Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Inak len pre doplnenie- ten výtok mám už 5 deň
@anlady no ak by to bolo teraz uhniezďovanie...tak pravdepodobne si mala ovu neskôr...takže ms ti nepríde načas....tak testnúť by som odporučila..až keď ms nepríde...resp...aj dva tri dni po nej....ako bude mať prísť..aby si tam mala už dostatok toho hormonu...a test to vedel rozpoznať.... 🙂 🙂 ale tak na mrchu...to máš skoro.také špinenie..takže skôr to bude podľa mňa uhniezďovanie..držím palčeky.yyyy
@mattuliatko30 tak ja mám ovu vždy neskôr, vždy tak týždeň pred menštruáciou, niekedy ani to nie.
booooože, nech máš pravdu, neviem či si si všimla, trvá mi to už 5.deň
@anett6212 ideš aj k lekárke??
kocky chcem sa spytat pri pripadnom tehu je aj nejaky vytok?
@anlady ano čítala som..uvidíš.....počkaj isto do ms...a uhniezdenie je tak cca 7 až 10 dní....od počatia...tak ak nepríde je to dobrý znak 🙂 a potom už len testni 🙂
@azzura no takže zlatko .. ako začnem .. najprv by si si mala zistiť či bola robená veľká prehliadka.. +vymena rozvodov , a ak to nebolo robene tak to vyjde na krásnych 1000 Eur, a ide ešte o to že tieto autička su haklive na naftu potrebuju iba čistu a nie tu čo mame my taku zriedenu boh vie s čim, takže po čase by ti mohli odisť vstreky a jeden vstrek stoji okolo 230 Eur, mojka ak nenajazdiš veľa kilometrov do prace tak si kup radšej benzinovy motor je lacnejši aj na udržbu , takže z mojho pohľadu by som toto autičko radšej nekupila
@vardzikova ok, dakujem za info. zatial hladame a chodime pozerat, ale keby zas nieco tak sa s tebou poradim. Si moje zlato 😉
@mattuliatko30 hej k mojej obvodnej. idem vo stvrtok

@mattuliatko30 ta uvidime. som zvedava co v stredu povie lekarka