Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no ved to... len uz to snazenie chcem mat za sebou teda skor to cakanie po snazeni
baby ja som dnes tak poriadne podrazdena. joj vsetko ma hneva. asi predsa len pride ta mrcha. citim to v kostiach 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@spula22 hej hej mam a mrchu som nemala dostat dnes tak uvidim okrem obcasnych bolesti v podbrusku a citliych priam az bolestivych bradaviek (ktore maju podla mna aj trosku tmavsiu farbu) a toho vytoku nic ine nepocitujem
@vardzikova uvidíme ja som akurát začala špiniť tak neviem ale asi ide mrcha.. :((((
@lusinda1989 ja ked som nervozna tyzden pred mrchou, tak ona potom vzdy pride. ja za to nemozem. ☹
@lusinda1989 doteraz to boli len same priznaky na mozne tehu a zrazu dnes este stale su ale ta nervozita je hrozna. i ked som nasrata na kolegynu.
@lusinda1989 mame podobne priznaky len ja mam tie bradavky a okolo nich hnedsie.
@spula22 ahoooooooooooooooooj milačik 😀 😀 😀 jeeej ty si prišla 😀 😀 😀 😀 😀 mrchana ešte neprišla ale aj test je negat. 😀
@nikasv29 mna dnes bolelo podbruško rano ale akosi prestalo tak neviem čo to sa robi 😀
@vardzikova presne tak myslim ze keby som toto hovorila niekomu inemu ako vam tu tak by na mna kukal ako na blazna 🙂

@spula22 : par dni po ovulke asi tyzden trvajuce motanie hlavy,vecer,ked som si lahla..a ako mala prist MS,tak 2 dni silne klasicke predmenstruacne bolesti v podbrusku a trocha citlive prsia- ale nic neobvykle,co by som inak pred MS nemavala,takze som si bola ista,ze uz uz pride..inak zatial nic..