Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Babenky, ako má vlastne presne vyzerať výtok v plodnom období?
@anett6212 tak ja jedine až keď nepríde mrcha...skôr sa mi to neosvedčilo....a ty?
@delissavt mojka už len same pozitiva uvidiš 😉
@vardzikova si choručká??...a čo máš?..dnes máš tu mrchu nedostať,že?...tak ale chorobou sa to vie posunúť..a inak ako sa cítiš?.nejaké príznaky pociťuješ, okrem choroby? 😉
@delideli moja máš aj nejaký výtok?...kedže si tehu?...či ani nie? 😒
@mattuliatko30 : nic neobvykle..resp. teraz mam len taky minimalny,ako mavam po ovu..
@mattuliatko30 no mam chripku či čo to je .. v hlave mi dudni 😠 m tak dnes by mala prisť , začinam pociťovať podbruško už sa to asi bliži , priznaky ja neriešim pre istotu a ty dnes ako?
@delideli a aké si mala príznaky okrem mešk.mršky 🙂 pociťovala si aj skôr,že sa čosi deje?
@vardzikova ospato 🙂 tak som v práci....ms mám dostať až v sobotu..tak som rada,že by to vyšlo až na víkend...ja nič zatiaľ teplota stále rovnaká http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mattuliatko3... takže som zvedavá či dostanem, hneď ako klesne...
@vardzikova : velmi sa tesil, bohuzial sme nemali vela casu,rano odchadzal na sluzobku.. 😖
ja som este vyklepana, neviem sa dockat prvej prehladiky u doktora..je to len zaciatok,takze este toho mame pred sebou veeela..ale odlahlo mi,lebo som sa bala,ze nie sme s mm po tejto stranke zdravi,hlavne ja..
@mattuliatko30 ja mam dostat v nedelu a idem vyskusat v piatok si urobit test. ja som si vacsinou robila na 7 az 11 den po ovu a nikdy to nevyslo. teraz si chcem urobit az 19 den po ovu a to uz bude lepsie si myslim ci? uz by to mohlo ukazat nie?
@mattuliatko30 : neviem co mohli a nemohli byt priznaky,lebo kde co som na sebe pozorovala aj minule cykly..ale par dni po ovulke sa vzdy vecer,ked som si lahla strasne zamotala hlava- to sa mi nikdy predtym nestavalo..tak asi po tyzdni to zmizlo..no a mala som o cosi citlivejsie prsia,ale tak kolisavo a nic extra,skor pred bliziacou sa MS,tomu som to aj prisudzovala..a na novy rok ma malinko pobolievalo cely den v podbrusku..
@anett6212 : mrkni sa na odpoved pre mattuliatko hned nad tvojim prispevkom..test som si spravila dnes prvy..necakala som,ze budem tehu..len mi bolo divne,ze uz 3.den od bolesti ako na mrchu,krvacanie ziadne a teplota stale nad 37..predtym mi uz den pred novym cyklom zvykla dost vyrazne spadnut..tak som si vravela,ze je to cudne,ze sa skusim testnut..
@anett6212 jasne...čím dlhšie vydržíš..tým bude test istejší..a čiaročky silnejšie..a nemusíš byť v neistote...tak som zvedavá na piatooook....budem čakať..na dobré správičky 🙂)) aký dlhý mávaš cyklus?
@mattuliatko30 vidiš aspon si meriaš ja si nemeriam takže ani neviem načom som.. do čerta asi opať začnem 😀
@delideli mojka ja si stale myslim že aj zdravemu paru to trošku trva tak max. pol roka ja si to pre istotu takto hovorim 😀
@delideli myslíš,že tie citlivé prsia musia byť príznakom vždy???...každá tu píše že tie prsia pociťuje...
@zasha držím palčeky..nech nepríde..a tehu testík pozitívny 🙂))
@vardzikova a prečo si prestala merať???sa ti nechcelo?
@vardzikova : to mas pravdu..🙂lenze ja mam casto sklony malovat certa na stenu a nejake zdravotne problemy sa my uz nasli,tak preto som sa bala..

@vardzikova neva 😉 dufam, ze ma uz nic podobne necaka 😒