icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

patka333
9. jan 2012

ahojte, prosim Vas o radu, mam na dotyk strasne bolestive a citvlive bradavky, bolesti v podbrusku ako pri prechladnuti zospodu, a pri akejkolvek cinnosti som neskutocne zadychcana, posledny menzes mi meskal cca tyzden, skoncil mi 27.12.2011 ale trval normalne 5 dni s dost silnym krvacanim... viete mi niekto poradit ci si mam urobit test? dakujem

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba no to určite 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
9. jan 2012

@lusinda1989 tak podbruško boli aj mna ale prsia nie 😉

azzura
9. jan 2012

@vardzikova cica zisti mi u vas, ci sa oplati kupa: clio 1,5D, rok 2003, 190 000km za 2700 Eur?

chorucka
9. jan 2012

@anlady no zlatino ja to mavam pred mrchov jeden dva dni niekedy aj tri ako sa madam uraci prist ale moze to znamenat hocico ine

chorucka
9. jan 2012

@azzura podla mna sa ti to neoplati a dizel by som nechcela 😀

mattuliatko30
9. jan 2012

@anlady môže to byť uhniezďovanie 🙂))) držím palčeky...skús potom testnúť...keď bude mať ms prísť 😉

aknedz
9. jan 2012

@azzura 😒 ale ved coskoro ides k tomu lekarovi, 1.2. je tu hned a potom to bude raz dva, uvidis 😉 !

vardzikova
9. jan 2012

@azzura ja viem cica 😀 raz bude určite dobre, ved aj teraz sa mam dobre len k šťastiu mi chyba no ved vieš čo 😀

mattuliatko30
9. jan 2012

@mata_ba tak skús čosi lahšie papať...čo si mala?

azzura
9. jan 2012

@chorucka mne je to fuk, ja chcem len nieco male s klimou a lacne, aby som sa vyjazdila a potom zdedim nisana po mm.

vardzikova
9. jan 2012

@azzura moja a ty mi zisti čislo karoserie vozidla 😉 aby som ti to mohla zistiť a to pre teba?

azzura
9. jan 2012

@aknedz ale este buducim tyzden neocakavam mrchanu, tak dovtedy dufam na zazrak 😀

azzura
9. jan 2012

@vardzikova moja, ale to kazdej. Ale vy babenky mate v podstate cas, ja kebyze mam tolko rokov kolko vy, tak som v pohode 😉 .

vardzikova
9. jan 2012

@patka333 ale mrchu si mala tak potom neviem,, skus test a uvidiš ? ovu ešte nebola kedže mrcha skončila 27.

chorucka
9. jan 2012

@azzura to naco je vardzikovej to cislo karoserie 😀

vardzikova
9. jan 2012

@azzura mojka ale my sme v pohode 😉 či vyzerame že nie ? 😠 😀

azzura
9. jan 2012

@vardzikova zlatino, to je inzerat, take info nemame. Drahy mi hlada auto, lebo sme sa dohodli že potrebujem sa naucit poriadne jazdit aby mi potom v klude mohol dat svoje.

anlady
autor
9. jan 2012

@mattuliatko30 myslíš?????? mne sa to už raz stalo, ala vtedy som nedostala už menštruáciu :( máš s tým skúsenosti uhniezdovania? 14.1 mám dostať, kedy by som mala testnúť??

azzura
9. jan 2012

@chorucka aby vedela rocnik auto, ja som tak isto reagpovala a volala mm, a ten mi to vysvetlil 😀 😀

vardzikova
9. jan 2012

@azzura mojka a nemaš nahodou http? aby som pozrela mojim kukom 😉

patka333
9. jan 2012

@vardzikova ok skusim... ale co si teda myslite o tych pripadoch kedy menzes prichadza normalne aj s krvacanim v prvych mesiacpch tehu??? ci to je male percento pripadov??? mozem si urobit test aj vecer? o kolko je menej spolahlivy ako rano?? dakujem

chorucka
9. jan 2012

babky mate nejake skusenosti z cinskou medicinou?

anait
9. jan 2012

@delideli ty máš dve čiarky??? dve?? ja sa tak tešíííííííííím....nesmierne ti to prajem... jupíííí...joj to je radosť, človek sem nazrie a hneď toto 😵
na ten aulin nemysli ... 😉

chorucka
9. jan 2012

@azzura sak si jej povedala ze 2003 ci

azzura
9. jan 2012

@chorucka to sa spytaj jej, ona vie podla svojich internich predpisov viac 😀

anett6212
9. jan 2012

@chorucka 15teho ju necakam 🙂

vardzikova
9. jan 2012

@patka333 tak nestava sa to často ale stava sa to v niektorych pripadoch ja poznam jednu moju znamu nato že je tehu prišla až v tretom mesiaci tehotenstva kedy jej bruško začalo pomali rasť, ale mrchu mala do 4 mesiaca, takže sa to určite stava, ale testni rano lebo ranny moč je najlepši

azzura
9. jan 2012

@anett6212 a ju necakam 16teho 😝