Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu nie nie po svadbe a hlavne s prichodom mimi by sa mala nasa situacia radikalne zlepsit 🙂 k lepsiemu pravdaze 🙂
@lusinda1989 to som rada 🙂 a kde sa chystáte žiť? tu či v UK?
@vardzikova my skušame zatialešte len od vianoc, tak že nejake sledovanie toho kedy mam ovulaciu neriešim...
@vardzikova tak hadam nepride 😀.dufajme 😀 😀 😀 😀
@kikaneu no ja by som chcela tu kedze v uk sa mi moc nepacilo zila som tam osem mesiacov a nebolo to nic moc a hlavne tu budeme mat aj nejaku vypomoc od buducich babiciek a tetusiek 🙂
@vardzikova ahojky moja...tak ako si na tom..dúfam,že mrchaňa neprišla.....
@gelinka75 : take by mohli byt vsetky..🙂 opakovat nieco 15 a viac krat je na nervy..a este ma aj rozculuje,ked mam napocitat do 6 a pritom volne dychyt..po chvili sa bud dusim,alebo namiesto 6sekund zatinam zadok a vsetko naokolo pol minuty..🙂 no nic, musim sa do toho nejak dostat.. 🙂
@lusinda1989 no, tak držím palce, aby všetko vyšlo 🙂
@kikaneu dakujem sak budem hadam priebezne informovat 🙂
dobrú noc dievčatá a príjemný deň v práci zajtra 🙂
@adriana_13 kúp si ich a uvidíš aké sú a ako ti po nich bude. ja som brala calibrum babyplan a strasne som po nom priberala a mastneli mi vlasy. a teraz je to dobre 🙂
@anett6212 ahojky...ako sa darí?....príznaky stále pociťuješ??? 😉
@anett6212 no toto uz mi niekto pisal ze aj po femibione pribrala,,toho sa bojim prave,,ale skusim a ak priberiem za mesiac tak to vysadím a hotovo ,,
tiez prajem dobru 🙂
@adriana_13 : su to len vitaminy, ak nezmenis stravovacie navyky,tak si myslim, ze nejak vyraznejsie nepriberies..su tam tusim aj nejake Bcka,po tych niekto mava vacsiu chut do jedla..ak by sa ti predsa nezdal,tak sa da kupit aj obycajna kyselina listova,bez pridavkov a z tej by sa priberat nemalo..
@kandee1201 no nejak asi mesiace .. a potom sme uz aj nato zabudli... a nakoniec to samo od seba prislo 😝 🙂
dobre ranko vsetkym.. 🙂 🙂 dnes to boli uz tri dni co ma bolelo priserne brucho ako pred mrchou,aj ked pomaly bolesti ustupovali, mrcha stale nikde a teplota stale neklesala : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
tak som to nevydrzala a urobila si testik a tu je :
dievčatá chcem sa opýtať takú jednu vec, ked sa snazime iba pol roka s muzom a pojdem k doktorke myslite ze mi nejako bude vediet pomoct aby sa nam uz konecne podarilo otehotniet, nejakymi liekmi atd.??? dakujem za odpoved
nemozem tomu uverit..nemam okrem predmrchovskych ziadne priznaky,aj prsia ma uz prestali boliet..
a tento mesiac sme keksikovali iba jeden jediny raz,zrejme na zaciatku plodnych dni..
trocha sa bojim,lebo pred 2 dnami som si kvoli tym bolestiam vzala aulin a ten zvysuje riziko straty fazulky,ale verim,ze je silna a vydrzala nam..na buduci tyzden som objednana na gyndu,tak sa budem modlit,aby to dobre dopadlo..

@delideli xixi a planujes pokracovat v cviceni? 🙂