Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delissavt no uvidime ... 😉 😀 a ty dnes ako?
@nikasv29 aj ty si testovala?
@mata_ba jooj tak to ja som už zmierena že nič z toho 😀
@vardzikova áno ešte dneska ale nič tam nebolo ale bolesti sú ako na mrchu tak asi aj dôjde...
Dobré ránko baby, tak ja stále rovnako, bolesti na mrchu stále, výtok krémový ale už je ho menej... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova a vies,ze aj ja? 😀
@delideli ahoj....mala si také bolesti ako pred MS?...aj nafúknuté bruško, či nie?...gratulujem ti veľmi....nech všetko prebieha bez problémov.... 😉
@delideli milačik je to krásne 😉 ty si tehuuu 😀 😀 😀 😀 po akom dlhom čase? mojka neskutočne ale naozaj neskutočne ti blahoželam,,,
@nikasv29 tak mne bolesti už prestali uplne naposledy v sobotu včera nič ani dnes .. neviem čo sa to so mnou deje ale je to zvláštne 😒
@lucecita čau lasko 😀
@mata_ba 😉 😀
@delideli až teraz som si to prečítala. gratulujem ti a z celého srdiečka prajem, aby si mala krásne, bezproblémové tehulkovanie :D
pekné ránko.....babulky 🙂 ako sa dnes máte??? ako po víkende?
@vardzikova no čau...to čo je s tým testom?
@vardzikova akurat,ze tri dni grckam po jedle.. ☹ bojim sa,ci sa mi nevratil helikobakter
@mattuliatko30 ahoooj..ja dnes prvy den v robote..a je mi zle uz stvrty den ☹
@lucecita no ja neviem .. 😠
@mata_ba mojka a neideš k dokymu nech ti zoberie vyter?
@vardzikova no ja som trochu v pomykove z mojej teploty, bojim sa ze tento cyklus bude anovulacny, a to sme chceli zacat druhe kolo :((( tak uvidim... mozno sa len trochu zbytocne stresujem a nic to neznamena... dnes este idem na kontrolu k lekarovi, tak dufam, ze bude mat pre mna dobre spravy ohladom mojich nestatstnych cyst :((
ale inak vsetko ok 🙂))))))))

@vardzikova jaaaj..ved uvidis..vyckaj este take 2-4 dni a zistis na com si