icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luciok
9. jan 2012

@mata_ba A bývate sami? Lebo my ešte so svokrovcami a tie vzťahy nie sú najsamlapšie, preto som tehotenstvo odkladala 😢

luciok
9. jan 2012

@vardzikova To je dobre že sa navzdávaš a myslíš pozitívne. 😵

delissavt
9. jan 2012

@mata_ba tak to ti zaaavidim, ja som sama :( mozem kecat len s vami 🙂

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova preco??? ved pokial neprisla, je vsetko ok 🙂

mata_ba
9. jan 2012

@vardzikova dobre robis..aj ja to beriem tak,ze nic...uz sa citim uplne kramovo..aj ked uz tri dni som grcala..ale to vzdy az po jedle...tak len dufam,ze sa mi nevratil helikobakter ☹

@luciok nie,tiez byvame so svokrovcami,ale ja si s nimi vychadzam super..nastasie...

mata_ba
9. jan 2012

@delissavt no uz je tu aj sef..a ma zlu naladu ☹ pojdem do vedlajsej kancelarie a tam nie je net ani radio,takze tak... 😒

vardzikova
9. jan 2012

@luciok no to hej ale ostava mi niečo ine? utapať sa v depke mi určite nepomôže a takto je to lepšie aspon si to v domčeku stihneme ešte všetko zariadiť lebo s bruškom by som toho asi veľa neurobila 😀

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Ach tak to ti závidím. Ja so svokrou dobre, ale paradoxne svokor je......

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt no aj ked je test negat. ?

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Tak nech sa ti darí

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba no tak ja ani bolesti na mrchu nemam, nebolia ma ani prsia .. neviem ale som dosť nachladena tak podľa mna sa mi trošku posunie

mata_ba
9. jan 2012

@luciok to ja vychadzam super s oboma,ale svokor ma ma vraj najradsej 😀 urcite sa to napravi 😉

mata_ba
9. jan 2012

@luciok dakujeeeem 🙂
@vardzikova ja sa takto citim par dni....a bola som dva tyzdne chora,tak tiez ma napadlo,ci sa to neposunie..ale vyzera,ze nie...

vardzikova
9. jan 2012

@bubacik5 čaau lasko

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba no ja uvidim .. ale dnes určite nepride a ani zajtra .. lebo to by som už citila .. a stale mam biely hlien

delissavt
9. jan 2012

@mata_ba :((( ta co, sa zle v noci vyspinkal? 🙂

mata_ba
9. jan 2012

@vardzikova mozno je to este dobre znamenie...a ja mam tiez vytok slabunky,ale to ja mavam vacsinou pred mrchou

luciok
9. jan 2012

@vardzikova No ak kým sa budeš sústrediť na dokončovačky v domčeku tak sa to časom podarí, uvidíš. Vtedy, keď to budeš najmenej čakať 😀 Ja dnes nastupujem na stavbu - idem dať doporiadku naše nové okná, ktoré treba trocha umyť a oblepiť páskou, lebo nám ich dodali bez ochrannej fólie. Tak ich treba olepiť, aby sa nám nezničili ešte za nova...

mata_ba
9. jan 2012

@delissavt nieee...same zle spravy mu dnes davaju..ale mozno sa aj zle vyspal 🙂

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova nemusi ti hned test v den ocakavanej mrchy ukazat... mne lekar vravel, ze je najlepsie testovat min. 2-3 dni po ocakavanej.... aj to este nemusi nic ukazat, ale vysledok je uz pravdepodobnejsi... tak hlavu hore 🙂))

luciok
9. jan 2012

@mata_ba 😢 už asi nie, je to zložité. My sa nemáme ani o čom rozprávať, lebo čokoľvek povieš, všetko obráti proti tebe.

mata_ba
9. jan 2012

@luciok to nie je bohvieco ☹ ale velakrat sa to napravi,ked dvojica odide a pride babo...

delissavt
9. jan 2012

@mata_ba no ja som zvedava v akej naladicke dorazi ten moj 🙂)) a co robis, ak sa smiem spytat?

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Tak potom možno hej, veď ja sa tomu nebránim. Nebaví ma to len tak sa obchádzať so sprostým pocitom, že ako sa mu prihovoriť..

fifitko25
9. jan 2012

@bubacik5 delideli má pozitívny tehu test 😵 😵

mata_ba
9. jan 2012

@delissavt este neviem 😀 ale nejake papierovacky...

nikasv29
9. jan 2012

@vardzikova ahoj moja ja tak isto :((( neviem čo sa to deje....

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba ja praveže ani neviem lebo take veci som si v poslednom čase nesledovala ... 😒

mata_ba
9. jan 2012

@luciok a neskusala si sa s nim niekedy normlane porozpravat co mu vadi atd.?my sme sa dohodli,ze si vzdy poviem,ked bude daco zle..

vardzikova
9. jan 2012

@luciok jaaaj, a my ked sme mali namontované okná tak hned som ztrhávala foliu, lebo ten pán nam povedal že to mame dať dole lebo potom to tak ľahko nepojde 😉