icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
9. jan 2012

@anett6212 : dakujem a pridavam : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 tu su 🙂 dufam,ze sa ujali 🙂

fifitko25
9. jan 2012

@delideli chytáááááááááááááááááám 😀 😀

anett6212
9. jan 2012

budem si ich opatrovat. 🙂 dufam ze sa ujali 🙂 idem si v piatok robit test 🙂

azzura
9. jan 2012

@delideli dakujeem, ale uplne v pohode budes ked to bude potvredene od dokyho, tak sa drzte a nestresuj 😵

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita nie praveže po mrche ani stopy 😒 ja tomu vôbec nerozumiem dnes som 12 DPO možno je to aj preto že som nachladena? čo mysliš?

vardzikova
9. jan 2012

@azzura mojka ja som už testovala dnes lebo som nachladena tak som nevedela či možem brať nieake lieky alebo nie ale test je nega. dnes som 12 DPO

delissavt
9. jan 2012

@azzura no hlavne vec bude, ak nepride vobec 🙂 ale javis sa mi celkom v klude, co je ok, netreba sa stresovat, niekedy aj z motyky vystreli :DDDD

vardzikova
9. jan 2012

@delideli no mojka ako reagoval manželik? pochaľ sa 😀

azzura
9. jan 2012

@vardzikova ale este nevesaj hlavu, nemusis mat dost vysoky ten tehu hormon. Pokial bude meskat, tak je to ok

vardzikova
9. jan 2012

@azzura ale meškať podľa mna bude lebo som nachladena .. blee 😝 ale je mi dosť na prd dnes

chorucka
9. jan 2012

@vardzikova
@azzura
@delideli
@fifitko25 a spol Tak uz mi to zrusili Nevadi nevadi nevadi nebudem hadam plakat 🙂

azzura
9. jan 2012

@delissavt moj mm tvrdi že teraz to vyjde, aspon niekto je pozitivne naladeny, ale po roku by to mohlo už vyjst, ked nie tak vsak idem na prefuky 1.2.

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova nemyslim, ze sa ulievas/ulievame... len to stastie niekde poletuje a treba ho pritiahnut, aby sadlo tam kde maaaa :D
ale pomoc dokyho nikdy nie je na skodu :DDDD

azzura
9. jan 2012

@chorucka neva, aj tak si zacal s tymto nickom tak s nim uz musis dobojovat do zdarneho konca 😉

azzura
9. jan 2012

@vardzikova vsak uvidis, cokolvek daj vediet

delissavt
9. jan 2012

@delideli dikyyyyyyy.....pred ovu sa mi nejaky ten virusik prida :D

vardzikova
9. jan 2012

@chorucka a ja pozeram že čo to s tebou robia... 😀 😀 😀 😀

delissavt
9. jan 2012

@azzura mas zlateho mm, ked ta tak podporuje, mne skor tvrdil stale opak, lebo vedel, ze som potom sklamana... on je ako sam tvrdi "realista". co som pocula, tak tie prefuky vraj niekedy robia zazraky, tak ak nie teraz tak po nich isto 😉. Budem drzat prsteky :D

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt tak tak aj ja si myslim,, pojdem k dokymu nech mi potom pozrie na tie moje vajka 😉

vardzikova
9. jan 2012

@azzura neboj určite dam.. 😉 🙂

chorucka
9. jan 2012

@vardzikova no co uz 😀 Uz som premyslala ze co budem bez vas robit ak mi zrusia oba 😒

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova ja mu to tiez nariadim, tak som sama zvedava co tam najde po tej operacii :D

fifitko25
9. jan 2012

baby u nás padajú neskutočné chumáče snehu 😀 také veľké som ešte nevidela, neuveriteľné 😀

vardzikova
9. jan 2012

@chorucka mojka a prečo by ti mali oba rušiť nevieš? 😉

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt mojka a ty ideš na aku operaciu?

chorucka
9. jan 2012

@azzura zlatino a pokial max mi moze ta teplota klesnut A ako to je pred mrchou s teplotou ?

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova no mojco, bola som.... som ti pisala, ze zacinam druhe kolo oplodnovania 😉

azzura
9. jan 2012

@delissavt ja viem, že mam poklad doma 😀 😀 . jasne, vsak raz sa to musi zadarit 😉 Clovek musi verit aj na zazraky. Aj tebe prajem aby si cim skor bola tehu 😉

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt no to že si bola a aj som to pochopila že ešte iba ideš 😉

delissavt
9. jan 2012

@azzura ja verim tomu, ze nielen raz, ale aspon 2x, hoci myslim, ze bdueme vsetky vdacne aj za toto RAZ 🙂)
dakujem pekne 🙂