icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
9. jan 2012

@vardzikova jaaaj..ved uvidis..vyckaj este take 2-4 dni a zistis na com si

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt no uvidime ... 😉 😀 a ty dnes ako?

vardzikova
9. jan 2012

@nikasv29 aj ty si testovala?

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba jooj tak to ja som už zmierena že nič z toho 😀

azzura
9. jan 2012

@delideli Gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, krasne // ciarocky 😀 . Uzasne si zacala tyzden 😉

nikasv29
9. jan 2012

@vardzikova áno ešte dneska ale nič tam nebolo ale bolesti sú ako na mrchu tak asi aj dôjde...

lucecita
9. jan 2012

@delideli ešte raz gratulujem a tešííííím sa z toho 😉 😉 😉 také prekvapko na ráno

lucecita
9. jan 2012

Dobré ránko baby, tak ja stále rovnako, bolesti na mrchu stále, výtok krémový ale už je ho menej... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

mata_ba
9. jan 2012

@vardzikova a vies,ze aj ja? 😀

mattuliatko30
9. jan 2012

@delideli ahoj....mala si také bolesti ako pred MS?...aj nafúknuté bruško, či nie?...gratulujem ti veľmi....nech všetko prebieha bez problémov.... 😉

mata_ba
9. jan 2012

@lucecita ahooj..dobre to zatial vyzera 🙂

vardzikova
9. jan 2012

@delideli milačik je to krásne 😉 ty si tehuuu 😀 😀 😀 😀 po akom dlhom čase? mojka neskutočne ale naozaj neskutočne ti blahoželam,,,

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Možno aj tam bude problém, že sme si nikdy nesadli a neporozprávali sme sa, ale je to asi zbytočné. Vieš, on sa na smrť urazil, keď sme si kúpili domček a zaprisahal sa, že tam nikdy nepôjde. Ani nechodí pomáhať, to môj nebohý otec nám robil aj keď bol už vážne chorý 😢

vardzikova
9. jan 2012

@nikasv29 tak mne bolesti už prestali uplne naposledy v sobotu včera nič ani dnes .. neviem čo sa to so mnou deje ale je to zvláštne 😒

mata_ba
9. jan 2012

@luciok a to co mu sisi???ved je uplne normalne,ze mladi chcu byt sami...to my keby sme mali moznost,uz aj sme prec...mozno je typ,ze mu treba nakricat a vysvetlit...

luciok
9. jan 2012

@mata_ba A teraz chodí po dedine a trepe, že ho my nezavoláme. Tak mi povedz či je to normálne???

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita čau lasko 😀

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Ešteže ho v dedine všetci poznajú a vedia čo je to za exota.

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba 😉 😀

mata_ba
9. jan 2012

@luciok no nie je to normalne...tak mu to treba narovinu povedat..ze bud budete vychadzat normalne alebo vobec...

simonkazga
9. jan 2012

@delideli až teraz som si to prečítala. gratulujem ti a z celého srdiečka prajem, aby si mala krásne, bezproblémové tehulkovanie :D

mattuliatko30
9. jan 2012

pekné ránko.....babulky 🙂 ako sa dnes máte??? ako po víkende?

lucecita
9. jan 2012

@vardzikova no čau...to čo je s tým testom?

mata_ba
9. jan 2012

@vardzikova akurat,ze tri dni grckam po jedle.. ☹ bojim sa,ci sa mi nevratil helikobakter

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Včera mi bolo hrozne ľúto, že ani mojej mame sa poriadne neodzdravil. Ale boli sme pozrieť ich dcéru a bola tam aj jej svokra, tak tú dobreže nevybozkával. Tak asi tak.

mata_ba
9. jan 2012

@mattuliatko30 ahoooj..ja dnes prvy den v robote..a je mi zle uz stvrty den ☹

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita no ja neviem .. 😠

mata_ba
9. jan 2012

@luciok to je od neho naozaj sproste ☹

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba mojka a neideš k dokymu nech ti zoberie vyter?

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova no ja som trochu v pomykove z mojej teploty, bojim sa ze tento cyklus bude anovulacny, a to sme chceli zacat druhe kolo :((( tak uvidim... mozno sa len trochu zbytocne stresujem a nic to neznamena... dnes este idem na kontrolu k lekarovi, tak dufam, ze bude mat pre mna dobre spravy ohladom mojich nestatstnych cyst :((
ale inak vsetko ok 🙂))))))))