icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
10. jan 2012

@fifitko25 no nejako hej a vobec sa mi to nepaci

anett6212
10. jan 2012

@fifitko25 presne tak. mas pravdu 🙂

anett6212
10. jan 2012

@lusinda1989 neboj uvidis. najdes si tam teraz // skus si ho urobit neskor o par dni 2 alebo 3 a uvidis ze tam budes mat // 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

chorucka
10. jan 2012

@anlady ja si myslim ze to nieje tehu. Ked nechces ist k lekarovi teraz tak zavolaj sestricke a povedz jej co mas za problem ona ti poradi Mna lekar vysetroval aj cez mrchu 😒 Ja sa k lekarovi neobjednavam ja rovno pridem 😀

lusinda1989
10. jan 2012

@anett6212 velmi by sm si to priala ale zial nemyslim si ze to tak bude :( idem ja nieco popiect nejake kolaciky nech na to nemyslim... :(

mattuliatko30
10. jan 2012

@lucecita už mi prišla dáka správa..že ho stopli...tak si dám foto 🙂

anett6212
10. jan 2012

@lusinda1989 tak netreba na to mysliet a pride to. ale isto vam to vyslo. uvidis 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

delideli
10. jan 2012

@momamo : zatial mi nebolo..teraz by som mala byt treti,ak dobre pocitam..a vy sa mate ako?tebe byva zle?

delissavt
10. jan 2012

@vardzikova ja som tiez len pomocnicka pri chystani kamaratkinej svadby, ale mame na to len jeden mesiac.. a uz teraz ma z toho boli hlava :DDDDD

chorucka
10. jan 2012

@azzura kedy by sme uz mohli testnut? Ty pred operaciou stihnes este jednu ovu ci ti lekari zakazali? Mna sa raz pital pred operaciou ci som mala kex lebo sa bal ze ci niesom tehu 😀

momamo
10. jan 2012

@delideli ja sa mavam vselijako🙂 ale samoozrejme len v tom dobrom, dnes rano mi bolo tak zle ze som vaha ci idem do prace ale trocha to preslo, ale hlavne vecer mi byva dost zle,,take nutkania na vracanie a nic🙂 Teraz sa hlavne nemahaj, oddychuj, nestresuj sa a bud stastna, ved aj mas byt preco🙂 kolko ti uz meska..??

delideli
10. jan 2012

@momamo : 4 dni 🙂 snazim sa a tesim sa 🙂 a uz sa nevime dockat vysetrenie 🙂drzim aj vam palce, nech pekne rastiete do zdravia akrasy 🙂

momamo
10. jan 2012

@delideli dakujeme, potom daj vediet ako ste dopadli🙂 Urcite tam uz budes vidiet malicku omrvinku🙂 Nho ja sa velmi tesim na teraz vo stvrtok, uz by sme mozno mohli dostat aj knizku aj foto, budem presne 9tt .. 🙂 prsia ta bolia..??

azzura
10. jan 2012

@chorucka ja pred ovulkou idem do nemocnice, aby videli ako mi to v tom case funguje. Uvidim aku budem mat teplotu v pondelok a podla toho budem riesit dalej, lebo ja by som mala mat termin pondelok, nechcem skor

vardzikova
10. jan 2012

@delideli jaaaj ja blondinka 😀

vardzikova
10. jan 2012

@chorucka nie ešte som nemerala a mysliš žeby som mala ..? 😀

chorucka
10. jan 2012

@azzura teplotka sa drzi?

chorucka
10. jan 2012

@vardzikova ked ja som strasne zvedava 😀 😀

azzura
10. jan 2012

@chorucka zatial hej, ale ja mavam vzdy hore teplotua posledny den vzdy rapidne klesnem, tak preto nechcem zbytocne dopredu byt smutna. Ja si radsej pockam. Ale ved ma nemusis cakat, aspon budem mat inspiraciu ked budes tehu 😀 😀

vardzikova
10. jan 2012

@delissavt ooo no takže už iba mesiac .. ja sa pamatam ako to bolo u mna to bolo uplne šialenstvo 😀 😀 😀 😀

vardzikova
10. jan 2012

@chorucka ty si ale potvorka vieš o tom,,, 😀 😀 😀 😀 😀 tebe by bolo smiešne keby nesedela veľkosť čo? to si viem živo predstaviť 😀 😀 😀

chorucka
10. jan 2012

@azzura no ak ja otehotniem tak to bude zazrak 😒 Ale zazraky sa deju 😀

chorucka
10. jan 2012

@vardzikova nie nebolo by mi smiesne len som chcela vediet ci ste dobre kupili 😀

azzura
10. jan 2012

@chorucka a co ked ja, to bude nadpozemsky zazrak 😀 😀

fifitko25
10. jan 2012

@azzura
@chorucka baby, vy ste iné trdlá zázračné 😀

chorucka
10. jan 2012

@azzura ja verim na zazraky 😀

chorucka
10. jan 2012