Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
budem si ich opatrovat. 🙂 dufam ze sa ujali 🙂 idem si v piatok robit test 🙂
@lucecita nie praveže po mrche ani stopy 😒 ja tomu vôbec nerozumiem dnes som 12 DPO možno je to aj preto že som nachladena? čo mysliš?
@azzura mojka ja som už testovala dnes lebo som nachladena tak som nevedela či možem brať nieake lieky alebo nie ale test je nega. dnes som 12 DPO
@delideli no mojka ako reagoval manželik? pochaľ sa 😀
@vardzikova ale este nevesaj hlavu, nemusis mat dost vysoky ten tehu hormon. Pokial bude meskat, tak je to ok
@azzura ale meškať podľa mna bude lebo som nachladena .. blee 😝 ale je mi dosť na prd dnes
@vardzikova
@azzura
@delideli
@fifitko25 a spol Tak uz mi to zrusili Nevadi nevadi nevadi nebudem hadam plakat 🙂
@vardzikova nemyslim, ze sa ulievas/ulievame... len to stastie niekde poletuje a treba ho pritiahnut, aby sadlo tam kde maaaa :D
ale pomoc dokyho nikdy nie je na skodu :DDDD
@vardzikova vsak uvidis, cokolvek daj vediet
@chorucka a ja pozeram že čo to s tebou robia... 😀 😀 😀 😀
@delissavt tak tak aj ja si myslim,, pojdem k dokymu nech mi potom pozrie na tie moje vajka 😉
@azzura neboj určite dam.. 😉 🙂
@vardzikova no co uz 😀 Uz som premyslala ze co budem bez vas robit ak mi zrusia oba 😒
@vardzikova ja mu to tiez nariadim, tak som sama zvedava co tam najde po tej operacii :D
baby u nás padajú neskutočné chumáče snehu 😀 také veľké som ešte nevidela, neuveriteľné 😀
@chorucka mojka a prečo by ti mali oba rušiť nevieš? 😉
@delissavt mojka a ty ideš na aku operaciu?
@vardzikova no mojco, bola som.... som ti pisala, ze zacinam druhe kolo oplodnovania 😉
@delissavt no to že si bola a aj som to pochopila že ešte iba ideš 😉

@anett6212 : dakujem a pridavam : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 tu su 🙂 dufam,ze sa ujali 🙂