Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova citam o tvojom "probleme" so sestrinou svadbou 😀 musim sa smiat, lebo moja sesternica ma 25.augusta svadbu a ja mam v auguste zrovna termin a kedze nemam surodencov a mam len dve sesternice a jedneho bratranca, tak som tam tiez chcela byt....ale ked som zistila, ze som tehu, tak ma to absolutne netrapi 😉 som rada, tak dufam, ze dovtedy bude vsetko ok a mozno na svadbu pojdem este 2v1 alebo stihnem dovtedy porodit a aspon nachvilku sa tam ukazem ak este nebudem v nemocnici zrovna 🙂
@vardzikova : tiez tomu nerozumiem..ale pisala to baba tu na MK a hned na druhy den po tom prispevku jej test vysiel..nepisala sice kedy naposledy predtym testovala ani ci testovala rano a aky typ testu..ale na kazdom mas napisane 99% spolahlivost,takze asi bola to 1%..ved ja ked si spomeniem ako mi nevychadzali drahe ovu testy..clevek sa uz na nic nemoze spolahnut..a samozrejme pisu aj o kolisani HCG v prvych dnoch tehu,takze mozno aj to moze mat vplyv..
ja si ako dokážem namýšlať príznaky tehu 🙂! 6 DC ma pobolieval vaječník - ovula-ja som si to tak vysvetlila. Hned hopsasa snazilkovat. Dnes som 13 DC aj včera aj dnes sa mi straaaaaasne chce spať -tehu 😀! Nevadí, že už tretí týždeň si prerábame byt a 3 týždne som sa poriadne nevyspala, ja si namýšlam, že som tehu. Som teda riadne šiši 😀 !
@azzura http://www.fertilityfriend.com/home/39e731 zeby som na to nejako prisla? 😀
lucecita sa ešte neozvala? čakám tu od nej // 😉
@mata_ba nepride ti mrcha 😉

@zasha mestský urad 😀