icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt no to sa mi mojka pači ,, len chod k dokymu .. ja pojdem asi tiež , pojdem pred ovulkou aby mi pozrel či mam veľke foliky lebo ja tomu nechapem

luciok
9. jan 2012

@mata_ba Preto som šťastná že sme kúpili dom a makáme na ňom. By som bola šťastná keby sme tam už na vianoce boli, no uvidíme. A som zvedavá ako by sa správal k nášmu dieťatku.. Fakt som zvedavá.

mattuliatko30
9. jan 2012

@vardzikova veď čakáš dnes,nie?...ešte neni nič stratené..k.edy si mala asi ovu????

luciok
9. jan 2012

@mattuliatko30 Ahoj, po víkende dobre, včera sme sa mali začať snažiť, ale večer sme sa s mužíčkom trocha pochytili, tak sme skončili s "dlhým nosom" 😀 😀

delideli
9. jan 2012

@mirka385 : toto bol 4.ty mesiac od kedy sme sa zacali snazit..
@vardzikova , @delissavt , @nikinka111 , @mata_ba , @azzura , @lucecita , @mattuliatko30 , @simonkazga :
dakujem velmi velmi 🙂
@mattuliatko30 : tiez dakujem..🙂 cez vikend som mala 2 dni silne bolesti,take ake mavam ked je mrcha na spadnutie, od vcerajska poobedia uz ustupili,teraz je to v pohode..dufam,ze sa uz nevratia..🙂 a inak nemam zatial ziadne priznaky..

mattuliatko30
9. jan 2012

@mata_ba a z čoho?....

luciok
9. jan 2012

@delideli 4 mesiace? Tak to je super čas sa mi zdá. Ani dlho, ani krátko 😀

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova no len chod chod, aj ked mozno pojdes s inym dovodom.... bo mne sa nechce verit, ze to nevyslo 🙂 ale aj keby nie, budeme opat bojovat dalsi mesiac 🙂))) ved nic sa nedeje... ja si to tiez vravim.... chcem sa aj s dokym porozpravat ohladom ovulacie, ci je pravidelne kazdy mesiac... nech viem na com som 🙂

delideli
9. jan 2012

@luciok : este vcera sa mi to zdalo straaaasne dlho..dnes uz nie 🙂

delideli
9. jan 2012

@mata_ba : ja dufam,ze to nie je ziadna bakteria ale fazulka..🙂tak burlivo by sa helicobacter prejavovat nemal..

mattuliatko30
9. jan 2012

@luciok joj..to sa stáva.....aspoň budete mať lepšie udobrovanie 🙂)))a možno to vtedy vyjde 😀

luciok
9. jan 2012

@delideli Však? Musíme byť len trpezlivé a trocha asi "zvoľniť tempo" 😉

vardzikova
9. jan 2012

@mattuliatko30 ovu som mala počkaj ... 12DPO

mirka385
Odpoveď bola odstránená
anett6212
9. jan 2012

@aliaxa hej ci ju mas, alebo si skus kupit ovu test

vardzikova
9. jan 2012

@delideli milačik nemaš začo 😀 😀

luciok
9. jan 2012

@mattuliatko30 Veď až také dramatické to nebolo, ráno sme sa rozprávali už normálne. Ale večer sa asi aj tak "udobríme" 😀 😀 😀

anett6212
9. jan 2012

@mattuliatko30 ahoj áno a od vcera ma zacali boliet kompletne cele prsia a rano som si vsimla ked som sa obliekala ze okolo bradaviek mam hnede. a stale sa bradaviek nemozem dotknut. a ty ako?

anett6212
9. jan 2012

@adriana_13 hej presne tak. aj mne tak lekar kazal, ze ak zacnem priberat, ze to mam vysadit, ale mne zatial robi dobre. vyskusaj a uvidis 🙂 a ako sa máš?

azzura
9. jan 2012

@delideli si ma velmi potesila, takze kedy zacnes rozposielat tehu virusiky 😉

mattuliatko30
9. jan 2012

@luciok tak šup šup....nech to stihnete 😀

azzura
9. jan 2012

@mirka385 ja som dnes poskocila na 37,1 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 v noci som sa zobudila, že ma picha na pravej strane

mattuliatko30
9. jan 2012

@anett6212 tak super..to máš dobré príznaky..dúfam,že to je už tehu 😉 ja v pohode...mňa už pomaly brucho začína bolieť...ale dostať mám až v sobotu..tak uvidíme...teplotka takáto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

azzura
9. jan 2012

@spula22 obcas ma chyti depka, ale vacsinou to do rana vyspim 😀 😀

mattuliatko30
9. jan 2012

@azzura ahoj...pekne si podskočila... 🙂)) už len sa tak udržať 😉

mirka385
Odpoveď bola odstránená
delissavt
9. jan 2012

@azzura ahoj, tak tvoj grafik vyzera naozaj slubne 😉

azzura