icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
10. jan 2012

@delissavt ahojko

mattuliatko30
10. jan 2012

@azzura tak mne stačí len tri stupne klesnúť....aj minule som to tak mala....stále okolo 37,1 37,2 a potom 36,8 a došla.... 🙂) a ty ako?....tiež niekedy tak čakáš nie???...

azzura
10. jan 2012

@mattuliatko30 ja az o tyžden, teraz som takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6. Ja som sa minule tiež takto krasne držala a potom som posledny den klesla na uplne dno 😒 , takže ja sa moc netesim grafu, dolezitejsie budu teploty buduci tyzden

vardzikova
10. jan 2012

Čafte lasky moje tak čo noveho? 😉

azzura
10. jan 2012

@vardzikova cauko, co u teba nove???

vardzikova
10. jan 2012

@azzura u mna zatiaľ všetko po starom .. mrcha ešte neprišla , podbruško už ani neboli len ta nadcha ma serie a ty? ako dnes?

mattuliatko30
10. jan 2012

@azzura veď jasne..treba počkať...ako sa to bude ďalej vyvíjať.... 🙂 dúfam že len dobre....si dnes nejako smutná, či?

azzura
10. jan 2012

@vardzikova super, ak meska, tak nadej umiera posledna 😉

mattuliatko30
10. jan 2012

@vardzikova moja....tak stále mrcha nikde????to je super........budeš ešte niekedy testovať....?...mala prísť v pondelok,že?....tak ja si myslím,že vo štvrtok by si už mohla hm??? 😉 😉

azzura
10. jan 2012

@mattuliatko30 nie som smutna, len unavena, v noci ma zas pobolievala prava strana a pichalo v križoch, ale rano je zas dobre. Jasne že cakam, co už prefuky to istia, nemam co stratit 😉

delissavt
10. jan 2012

@azzura ahoooj, no co dnes nove? :D

azzura
10. jan 2012

@delissavt ništa 😀 vsetko po staro, a u teba? Jaj, akurat to že sa mi príserne nechce byt v praci ☹

vardzikova
10. jan 2012

@azzura ale ona určite pride citim to v kostiach 😀

mattuliatko30
10. jan 2012

@azzura tušim vo februári máš ísť nato?...kamoška mi vravela ,že raz na tom bola..a že už by nikdy nešla..to fakt tak bolí???...ona má bábeno cez umelé...oplodnenie....krásneho chlapčeka..tiež nemohli 10 rokov mať normálne 😉

azzura
10. jan 2012

@vardzikova prd citis 😀 nemože prist 😀 ak pride, tak ju prosim nakop 😠

vardzikova
10. jan 2012

@mattuliatko30 nie mrcha ešte neprišla ale pride lebo už sa mi vyhodil jeden pupak a ja to mam vždy pred mrchou .. to je taky naznak vieš a testovať nebudem jedine žeby meškala 9 mesiacov 😀

vardzikova
10. jan 2012

@azzura mojka ale tento mesiac by mi to aj tak nevyhovovalo .. lebo sestra ma v septembri svadbu .. a ja tam chcem byť vieš .. takže ja možem až od februara 😀

azzura
10. jan 2012

@mattuliatko30 hej idem 1.2, ale predtým si musim dat spravit predoperacne vysetrenia, pockam si najprv na m....a potom pojdem na to 😎 . Neviem ci boli, ale som ochotna podniknut cokolvek ak by to malo pomoct, aby som si to raz nevycitala.

azzura
10. jan 2012

@vardzikova jasne, vsak tvoje dni este len nastanu 😀 😀 😀 😀

vardzikova
10. jan 2012

@azzura no presne tak .. mojka ja som sa ti to snažila naznačiť ale pochopila si ... šikulka 😀

azzura
10. jan 2012

@vardzikova cica, ja som len melirovana blondina 😀 😀

mattuliatko30
10. jan 2012

@vardzikova joj..to ja mávam pupáky stále..... 😀 😀 a stáva sa ti ,že meškáva???

danjelca
10. jan 2012

@vardzikova no ja som sa tiež vyhádzala:D a ms neprišla

delissavt
10. jan 2012

@vardzikova seruuus, ako dnes? citam, ze mrcha nedosla.. tak vsetko je ok, ci? 😉

anett6212
10. jan 2012

@jorgie aj bol negat. pockam ci pride ci nie 😢

anett6212
10. jan 2012

@mattuliatko30 tak ta spravička je zlá ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ test bol negat. ale jorgie vravela ze amm pockat do mrchy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

azzura
10. jan 2012

@mattuliatko30
@vardzikova
@mattuliatko30 hmm, ja som sa teraz nejak viac vyhadzala, aj po tele, bleeee. Možno je to tym že som nebola už asi 2-3 mesiace u kozmeticky 😒

azzura
10. jan 2012

@anett6212 moja, nezufaj, to je len test, este nemusis mat dost vyskohu hladinu hormonu, kedy mas dostat ....

delissavt
10. jan 2012

@azzura no u mna tiez, nic sa od vcera nezmenilo :DDDD sak niet sa co cudovat :D ja pracu zatial neriesim, lebo sa este stale len preberam :DDDD
inak, pozerala som tvoj grafik, mohol by sa tak udrzat.. bolo by to od teploty pekne, isto by si sa neurazila, co? :DDD

anett6212
10. jan 2012

@mattuliatko30 pekne sa ti to drzi. ja som si dnes nemohla odmerat elbo spime teraz pri svokre v obyvacke a prisla z nocnej a sedela pri mne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹