

fifitko25
9. jan 2012

@zuzanka9999 ahoj, daj sa vyšetriť - hormonálny profil, alebo folikulometriu, a určite ti doktorka povie, či je tam všetko ok, alebo nie 😉 lieky existujú na kadečo, len dúfaj, že ich nebudeš potrebovať 😉

delideli
9. jan 2012

@zuzanka9999
@fifitko25
dakujem, velmi, velmi 🙂
dufam,ze rovnako bude aj pokracovat a ze som zacala novu vlnu tehuliek..🙂doteraz to vzdy slo vo vlnach, tak by v nasadenom trende bolo dobre pokracovat..🙂silno drzim palce,vsetkym,ktorych caka tento tyzden testovanie 🙂

zuzanka9999
9. jan 2012

@fifitko25 velmiiii pekne ti dakujeeeem, velmi si mi poradila, pockam na mrchu bo meska dva dni a po nej sa objednam na vysetrenia.dakujem

delideli
9. jan 2012

@zuzanka9999 : tak ak mrcha meska,dufam,ze vysetrenia uz nebudes potrebovat..ja som sa objednala uz asi pred mesiacom na gyndu na buduci tyzden,tiez aby sme zacali nejake zakladne vysetrenia - tie co pise fifitko25 a spermiogram pre mm..ten si dnes isto vydychol,ze nanho nemusi 🙂

mirka385
Odpoveď bola odstránená
zuzanka9999
9. jan 2012

@delideli no zavolam jej dalsi tyzden a sa objednam i ja na tie vysetrenia, taka otazka - nie je to bolestive vsak? gratulujem ti velmi moc.🙂 moj muz bol na spermiograme a tam bolo vsetko Ok. testovala som aj dnes ale test zasa ukazal negativny vysledok

fifitko25
9. jan 2012

@zuzanka9999 vyšetrenie folikulometria nie je bolestivé 😉 to ti zavedie doki sondičku, ktorá odmeria veľkosť vajíčok 😉 je to hotové za pár sekúnd

delideli
9. jan 2012

@zuzanka9999 : tehu testy nie su vzdy 100 percentne spolahlive, kym nedosla mrcha,nic nie je stratene 🙂na zaciatku tehotenstva zvykne HCG kolisat..urcite sa testuj testom s desiatkovou citlivostou, napr. mamatest10 a z prveho ranneho mocu..
co sa tyka vysetreni, hormonalny profil ti urobia z odberu krvi a folikulometria nie je bolestiva, tusim sa robi ultrazvukom,takze sa nemusis bat..
drzim palceky 🙂

mirka385
Odpoveď bola odstránená
carie32
9. jan 2012

@delideli gratulujeeem!!!

gelinka75
9. jan 2012

@delideli cauko, to je ale prijemne prekvapenie, strasne moc gratulujem, vidis a ako si neverila 😀 😀

delideli
9. jan 2012

@mirka385 :dakujem 🙂 skusim poradit,ak budem vediet 🙂 len sa najprv opytam : ake mavas normalne dlhe cykly?merala si sa hned po zobudeni,predtym nez si vstala z postele?a kde ?(myslim ci v posve,ustach a pod.)?je to tvoje prve merania?

gelinka75
9. jan 2012

@mirka385 ahoj ja mavam tiez taku vysoku teplotu po ovu a mala by sa drzat tak do mrchy, potom klesnut ci neklesnut, podla toho ci si tehu alebo nie 😉

zuzanka9999
9. jan 2012

@fifitko25 aha tak super, myslite ze mam pockat na mrchu alebo sa mam uz objednat. kocky musim utekat do prace vecer napisem. vdaka za rady🙂

delideli
9. jan 2012

@carie32
@gelinka75
dakujem vam babenky,velmi silno 🙂
este stale tomu nemozem uverit..asi psychika naozja robi vela..ked som si tento mesiac myslela,ze nebude kedy snazit,ze si dame pauzu,tak som z toho nebola taka vystresovana ako doteraz..vobec som s tym nepocitala a navyse tie bolesti na mrchu co som mama resp. mam..len ma stve ,ze som si vzala tu tabletku na bolest..ale uz na to nebudem mysliet,verim,ze fazulka je silna a ze to zvladla 🙂

zuzanka9999
9. jan 2012

@delideli dakujem velmi pekne vecer napisem bo musim utekat do prace bo mi utecie autobus🙂 dakujem tak sa asi objednam ale neviem ci teraz alebo az po mrche ak pride.

delideli
9. jan 2012

@zuzanka9999 : kludne sa objednaj, termin mozes hocikedy zrusit,resp. ho mozes potom vyuzit ako prve tehotenske vysetrenie 🙂

mirka385
Odpoveď bola odstránená
delideli
9. jan 2012

@mirka385 : takze dnes si 7den po ovulke,ked dobre pocitam,ovulka bola 12DC..a lutealna faza by u teba mohla trvat tak 14 az 16 dni..takato vysoka teplota vyzera slubne,ale nemusi este nic znamenat..je to ako pise gelinka,poovulacne teploty byvaju u niektorych bab takto vysoke..dolezite je ako to bude prebiehat dalej..ak sa teploty udrzia je to na dobrej ceste..ak by si mala nameranych teplot viac,dalo by sa aj viac predpokladat,takto z jednej sa touz velmi neda..hniezdenie embrya prebieha zvycajne 6-11 den po ovu,vtedy moze este teplota poskocit oproti tym predoslym..drzim palce 🙂

mirka385
Odpoveď bola odstránená
luciok
9. jan 2012

@delideli wooow ale to je úžasné 😵

mirka385
Odpoveď bola odstránená
luciok
9. jan 2012

@delideli Neboj, všetko bude ok..

delideli
9. jan 2012

@luciok : dakujem, dufam 🙂
@mirka385 : velmi sa tesil 🙂 a bolo mu luto,ze musi na sluzobku..ja mam dnes nastastie volno,ale vobec nevime co mam robit..🙂som z toho uplne vedla 🙂

luciok
9. jan 2012

@delideli Prajem ti tú radosť, užívaj si to. Ja som si teraz tento cyklus povedala, že si na tom nebudem tak zakladať, aby sa to podarilo, lebo sesternica mi oznámila, že sa ide vydávať už v júli, tak si to s ňou chcem vychutnať a čaká nás celá príprava okolo svadby, tak s veľkým bruchom by to bolo divné 😀 Tak by som bola aj rada keby sa to posunulo aspoň o mesiac - dva. Ale keď sa podarí, bude to tiež super 😉

vardzikova
9. jan 2012

@lusinda1989 ja sa priznakmi neriadim 😉

mirka385
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
9. jan 2012

@delissavt ano všetko uplne po starom,, tak neviem či je to dobre ale asi hej 😀