Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 do robotky nechodiš?
@lusinda1989 tak sprav test
@delissavt heh dakujem dufam v to a vy ste na tom ako so snazenim?
@vardzikova nie nie prednedavnom som dostala vypoved a tak si hladam novu robotku
@anait nemam ziadny doma uz by som si asi aj spravila kebyze mam ale radsej pockam este do konca tyzdna ci nepride mrcha... uz som mala kopu testov s jednou palickou a nechcem sa opat sklamat
@vardzikova hehehe, ale aspon maju z nas srandu :DDDD
@lusinda1989 a vydržíš to? 🙂
@azzura jA mam tych debilny ch spojov trošku viac 😀 ja som v robotke už o pol hodinu skôr a z robotky chodim o pol hodinu skôr .. no neporazi ťa
@anait heh mno to neviem ale pokusim sa 🙂
@delissavt no ale niekedy poriadnu ,, on sa niekedy na mne tak rehoce ako beham po izbe s tymi ovu testami alebo pijem tie čaje a ine bludiky 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 no to ani srnka netusi, cez vikend by mala prist ovulka, ale lekar ma posiela do kupelov, tak som na pomykove.... asi to necham na nahodu, nebudem nic riesit .. jak bude, tak bude 🙂
@delissavt a preco mas ist do kupelov????
@vardzikova no ja som este nic z toho neskusala.... budem to robit asi potajme, lebo mi povie, ze mne uz nacisto sibe v tej hlave 🙂))))))))))))))))
@vardzikova lenže ja sa s tej mojej dediny nedostanem na trnavsky vlak, to bys om musela stat o 5 aby som dosla to TT a potom stihla ten isty vlak co mi ide z najblizsej dediny pred 7 hod 😒 .
@lusinda1989 no ako som pisala, kvoli prekonanemu mimomaterncovemu tehotenstvu :(
@delissavt ale mojka nešibe čosi to by šibalo každej jednej z nas 😀
@delissavt to mi je luto... naozaj je to hrozne ked sa nieco take stane ... a kupele tomu maju pomoct ??? moc sa do toho nerozumiem.... :(
@vardzikova hahahaha, no keby tu bol inkognito nejaky chlap, tak si si svoje pomysli 🙂))) ale ked nam to vsetkym pomaha, sa takto vyventilovat a hlavne si pomoct, tak mi to je jedno, co by si mm pomyslel (alebo hociktory iny chlap) :D
@lusinda1989 dakujem, aj mne, ale asi tak to malo byt :( no vraj hej, odporucaju sa abolvovat, tak uvidime, lebo este stale tam mam nejake nalezy, tak snad to pomoze 🙂
@delissavt no tak sa daj cim skor dokopy nech si fit a potom nam to tu este vsetkym natries 🙂
@azzura no vidis, zmestilo by sa nas tam aspon 15... a v stanoch i viac :D ... iank dojdi kedykolvek a zober aj @vardzikovu po ceste, ak sa nemylim ona je z PO. :DDDDD
@lusinda1989 nie nie nenatriem, len sa k vam (tehulkam) s radostou pridaaaaam 😉
@delissavt moj si obcas chodi precitat co si tu popisem. Nevadi mu to, aspon sa tu vyrozpravam a potom doma netocim furt dookola to iste 🙂. Hlavne ked obaja sedime v obyvke pri svojom notebuku, on pracuje a ja si pisem a vybuchujem do rehotov a on že co zas ktora napisala a potom sa smejeme spolu 🙂

@delissavt moj ma pozna a vie že ked trepem tak ma musi sťiahnuť opať na zem lebo lietam niekde v oblakoch 😀