Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura tak mne stačí len tri stupne klesnúť....aj minule som to tak mala....stále okolo 37,1 37,2 a potom 36,8 a došla.... 🙂) a ty ako?....tiež niekedy tak čakáš nie???...
@mattuliatko30 ja az o tyžden, teraz som takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6. Ja som sa minule tiež takto krasne držala a potom som posledny den klesla na uplne dno 😒 , takže ja sa moc netesim grafu, dolezitejsie budu teploty buduci tyzden
Čafte lasky moje tak čo noveho? 😉
@vardzikova cauko, co u teba nove???
@azzura u mna zatiaľ všetko po starom .. mrcha ešte neprišla , podbruško už ani neboli len ta nadcha ma serie a ty? ako dnes?
@azzura veď jasne..treba počkať...ako sa to bude ďalej vyvíjať.... 🙂 dúfam že len dobre....si dnes nejako smutná, či?
@vardzikova super, ak meska, tak nadej umiera posledna 😉
@vardzikova moja....tak stále mrcha nikde????to je super........budeš ešte niekedy testovať....?...mala prísť v pondelok,že?....tak ja si myslím,že vo štvrtok by si už mohla hm??? 😉 😉
@mattuliatko30 nie som smutna, len unavena, v noci ma zas pobolievala prava strana a pichalo v križoch, ale rano je zas dobre. Jasne že cakam, co už prefuky to istia, nemam co stratit 😉
@azzura ale ona určite pride citim to v kostiach 😀
@azzura tušim vo februári máš ísť nato?...kamoška mi vravela ,že raz na tom bola..a že už by nikdy nešla..to fakt tak bolí???...ona má bábeno cez umelé...oplodnenie....krásneho chlapčeka..tiež nemohli 10 rokov mať normálne 😉
@vardzikova prd citis 😀 nemože prist 😀 ak pride, tak ju prosim nakop 😠
@mattuliatko30 nie mrcha ešte neprišla ale pride lebo už sa mi vyhodil jeden pupak a ja to mam vždy pred mrchou .. to je taky naznak vieš a testovať nebudem jedine žeby meškala 9 mesiacov 😀
@azzura mojka ale tento mesiac by mi to aj tak nevyhovovalo .. lebo sestra ma v septembri svadbu .. a ja tam chcem byť vieš .. takže ja možem až od februara 😀
@mattuliatko30 hej idem 1.2, ale predtým si musim dat spravit predoperacne vysetrenia, pockam si najprv na m....a potom pojdem na to 😎 . Neviem ci boli, ale som ochotna podniknut cokolvek ak by to malo pomoct, aby som si to raz nevycitala.
@vardzikova jasne, vsak tvoje dni este len nastanu 😀 😀 😀 😀
@azzura no presne tak .. mojka ja som sa ti to snažila naznačiť ale pochopila si ... šikulka 😀
@vardzikova cica, ja som len melirovana blondina 😀 😀
@vardzikova joj..to ja mávam pupáky stále..... 😀 😀 a stáva sa ti ,že meškáva???
@vardzikova no ja som sa tiež vyhádzala:D a ms neprišla
@vardzikova seruuus, ako dnes? citam, ze mrcha nedosla.. tak vsetko je ok, ci? 😉
@mattuliatko30 tak ta spravička je zlá ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ test bol negat. ale jorgie vravela ze amm pockat do mrchy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@mattuliatko30
@vardzikova
@mattuliatko30 hmm, ja som sa teraz nejak viac vyhadzala, aj po tele, bleeee. Možno je to tym že som nebola už asi 2-3 mesiace u kozmeticky 😒
@mattuliatko30 pekne sa ti to drzi. ja som si dnes nemohla odmerat elbo spime teraz pri svokre v obyvacke a prisla z nocnej a sedela pri mne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@delissavt ahojko