Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 Aj ja som to čítala...že aj ovu test bol pozitývny.....treba si skúsiť spraviť tehu test... 😉 a budeš si istá...
@anett6212 akooooo????????čakááááám...... 🙂 🙂 🙂 na dobrú sprááávičkuuuu 🙂
@zuzanka9999 ahoj, urob si tehu test 😉 keď ti už mrška mešká 😉
@mata_ba ahoj, test si nerob večer, vtedy sú výsledky nepravdivé.... pitím počas dňa si rozriediš hladinu hormónov a tehu test ich nemusí zachytiť. Testuj z ranného moču 😉
ja som dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
@ivka228 to je ten problem posledny tehu test som si robila v nedelu rano a ten mi ukazal ze nie som, ale to je zvlastne bo min. tyzden v stredu som mala dve ciarky na tehu teste ale strasne slabunku a potom mi cca tri tehu testy ukazali ze nie. ale ja sa ani necitim ze by mi mala prist mrcha, vzdy som podrazdena pred tym a strasne neprijemna, a teraz nic. asi cestou do prace si kupim tehu a zajtra to znova skusim.
@fifitko25 jj zajtra sa do toho pustim musim dnes kupit.
@mattuliatko30 som strasne zvedava bo ako som spominala ivke228 ze jeden tehu ukazal dve ciarky ale uplne slabunke munilu stredu a potom tri tehu posledný robený v nedelu rano ukazali ze nie som.
@anlady no uvidime som zvedava, bo tento mesiac sme mali same oslavy a dost sa pilo, tak cele tehu by som bola v strese ci malickemu nic nie je.
čaute kočky..ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@azzura
@anett6212
@mata_ba
@fifitko25
@zuzanka9999 a koľko dni ti už mešká???tie testy nie su 100%spoľahlivé...a niekedy to hneď neukáže....takže ešte nie je všetko stratené.....skús iný test... 😉
@mattuliatko30 meska mi tri dni iba , ved to v celej BA neviem zohnat mamatest 10, vsetky ine maju ale ten nie, bo ten mamatest mi pred tyzdnom ukazal dve ciarky sice slabunke ale ukazal
@zuzanka9999 tak ale už len to meškanie je super.... 😉 takže skús urobiť ešte jeden...a z odstupom ďalších dvoch dní..druhý.....juj..držím palčekyyyy.....
@mattuliatko30 no som zvedava, ale ako som uz spominala kockam mam stresy ak by to tak bolo ze som tehu, ci sa fazulke nemohlo nieco stat, bo snazime sa uz pol roka a cez sviatky a silvestra a este aj minuly tyzden cez dofcu sme na lyzovacke dost popijali a v zivote by som si to neodpustila ak by sa daco stalo. celeho pol roka snazenia som nepila ani pohar vina a tento mesiac sme popili . moja typicka vlastnost, este neviem ci sa to podarilo a uz rozmyslam pesimisticky 🙂))))))))))
@zuzanka9999 Zuzi, ja som malú neplánovala a v tom mesiaci, keď som otehotnela, tak som bola naliata v liehu snáď od 1. do 28... a je v poriadku... viem, že to nie je pravidlo, ale problémom by bolo neustále chľastanie... hlavne sa skús čo najviac ukľudniť, pretože stresom potenciálnemu tehotenstvu môžeš ublížiť najviac, tak kľuuud, vyložiť nohy a zavrieť oči a predstavovať si svoje bábo.. 😉
@eaka moja dakujem ti velmi pekne, si ma ukludnila, sice az zatjtra rano si robim tehu, tak som zvedava. boze to by bolo super keby sa to uz konecne podarilo. drz palceky 🙂))
baby je mi strasne smutno....nic sa mi nedari a hlavne v skole ☹
@palculienka2011 : dakujem 🙂 🙂 🙂 a dufam,ze sa coskoro budem moct resit s tebou 🙂
@simonkazga : drzim silno palce,nech je novy cyklus vitazny a posielam obrovsku davku virusikov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzanka9999 : idem- na buduci stvrtok, uz sa neviem dockat..dufam,ze bude vsetko v poriadku a na svojom mieste 🙂
@azzura ajoj moja..ako dnes?
@aliaxa och skúškové obdobie, to poznám 😒 neboj sa, to zvládneš 😉 treba sa len uvoľniť a trošku zrelaxovať, vybehni von sa nadýchať, alebo si urob kúpeľ, alebo jeden deň proste vypni od všetkého.... potrebuješ len resetovať telo, ako to prišlo, tak aj odíde.... a skúšku si isto opravíš 😉
dievčatá, tak dnes ma kríže už vobec nebolia, cítim prsia a podbruško... testovať chcem v piatok, to budem 26 DC a 14 dní po pregnyle, dúfam, že s // 😀
@mattuliatko30 ahojko, grafik mas pekny
dobre ranko 😉
@azzura no čakám kedy klesnem...brucho sa už chystá nato...tak ale budem aspoň podľa teploty vedieť...zatiaľ vyzerá,že neklesá....tak som zvedavá....večer mávam stále 37,3...takže ak klesne pod 37 , tak som jasná 😉
dobre ranko prajem :D
@mattuliatko30 vsak brucho može boliet, len ked neklesnes rapidne, tak je to ok

@zuzanka9999 možno si tehu 🙂
a inak dobré ránko 🙂