Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aknedz ahoj Zdenka, no ty si tu pekne dlho nebola 😉 dnes som 23 DC, chcem sa testovať v piatok na 26 DC... včera ma začali bolieť prsia a boleli ma dosť kríže, dnes ostali len tie prsia 😀 a trošku podbruško.... inak sa nejak zle necítim, som zvedavá, či to vyšlo 😉 bola by som rada v klube //, to vieš ....
@mezike : ako by si popisala mna..🙂 keby si vedela kolko vselijakych paradnych priznakov som za tie predosle 3 mesiace snazenia mala..a teraz,ked sa podarilo,som mala pocit ,ze skoro ziadne,resp. urcite nie take vyrazne ako predtym 🙂ale na druhej strane niekedy predsa len neklamu..ja som na silvestra citlia slabe pobolievanie v podbrusku,samozrejme som sa hned zrusila,ze to je blbost,zas si nahovaram a asi sa akurat fazulka hniezdila 🙂takze dufam,ze aj u teba to tentokrat bude ono 🙂
@azzura no tak ta kombinacia obidvoch je uplne bombova len čo je pravda 😀
@delissavt niee sestra ma termin vybraty už pol roka do predu 😀
@zasha baby pre rekapitulaciu ešte raz .. sestra sa v septembri vydava .. 😀 a ja neviem či by som to stihla
ja mam take bolesti prave ako ked ma prist mrcha. ale zeby uz tak skoro?
Ahojte baby co nove?
@aknedz no tak to maš problem podobny narodziel od toho že ja ešte tehu niesom 😀 dufam 😀 jasne mojka že ti to je teraz jedno ale vieš chcela si tam byť predsa že? 😉
@delideli ale žeby jej ukazalo až tak neskoro? to sa mi naozaj nechce veriť 😖
@vardzikova Ano, chapem Ťa a predsalen sestra je sestra! A kedy ma termin svadby? Mozno by Ti to vyslo 🙂
@vardzikova ahoj mojka ako sa mas ..?? ako sa vam dari ..?? Co nove..?? Ja uz pomaly zacinam 9tt ta ksa vytesujem, vo stvrtok ma dalsiu prehliadku tak dufam ze uz aj prvu foto dostanem🙂

@delissavt vsak ja sa nestazujem na svoj graf, on je furt dobre, len v den D padnem do uplnej hlbky...to som ti chcela ukazat na mojich predoslych grafoch 😠