Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova teraz nie som v praci,,ak tak tak az vecer ale to je mega velke a rano len taka skrupinka🙂 uz mate v domceku vsetko zariadene??
@momamo no tak dobre no 🙄 😅 😀 , ako je to potom možne že teraz je vačšie ako rano? v domčeku ešte nemame okrem kuchyne zariadene v podstate nič, tento mesiac by sme si chceli urobiť kupelnu .. tak dufam že sa nam to aj celkom podari
Babyyyy, som si robila ten test 😀 😀 😀 😀 😀 a dopadlo to tak, ako som čakala...bielo ako sneh, len tá jedna čiaročka..no nevadí, svet sa mi preto nezrúti, život ide ďalej a ja s mm do ďalšieho kola 😀 😀 😀 😀
@vardzikova vecer mas brusko skoro vzdy väcsie, lebo cez den papas🙂 Tak vela stastia a hlavne trpezlivosti pri zariadovani ...🙂 aku kupelnu chcete..??
Babyyy..toci sa mi hlavaaaa :-/ aj to moze byt priznak ci je nizky tlak?
@vardzikova : nie ja som robila vcera mamatest10 a dnes biogemu pruzkovy s citlivostou 25,vysielrovnaky ako ten vcerajsi..
@momamo : dakujem 🙂🙂 som objednana na buduci tyzden vo stvrtok..dufam,ze vsetko bude ok,lebo tie 2 dni ked mala dojst mrcha som mala silne bolesti ako mavam tesne pred tym nez dojde a pobolieva ma v podbrusku s prestavkami doteraz..dnes ma nejak popichavaju vajecnkiy a bolia krize..myslim,ze je to normalne?
@momamo jaaj že tak si to myslela, kupelnu ešte ani sami nevieme ani farbu ani nič, dnes sa ideme pozrieť po praci aby sme si už aj rovno kupili ak budu mať na sklade .. ja niekedy nemam nervy nato .. niekedy ma to potom začne baviť ako kedy
@delideli aky je rozdiel medzi mamatestou a tym druhym čo si pisala? 😲
@vardzikova : mamatest je o nieco citlivejsi,takze zachyti aj nizsie hladiny HCG,ma citlivost 10 a ten druhy ma citlivost 25 nejakych jednotike,presne si uz alen nepamatam akych 🙂..ale inak vyzeraju rovnkako, su obidva take obycajne pruzkove..
@vardzikova mas to super Si skusala zmerat ten priestor na sporak 😀
ahojte kocky tak som tu opat 🙂
@anett6212 moja vidim ze test negat ale neboj ani ja som to nevydrzala a dnes potom ako som sa vratila z mesta som to nevydrzala a testla som sa aj ja a moj bol tiez negat..... mrcha zatial nikde ale celu noc ma hrozne bolelo v podbrusku na pravej strane tak som sa ani nevyspala poriadne :( takze sme v tom spolu :(
@lusinda1989 ahoj, tak ja mam ju dostat v nedelu, tak dufam ze nepride. lebo uz som dnes mala bolesti ako pred mrchou, ale preslo to. a teraz ma obcas pichne vpravo v podbrusku. tak sme v tom veru ze spolu. musime este verit ze nepride
Ahojte opäť, viem, už sa pýtam 3 x,ale znervozňuje ma ten môj výtok. Už trvá 7. deň. Už je taký tmavo hnedý trošinku s krvou, hustý a ťahavý.Lekárovi sa môžem objednať asi až keď mi to skončí, že?
Predtým sme sa každý deň snažili o bábätko. Ak by to bolo tehu, na koľko percent to tak môže byť? A kedy by som si mala spraviť test? Nemám pravidelne menštruáciu a prvú menštruáciu som mala naposledy 14. 12.2011.
Ešte raz Ďakujem za pomoc
@lusinda1989
@anett6212 sa to tu rozsypalo s negatívnymi testami ☹ ☹ ale kým nie je mrcha, nič nieje stratené 😉
@anett6212 ahoj ja som mala tu moju dostat vcera a posledne meiace chodila nacas viem ze jeden den meskania nic neznamena ale tak som sa tesila ze si konecne na teste najdem dve ciarocky.... stale ma boli na pravej strane podbruska a dobra sprava je ze slepak uz nemam tak ten to neni 🙂

@anett6212 nemysli na príznaky a nesleduj sa 😉 nechaj to tak, a uvidíš, ako to dopadne (určite dobre) 😉