Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anait no tak to ti poviem 😀 😀 už x krat mi povedal aby som si zmenila zamestnanie .. 😀 😀 😀
@azzura mojka a načo ti potom bude auto ked bude stale v servise? hm?
@vardzikova no ved prave, mna moj mm hned preberie do reality.... keby ze nie jeho, tak sa asi scvoknem niekedy :D
@lucecita aaahoj milačik , oj tak to mi je ľuto že si ešte stale choručka .. 😖
@lusinda1989 ja moja nehovorim o mykoze. ale o tom že je to tiež z jednych priznakov tehu 😀
@vardzikova hmm, neviem to hovori aj mm, ale ja nechcem nove, ja chcem ojazdene a lacne, aby som sa rozjazdila a potom budem mat nisanka, ale toho si zoberiem až ked budem ista vodicka, ved som vyse 10 rokov nejazdila a ta velka krava-nisan je na mna moc a bojim sa on, lebo mm by hundral keby som ho oskrela, on si potrpi na svoje auticko. Ma 4 roky a je nove, padol mi leasing ale zatial sa dohodli, že až o rok si kupiua nove auta, tak dovtedy musim trenovat 😀 😀 😀
@vardzikova ale šak mne je doma celkom OK, len keď v noci moc spať memôžem, pretože to hrdlo bolííííí a pridala sa k nemu aj bolesť hlavy ☹ no musím nejako vydržať...
@fifitko25 ďakujem, hádam už tieto ATB zaberú...ja o tej tehulke viem, som tu bola ráno a teším sa z too 😉
@vardzikova tomu verím 😀
@delissavt naši chlapi su fantasticky ešte že ich mame, moj ma dokaže tak fantasticky objať že je to neskutočne ,, tak si ma ja tomu hovorim zabali ... jooj to milujem
@vardzikova aha mno tak dobre pockam si ja este par dni a ak mrcha nepride tak sa testnem....
@delissavt dakujem neostava mi asi nic ine iba cakat... :(
@azzura no ved moja ani ja nemam nove auto mam 10 ročny wolksvagen passat 1,8 turbo, delo je to riadne ale jedinu chybičku to ma že to žerie ako svina
@lucecita no mojka neostava ti nič ine len sa vyliečiť asi si to tento tyžden zanedbala a nepotila si sa 😉 mne je dnes tiež nahovno .. ale do robotky som išla lebo teplotu nemam tak zbytočne ostanem doma 😀
@vardzikova vsak to auticko až tak nesuri, ja ho riesim odkedy som s mm a prestahovala som sa do okolia TT, takže rano ma musi na vlak nosit autom 😀 😀
@lusinda1989 tak tak najlepšie riešenie 😉
@azzura jaaj takže ty cestuješ vlakom? a ja autobusom MHD to isti 😀
@vardzikova no to poznam 🙂)))) mna moj vrati tak nezne do relaity, ak uz trepem bludy :D
@vardzikova len keby to cakanie bolo lahsie 🙂 je to o to horsie ze som doma ....
@vardzikova nebyvam priamo v Trnave, ale takej krasnej dedine pri nej, ale odtial je debilny spoj 😉
@lusinda1989 neboj, ono to vyjde 😉

ahojteeee, tak ja doma od lekárky...ostávam na PNke, brala mi výter z hrdla a aj krv, pretože ten zápal v hrdle aj po ATB ostal..mám teraz silnejšie a väčšie, som ospalá a dosť to hrdlo bolíííííí a bolí ma ja mrchovsky bruško 😠