Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 neboj uvidis. najdes si tam teraz // skus si ho urobit neskor o par dni 2 alebo 3 a uvidis ze tam budes mat // 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 velmi by sm si to priala ale zial nemyslim si ze to tak bude :( idem ja nieco popiect nejake kolaciky nech na to nemyslim... :(
@lucecita už mi prišla dáka správa..že ho stopli...tak si dám foto 🙂
@lusinda1989 tak netreba na to mysliet a pride to. ale isto vam to vyslo. uvidis 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@vardzikova ja som tiez len pomocnicka pri chystani kamaratkinej svadby, ale mame na to len jeden mesiac.. a uz teraz ma z toho boli hlava :DDDDD
@delideli ja sa mavam vselijako🙂 ale samoozrejme len v tom dobrom, dnes rano mi bolo tak zle ze som vaha ci idem do prace ale trocha to preslo, ale hlavne vecer mi byva dost zle,,take nutkania na vracanie a nic🙂 Teraz sa hlavne nemahaj, oddychuj, nestresuj sa a bud stastna, ved aj mas byt preco🙂 kolko ti uz meska..??
@delideli jaaaj ja blondinka 😀
@chorucka nie ešte som nemerala a mysliš žeby som mala ..? 😀
@vardzikova ked ja som strasne zvedava 😀 😀
@delissavt ooo no takže už iba mesiac .. ja sa pamatam ako to bolo u mna to bolo uplne šialenstvo 😀 😀 😀 😀
@chorucka ty si ale potvorka vieš o tom,,, 😀 😀 😀 😀 😀 tebe by bolo smiešne keby nesedela veľkosť čo? to si viem živo predstaviť 😀 😀 😀
@vardzikova nie nebolo by mi smiesne len som chcela vediet ci ste dobre kupili 😀
@chorucka no to určite 😀 😀 😀 😀 ty lichotnička jedna 😀 😀 😀 😀 😀

@fifitko25 no nejako hej a vobec sa mi to nepaci