icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
9. jan 2012

ahojteeee, tak ja doma od lekárky...ostávam na PNke, brala mi výter z hrdla a aj krv, pretože ten zápal v hrdle aj po ATB ostal..mám teraz silnejšie a väčšie, som ospalá a dosť to hrdlo bolíííííí a bolí ma ja mrchovsky bruško 😠

vardzikova
9. jan 2012

@anait no tak to ti poviem 😀 😀 už x krat mi povedal aby som si zmenila zamestnanie .. 😀 😀 😀

vardzikova
9. jan 2012

@azzura mojka a načo ti potom bude auto ked bude stale v servise? hm?

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova no ved prave, mna moj mm hned preberie do reality.... keby ze nie jeho, tak sa asi scvoknem niekedy :D

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita aaahoj milačik , oj tak to mi je ľuto že si ešte stale choručka .. 😖

fifitko25
9. jan 2012

@lucecita och 😒 skoré uzdravenie Lucinka 😉 P.S. už máme prvú tehuľku tohto týždňa 😀

delissavt
9. jan 2012

@azzura joooj jak vam bude fajne 🙂 a mozno tam vystreli z motyky :D ja pojdem sama, neviem co tam budem z tolkeho oddychovania robit 😉

vardzikova
9. jan 2012

@lusinda1989 ja moja nehovorim o mykoze. ale o tom že je to tiež z jednych priznakov tehu 😀

azzura
9. jan 2012

@vardzikova hmm, neviem to hovori aj mm, ale ja nechcem nove, ja chcem ojazdene a lacne, aby som sa rozjazdila a potom budem mat nisanka, ale toho si zoberiem až ked budem ista vodicka, ved som vyse 10 rokov nejazdila a ta velka krava-nisan je na mna moc a bojim sa on, lebo mm by hundral keby som ho oskrela, on si potrpi na svoje auticko. Ma 4 roky a je nove, padol mi leasing ale zatial sa dohodli, že až o rok si kupiua nove auta, tak dovtedy musim trenovat 😀 😀 😀

lucecita
9. jan 2012

@vardzikova ale šak mne je doma celkom OK, len keď v noci moc spať memôžem, pretože to hrdlo bolííííí a pridala sa k nemu aj bolesť hlavy ☹ no musím nejako vydržať...
@fifitko25 ďakujem, hádam už tieto ATB zaberú...ja o tej tehulke viem, som tu bola ráno a teším sa z too 😉

anait
9. jan 2012

@vardzikova tomu verím 😀

azzura
9. jan 2012

@delissavt budes oddycovat, chodit na procedury a potom ked dojdes domov,sa jeden na druheho vrhnete a bude fazulka 😀 😀

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt naši chlapi su fantasticky ešte že ich mame, moj ma dokaže tak fantasticky objať že je to neskutočne ,, tak si ma ja tomu hovorim zabali ... jooj to milujem

lusinda1989
9. jan 2012

@vardzikova aha mno tak dobre pockam si ja este par dni a ak mrcha nepride tak sa testnem....

delissavt
9. jan 2012

@azzura ech, bodaj by to bola pravda.... a sa pridam do klubu tehuliek 🙂 aj spolu s tebou 🙂)))))

azzura
9. jan 2012

@lucecita si ale predlžujes PNku, sa ti nejak zapacilo byt doma 😀 😀 😀 , inac skore uzdravenie prajem 😉

lusinda1989
9. jan 2012

@delissavt dakujem neostava mi asi nic ine iba cakat... :(

azzura
9. jan 2012

@delissavt do konca roku budeme vsetky tehu

vardzikova
9. jan 2012

@azzura no ved moja ani ja nemam nove auto mam 10 ročny wolksvagen passat 1,8 turbo, delo je to riadne ale jedinu chybičku to ma že to žerie ako svina

lucecita
9. jan 2012

@azzura noooooooo, ale nikomu to nehovor 😉 😀 😀 😀 ďakujem, dúfam, že tieto ATB zaberú...

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita no mojka neostava ti nič ine len sa vyliečiť asi si to tento tyžden zanedbala a nepotila si sa 😉 mne je dnes tiež nahovno .. ale do robotky som išla lebo teplotu nemam tak zbytočne ostanem doma 😀

azzura
9. jan 2012

@vardzikova vsak to auticko až tak nesuri, ja ho riesim odkedy som s mm a prestahovala som sa do okolia TT, takže rano ma musi na vlak nosit autom 😀 😀

vardzikova
9. jan 2012

@lusinda1989 tak tak najlepšie riešenie 😉

azzura
9. jan 2012

@lucecita som ako ryba, pssstttttttttttttttttttttttttt 😀 . musia zabrat, ta to nejak poriadne chytilo, mas oslabeny organizmus 😉 tak sa vsetko na teba lepi 😒

vardzikova
9. jan 2012

@azzura jaaj takže ty cestuješ vlakom? a ja autobusom MHD to isti 😀

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova no to poznam 🙂)))) mna moj vrati tak nezne do relaity, ak uz trepem bludy :D

lusinda1989
9. jan 2012

@vardzikova len keby to cakanie bolo lahsie 🙂 je to o to horsie ze som doma ....

azzura
9. jan 2012

@vardzikova nebyvam priamo v Trnave, ale takej krasnej dedine pri nej, ale odtial je debilny spoj 😉

delissavt
9. jan 2012

@lusinda1989 neboj, ono to vyjde 😉

delissavt
9. jan 2012

@azzura ANO a potom premenujem tuto stranku :D