Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 ako na totalneho blazna 😀 😀 😀 😀
@vardzikova hej hej sak to sestra na mna uz teraz pozera ako na blazna len preto ze sem chodim... nerozumie tomu 🙂
@lusinda1989 take ako ty
@lusinda1989 ja sa idem zajtra testovat. a potom uvidim. mrcha ma prist v nedelu
@lusinda1989 ja som sa len sestry pytala, ze ako ona pre otehotnenim a ze ake mala priznaky tak kukala na mna ako puk. som jej vravela moje, ta len krutila hlavou. ze naco to hovorim, ze to sa do tretieho mesiaca nema a pod. dristy
@vardzikova jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ja som prisla 🙂 bola som v praci a maly mi habe notebook vkuse 🙂.tak ale este moze byt + aj o par dni 😀 😀 😀 .dufam,ze uz ani nepride zla, zla mrchana 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 tak potom hod info
@anett6212 no tak ti budem zajtra drzat palceky aby to vyslo ja sa bojim skor testovat 🙂 hej hej hlavne moja este nema deti a tak okrem maminy nepoznam nikoho s kym by som sa o tom mohla bavit a mamina si zasa detaily uz ani nepamata 🙂
@spula22 jasnacka mozno to nevydrzim a testnem skor 🙂
@lusinda1989 ja veru myslím, že to nevydržíš 😉 a že sa budeme tešiť 😎
ani moja si detaily nepamata a ona je tiez toho nazoru ze nikomu nesmiem nic povedat a ona mi tiez poradit nevie. tak som rada, ze som vas tu nasla a ze sa tu da o vsetkom porozpravat 🙂
ja som už taká nervózna, že som iba 2DC ... už chcem mať ovuláciu a potom čakať na výsledok, toto sú také prestoje teraz, joj... veď nás v podstate zaujíma iba pár dní z mesiace...cca 4 dni okolo ovulácie a potom deň očakávanej MS , prípadne pár dní po nej... a tie zvyšné dni nás môže rozhodiť 😀
@anait no to znie skvele a asi mas aj prevdu ak do stredy nepride tak sa vo stvrtok asi testnem 🙂
@lusinda1989 myslím, že do stredy asi vydržíš, viac nie 😀
@anait no hej aj podla mna je to maximum 🙂
@anett6212 stať sa môže hocičo hocikedy...ale šak s niekým to treba zdieľať a prežívaš...moje nervy, to je prístup...inak ja mám tiež kamošku, ktorá mi očividne klamala do očí, že nie je tehotná a že sa im nedarí a potom sa mi ospravedlnila, že ma musela klamať, lebo do konca 3. mesiaca to nechceli nikomu hovoriť... no gut...
@lusinda1989 my vieme a hlavne ti vsetky drzime palceky nech vam to vyjde 🙂
@anett6212 presne tak 🙂
@lusinda1989 ved preto netreba smutit nie? dieta je radost pre rodinu a znamych.
@vardzikova ja som si dnes kúpila aj ovu testy aj dig. teplomer tak po mrche začnem merať a testovať... a to kedy zistím že mám ovu myslím podľa teploty???
@vardzikova dakujem, vedz, ze aj ja 😉
@nikasv29 teplota je pi mrche a pred ovu spravidla nízka a potom začne stúpať, vtedy vrcholí ovulacia, to býva tak okolo 12-14 DC. Odporúčam ti urobiť si predtým ovu test tak na 11 den. Po ovu sa teplota drží hore, ak pred mrchou začne zas klesať, mrcha príde, ak sa udrží hore, je to dobre znamenie 😉

@delissavt a sme radi 😀